Read the Official Description

Повече от четиридесет години опит заедно с организации

Основана през 1970 г. по инициатива на Assolombarda и група големи италиански и многонационални компании (включително Pirelli, Olivetti и IBM), ISTUD винаги е придружавала еволюцията на италианското управление , допринасяйки значително за разпространението на модерен "култура на управление" в нашата страна. Първият факултет на Бизнес училището е съставен от професори от Harvard Business School , подкрепяни от италиански професионалисти в областта на управлението .

Фондацията ISTUD днес е единственото независимо високопоставено италианско бизнес училище . През 40-годишната си дейност повече от 51 000 ръководители и средни мениджъри, както и 2,300 завършили висши училища, са участвали в обучителни програми и майстори и много професионалисти, работещи в областта на обучението и изследванията , са били обучени в ISTUD от 70-те днес.Chronology

Нашата мисия

Подкрепа за растежа на компании и мениджъри, които искат да се конкурират чрез създаването на нов устойчив икономически модел, съсредоточени върху създаването на стойност за всички участници в процеса. Това е Мисията на Фондация ISTUD , първата независима бизнес гимназия в Италия, която от 1970 г. насам работи в областта на висшето професионално обучение и управленските изследвания и предлага интегрирано портфолио от програми за управленски изследвания и обучение, директно прилагани към реалностите и предизвикателствата организации.

Нашите ценности

Устойчивост: системен, етичен и устойчив подход.

Нашият подход

Фондацията ISTUD възнамерява да бъде различен глас в областта на обучението и развитието на мениджмънта , поставяйки в центъра на всички свои дейности уникалността и потенциала на хората и организациите, в които работят.
В основата на различните предложени инициативи има постоянна научноизследователска и иновационна дейност , с разработването на актуализирано ноу-хау, ориентирано към проблемите и проблемите, които в момента се обръщат на вниманието на компании, организации, мениджъри, днес.

Изборът на ISTUD означава "свързване" с водеща фирма в италианския педагогически център за управление , с почти 40-годишен опит в областта на обучението по мениджмънт и изследванията на организациите .
Показаната способност да допринасяме за развитието на управленското мислене, международната мрежа, квалифицираното присъствие в компании и институции, високото ниво на процеса на предлагане и учебния процес, заедно с качеството на факултета, славата и престижа на марката, са някои от основните елементи, които водят до възприемането на ISTUD като уникален избор на върхови постижения на италианската сцена.Business meeting-1209640_960_720

ISTUD : преживявания сравнени

Участието в семинар или път на ISTUD означава преживяване на силно ангажиращо обучение , в което участникът е главният герой на учебния процес в стимулираща среда , с постоянно присъствие на професионалисти от ISTUD да придружават целия курс.
Анализът на конкретни ситуации, търсенето на ефективни решения, поемането на отговорност, междуличностната комуникация, преговорите и груповата работа винаги се оценяват в класните стаи. Професорите на факултета, по отношение на различните моменти от програмата и третираното съдържание, използват широка и гъвкава комбинация от дидактически инструменти като уроци, упражнения, дискусии по случаи .

Основаването на нашия подход е размерът на сравнението . Сравнение, което произтича от диалога с участници от различни сектори и професионални семейства, както и от непрекъснатия дебат и обмен с преподаватели от факултета, с всички експерти в областта на експертните знания, с ефективно познаване на бизнес проблеми, получени от значителен опит в управлението, консултирането или изследвания.
На всички участници е предоставена широка гама от теоретична документация по темите, както и пълна и актуализирана библиография (в допълнение към използването на ексклузивни ISTUD материали подготвени и персонализирани според нуждите на клиента).

Programs taught in:
Италиански

Това училище също предлага:

Магистратура

ISTUD Business School

Магистърът е роден от необходимостта да се създадат задълбочени и солидни познания за каналите за разпространение и техните оперативни лостове, свързани с политиките за м ... [+]

Магистър по маркетинг на дребно

Магистърът е роден от необходимостта да се създадат задълбочени и солидни познания за каналите за разпространение и техните оперативни лостове, свързани с политиките за маркетинг и продажби. Целта е да се установи силна връзка между младите хора и компаниите, принадлежащи към различни продуктови сегменти, от модата до големите вериги за търговия на дребно, за да се подкрепи силната експанзия в Италия и в света на специализирани вериги, електронна търговия и марки, управление на динамиката на дистрибуцията.... [-]

Италия Stresa
November 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
ISTUD Business School

Магистърът по управление на маркетинга на ISTUD ви предлага амбициозен и вълнуващ път за навлизане в света на маркетинга, комуникациите и цифровите технологии. ... [+]

Магистър по управление на маркетинга

Магистърът по управление на маркетинга на ISTUD ви предлага амбициозен и вълнуващ път за навлизане в света на маркетинга, комуникациите и цифровите технологии.

Магистър по маркетинг мениджмънт е акредитиран специалист ASFOR Магистър курс, предназначен за тези, които идват от различни факултети, искат да обогатят своите знания, да развият своите оперативни умения чрез експериментиране с конкретни работни ситуации и да придобият инструменти и техники, които ги подготвят да влязат в компанията полагат основите на блестяща кариера и реализират своите професионални стремежи.... [-]

Италия Stresa
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски