Read the Official Description

Училището на правителство е част от Libera Università Internazionale дели Studi или социална (LUISS) Гуидо Карли, Мултидисциплинарен университет, предлагащ градуса при всички академични нива. Фокусът е върху бизнес науки, икономика, политика и право. Кампусът се намира в центъра на Рим и представя един модерен изследване на околната среда за 7000 студенти. Новите помещения, разположени във вътрешността на голям полу-паркова зона на Viale Румъния, са с модерен университетски комплекс, оборудван с най-новите в съвременни технологии. Архитектурата се отличава отворени, динамични, прозрачни пространства, които напълно изразяват чувството за общност и интензивността на живота в университета.

LUISS Гуидо Карли е университет ангажира с високи постижения по отношение на значителни инвестиции в образованието и научните изследвания. Благодарение на своята принадлежност към Конфиндустрия, Конфедерацията на италианските индустриалци, университета има тесни връзки с индустриални предприятия в страната, повечето от които работят в чужбина. научните изследвания и обучението превъзходството на LUISS The наскоро бе потвърдено чрез независима оценка от Il Sole 24 Ore, един от водещите всекидневници Европа, а по-Nationplacing институцията сред върха в Италия. от основаването си LUISS Гуидо Карли е играл ключова роля в икономическото и културното развитие на Италия. Не само, има го обучени от световна класа лидери чувствителни към ценностите на пазарната култура и правилата на модерната демокрация, но тя също е направила важни академични принос в областта на икономиката и финансите, правото и политически науки.

Чуйте за LUISS Школата по управление директно от неговия директор проф Sergio Fabbrini

Училище на правителство от Andrea Giannone на Vimeo.

Защо Luiss Гуидо Карли

LUISS Гуидо Карли е мултидисциплинарен университет, предлагащ градуса при всички академични нива. Фокусът е върху бизнес науки, икономика, политика и право. Кампусът се намира в центъра на Рим и представя един модерен изследване на околната среда за 7000 студенти. Новите помещения, разположени във вътрешността на голям полу-паркова зона на Viale Румъния, са с модерен университетски комплекс, оборудван с най-новите в съвременни технологии.

Архитектурата се отличава отворени, динамични, прозрачни пространства, които напълно изразяват чувството за общност и интензивността на живота в университета. LUISS Гуидо Карли е университет постигането на съвършенство, която привлича най-добрите таланти (от гледна точка на студенти, така и преподаватели) чрез значителни инвестиции в образованието и научните изследвания. Благодарение на своята принадлежност към Конфиндустрия, Конфедерацията на италианските индустриалци, университета има тесни връзки с индустриални предприятия в страната, повечето от които работят в чужбина. В повече от четиридесет години от основаването си през 1966 г., LUISS Гуидо Карли е играл ключова роля в икономическото и културното развитие на Италия. Не само, има го обучени от световна класа лидери чувствителни към ценностите на пазарната култура и правилата на модерната демокрация, но тя също е направила важни академични принос в областта на икономиката и финансите, правото и политически науки.

Местоположение и Услуги

Обучението в училището на правителство означава да бъде част от динамичния и международната общност LUISS, че споделя академични усилия, ентусиазъм и опит. Студентите провеждат активна роля в тяхното образование и могат да разчитат на по-близки отношения с членове на факултета. LUISS има много възможности за учениците да се включат в тъканта на университета и извън нея, включително собствената си радио и интернет базиран, най-важното в италианския студентската общност.

храня се

Студентите имат достъп до кафенето на Viale Румъния кампус, който има следните работно време:

  • Обяд: от понеделник до петък, 12.00-14.30
  • Вечеря: от понеделник до петък, 19.00-20.45
  • Събота: 12.00-13.30

Кафенето предлага възприемането далеч услуга е отворен за вечеря и в събота. Необходимо е да се резервира на услугата от 13.30. Промени в кафене работното време ще бъдат публикувани на информационното табло и на интернет страницата LUISS. През август, в кафетериите ще бъдат затворени. Повече информация са на разположение тук.

Имейли и IT

ИТ услуги единица на университета гарантира функционирането и актуализация на ИТ услуги в LUISS, предоставяне на студенти, преподаватели и служители с подобрени софтуерни приложения. Той също така гарантира система и платформа за оперативна съвместимост се прилага в областта на образованието, научните изследвания и административни услуги. Основните дейности на ИТ услуги "са:

  • сигурността на мрежите и услугите
  • помощ на потребителите
  • покупка на хардуер и софтуер
  • прилагане на нови технологии
  • поддържане и развитие на приложения

Като ученик на Школата по управление, ще бъдат снабдени с имейл акаунт и достъп до няколко уеб-базирани услуги. LUISS кампуси предоставят също безжичен достъп.

Библиотека

Школата по управление студенти могат свободно достъп LUISS библиотека, която осигурява голям набор от офлайн и онлайн източници за проучване, книги и периодични издания. Повече информация за библиотека са на разположение тук.

спортен

LUISS Sports Activity цели да направи учениците да участват и да се чувстват част от една общност чрез ценно послание на спорта. Като част от Школата по управление, можете да практикувате всички видове спорт, вариращи включително баскетбол, футбол, волейбол, ръгби, лека атлетика. Всички спортни дейности се провеждат в Университета спортен център PALALUISS на, в областта на Acqua Acetosa, което е в рамките на 30 минути от Viale Румъния кампус с обществен транспорт. За повече информация вижте тук.

