Florence Classical Arts Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Основана във Флоренция през 2009 г. от вдъхновението на руския ни директор Molugova Nadezhda и академиците, Академията е стратегически разположена в италианския град Флоренция; идеално място за учене и развитие на изкуството и живот, в който всеки ден окото е залято от историческите красоти на историческото италианско изкуство, място, където да живеете и изживеете истинската " долче вита ".

Мястото е добре известен източник на вдъхновение, който със сигурност е от полза за художника. Флоренция предлага богата и стимулираща среда за изучаване на изкуството и живот, страхотно преживяване. Тук сте в пряк контакт с произведения на много велики майстори - сред които са Микеланджело , Леонардо да Винчи и Ботичели , които са направили своето име в този град. Сред многобройните художествени галерии и музеи има " Галерия Уфици " и " Пити Палас ", които са световноизвестни.

Градът предлага оживен и безопасен нощен живот и всички дизайнерски модни магазини, огромен брой барове и ресторанти. Нашата академия е добре разположена на около 20 минути пеша от центъра , в много добре обслужван район.

Нашият метод на преподаване е роден преди 300 години, когато руски художници го развиват, вдъхновени предимно от италиански и френски майстори от Ренесанс и по-късни периоди . Към този метод допринасят различни известни художници, сред които са: Репин , Суриков , Серов , Левитан , Ванецов и Куинджи .

Мисията на нашата академия е да гради върху такива велики традиции и да помогне на учениците да изследват нови начини, точно както правят първите " авангардни " артисти по онова време. Това означава да се изразяват по нови начини чрез дълбоко разбиране на техниките, придобити чрез интегриран академичен подход.

Нашите професори са квалифицирани художници, завършили висши руски академии. Имаме много приятелска среда, в която студентите трябва да работят интензивно, но нашите преподаватели винаги са готови да слушат, ръководят и насърчават.

Поради своя опит те са в състояние да подпомогнат студентите, като им помагат да изразят своя потенциал и да станат професионални художници, работещи по теми като: живопис , рисуване , анатомия , композиция , хроматика , перспектива и история на изкуството .

Тук се предлагат програми по:
  • Английски
  • Руски

Преглед на магистратури » Преглед Сертификати » Преглед Diplomas » Преглед Курсове »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Магистър по визуални изкуства

Campus Редовна форма October 2019 Италия Florence

Тази програма е на разположение на руски професионален художник, практикуващ в тази област, с цел по-нататъшно подобряване на техническите си нива и разширяване на техния опит. Съществуват частични и пълни стипендии, разпределени според годишния конкурс. [+]

Магистърска степен по живопис и рисуване

Тази програма е на разположение на руски професионален художник, практикуващ в тази област, с цел по-нататъшно подобряване на техническите си нива и разширяване на техния опит. Съществуват частични и пълни стипендии, разпределени според годишния конкурс.

Магистърска степен по изкуство

Тази програма е на разположение на руски професионален художник, практикуващ в областта, с цел обогатяване на автобиографията си и практикуване на преподавателски предмет на изкуството и подпомагане на преподаватели, докато учи група от чуждестранни студенти. Тази програма позволява на младите професионалисти да получат опит в образователния процес в областта на визуалните изкуства. Съществуват частични и пълни стипендии, разпределени според годишния конкурс.... [-]