Hotel Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Хотел Business School е роден през 2008 г. от сътрудничество между Forte Village Resort и LUISS Business School, чиято основна цел е да обучи високо квалифицирани и квалифицирани мениджъри, способни да се възползват от възможностите за професионален успех и растеж в гостоприемството, както на национално и международно ниво.

Магистър "Пет звезди" в хотел "Мениджмънт", който е достигнал деветото си издание, е основното предложение на училището и се превърна в еталон за мениджърското образование в сектора на луксозния гостоприемство с неговите разнообразни семинари, лекции и семинари.

Секторът на хотелиерството е все по-предизвикателен и конкурентен и изисква човешки ресурси, способни да се справят и да управляват успешно сложността на една национална и международна туристическа система в постоянна еволюция, която изисква нива на превъзходство по отношение на стандартите за качество.

Хотел Business School отговаря на тези изисквания, осигуряващи професионално и управленско образование на завършилите и квалифицираните кандидати, които след подходящо обучение ще могат незабавно да направят изпълнителни и управленски роли в националната и международната хотелиерска област.

Бизнес училището се намира в Пула (Каляри) в модерно учебно заведение с голяма лекционна зала, групови работни класни стаи, зона за отдих и кетъринг.

Инициативата, промотирана от Forte Village Resort, е спонсорирана от различните институции на територията и включва партньори от престижно национално и международно ниво.

Сардиния, благодарение на позицията си на Средиземно море, е идеалното място за модерен професионален център за обучение, който се превръща в международен справочник за всички, които работят или възнамеряват да работят в качествената хотелиерска индустрия.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед на магистратури »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Магистър в хотел "Пет звезди"

Campus Редовна форма 11  November 2018 Италия Cagliari

Управлението на хотел "Мастърс в пет звезди", популяризирано от Forte Village Resort и Luiss Business School, е учебна програма, която е уникална в Италия благодарение на учебната си програма, перспективите за заетост, профила и местоположението в края на курса. Това е иновативният отговор на предизвикателството, пред което ще се сблъскат хотелиерските индустрии, за да се справи с сложността на туристическа система, която е в постоянно развитие и изисква нива на високи постижения в много области на уменията, от маркетинг до мениджмънт на приходите, [+]

Управлението на хотел "Мастърс в пет звезди", популяризирано от Forte Village Resort и Luiss Business School, е учебна програма, която е уникална в Италия благодарение на учебната си програма, перспективите за заетост, профила и местоположението в края на курса. Това е иновативният отговор на предизвикателството, пред което ще се сблъскат хотелиерските индустрии, за да се справи с сложността на туристическа система, която е в постоянно развитие и изисква нива на високи постижения в много области на уменията, от маркетинг до мениджмънт на приходите,... [-]