Културни дейности

Нашите ученици могат също да участват на различни културни дейности, организирани от LUISS студенти като, фотография и писане конкурси, театрални лаборатории. Университетът също има споразумения с редица театри в Рим, предлагащ студенти намаляването на цената на билети или намаления сезонни билети. Повече информация ще бъде предоставена, когато пристигнете в университета.

На кампуса здравеопазването

Студентите могат да получат достъп на разходите и безплатна услуга, здравеопазването, предоставена от LUISS и управляван от лекаря, в къща, чийто офис часа са:

  • Понеделник, сряда, петък: 15.30-16.30
  • Вторник и четвъртък: 10.00-12.00

През август, услугата по-корпус грижа е затворен. Лекарят може също да се свържат с мен чрез електронна поща и по телефона.

Спешна медицинска помощ

Налице е спешна медицинска помощ за всички LUISS студенти, които се предлага както по-корпус и в дома на ученика. Услугата се предлага от медицинска помощ и можете да се свържете с тях като се обадите на безплатния номер 800 94 94 89.

Туристическа агенция

LUISS Гуидо Карли е подписала споразумение с CTS туристическа агенция (Centro Turistico Studentesco д Giovanile), където учениците могат да се възползват от редица услуги. Учениците от Школата по управление могат да закупят членска карта CTS за € 18, вместо € 30. членове CTS получават CTS членска карта и Международната студентска идентификационна карта, която дава достъп до отстъпки и намаляват цените на самолетни, влакови, фериботни, филмови и театрални билети в Италия и в чужбина. Можете също да закупите ваканционни пакети за всяко място на destination.Details информация за тези услуги, моля свържете се с Допускане щаб на Школата по управление на следния адрес: LUISS училище на правителство Via ди Villa Emiliani 14 00197 Roma Италия Тел: 0039 06 85225052 / 5065 факс: 0039 06 85225056 Email: sog@luiss.it.More информация за LUISS услуги са на разположение LUISS International Брошура

Акредитация

Училището на правителство е неразделна част от LUISS Гуидо Карли. Университетът е напълно призната академична и изследователска институция от Министерство на образованието, университетите и научните изследвания на Италия.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

LUISS School of Government

УО по европеистика (MES) е едногодишно интердисциплинарна програма, насочена към обучение на бъдещите специалисти по въпроси и институциите на Европейския съюз. Капитанът ... [+]

УО по европеистика (MES) е едногодишно интердисциплинарна програма, насочена към обучение на бъдещите специалисти по въпроси и институциите на Европейския съюз. Капитанът осигурява на студентите, които притежават най-малко бакалавърска степен (или Италия Laurea триенале) с широки още конкретни степента на владеене на институциите и политиките на ЕС.

Програмата, по-специално, предвижда: Разширено обучение на институциите на ЕС и европейските политики Многонационалната перспектива на публични политики на ЕС и ЕС средиземноморски работи преподаване Семинар-стил Международен орган студент в топ класа академични институции Ненадминато академична компетентност с международен факултет Силна професионален и работа в мрежа с редовна среща с професионални експерти и practicioners ЕС Практическо обучение относно процедурите на EPSO за подбор и управление на проектния цикъл на ЕС Достъп до национални и международни институции, базирани в Рим ... [-]
Италия Rome
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
LUISS School of Government

За популяризиране на съвместно от LUISS училище за Governmentand и LUISS училище на закона, това второ ниво напреднали майстор фокусира върху Европейския съюз (ЕС) правни ... [+]

За популяризиране на съвместно от LUISS училище за Governmentand и LUISS училище на закона, това второ ниво напреднали майстор фокусира върху Европейския съюз (ЕС) правни, институционални и политически въпроси. Процесът на европеизация поставя под въпрос разделението между вътрешните и европейските правни и политики режими. Тази усъвършенствана майстор второ ниво осигурява необходимото обучение, за да се даде възможност на завършилите в правни и политически въпроси, за да работят в този нов контекст в рамките на институциите на ЕС; адвокатски кантори и частни фирми; обществени и частни организации; Неправителствени организации и сдружения с нестопанска цел; регионалните и националните институции; регулаторни и консултантски агенции; банки и финансови институции. ... [-]

Италия Rome
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
LUISS School of Government

Тази двугодишна програма е насочена към ученици, които запазват силен интерес в международната политика и глобални перспективи, като се съсредоточава върху институциите и ... [+]

Тази двугодишна програма е насочена към ученици, които запазват силен интерес в международната политика и глобални перспективи, като се съсредоточава върху институциите и политиките на ЕС в глобална среда.

Тази програма е резултат от съвместно партньорство между училищата на правителство на LUISS Гуидо Карли в Рим, Италия и Департамента за политика в Университета в Шефилд.

... [-]
Италия Rome
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
LUISS School of Government

Това е от една година мултидисциплинарен разбира се отразяват необходимостта за международни лидери, които могат да достигнат през специализирани области, за да се намери ... [+]

Това е от една година мултидисциплинарен разбира се отразяват необходимостта за международни лидери, които могат да достигнат през специализирани области, за да се намери по-иновативни решения на трудни сложни предизвикателства на обществената политика. Той е практичен, директен отговор на търсенето на международните експерти с напреднали умения за водене на преговори, управление и обществен анализ на политиката за предоставяне на успешни резултати. По време на този майстор учениците научават как международната са направени публични политики, прилагани и оценявани от националните правителства, международни институции, мултинационални компании и гражданското общество като цяло.... [-]

Италия Rome
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

#DreamersOnTheRun - LUISS School of Government

LUISS School of Government
Address
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Rome, Lazio, Италия
Уебсайт
Телефон
+39 06 85225053