Read the Official Description

За Ca 'Foscari

Първоначално създадено като първото бизнес училище в Италия през 1868 г., университетът Ca 'Foscari във Венеция сега е мултидисциплинарна институция, която предлага широка гама от учебни програми по икономика и управление, чужди езици, хуманитарни науки и науки, и се превърна в една от най- висши университети. Ca 'Foscari има студентско тяло от 20 000 студенти и 4 000 студенти, и всяка година е домакин на над 1000 чуждестранни студенти.

Благодарение на местоположението си в историческия център на Венеция, вдъхновен от страхопочитание, университетът предлага уникалната и възнаграждаваща възможност за изучаване и провеждане на изследвания в един от най-красивите градове в света, представляващ контекст, в който културните традиции и интелектуалните иновации се съчетават.

С репутацията си за високи постижения в областта на научните изследвания тя спечели повече от безвъзмездните средства на ЕС от Мария Кюри от която и да е друга италианска институция през последните години, а в часовете по въпросите на QS през 2018 г. Ca 'Foscari е сред най-добрите 150 университета за съвременни езици в света, в топ 200 за икономика

Университетът също така насърчава добре закръгления учебен опит чрез предоставянето на панопол на студентски услуги и разнообразни спортни дейности и студентски асоциации.

местоположение

Университетът Ca 'Foscari се намира в световноизвестния град Венеция, уникален градски център, разположен в лагуна на североизточното крайбрежие на Италия, която е пряко свързана с Адриатическо море.

Венеция е град в Североизточна Италия и столицата на региона Венето. Тя е построена върху архипелаг, разположен в плитка лагуна, която обхваща над 100 острова, свързани с пешеходни мостове. Тъй като каналите заемат мястото на пътищата, хората се движат из града с пеша и с лодка. Всъщност Венеция е най-големият град в Европа, който е модерен без градски автомобили.

Градът се характеризира с изобилие от зашеметяваща историческа архитектура и изкуство, защото историческата република Венеция е процъфтяващо търговско пристанище и голяма морска мощ през Средновековието и Ренесанса, така че някои от обектите на града са включени в списъка на ЮНЕСКО за обекти на световното наследство ,

В допълнение към цветното минало, Венеция има еднакво жив подарък, защото продължава да бъде център на съвременното изкуство и култура.

Животът в историческия център на Венеция означава да живеете в екологичен начин на живот. Поради необходимостта да се разхождат повечето места, обществените места в града стават социални центрове. В действителност, един от най-нетърпеливо очакваните моменти във венециански студентски ден е така нареченото аперитиво в campo или аперитив на открито: от следобеда до късна вечер области като Campo Santa Margherita и Erbarìa в Rialto се превръщат в място където хората се събират, за да разговарят и да слушат музика, докато пият шприц и ядат cicchetti - традиционният местен аперитив и закуски, за които е известно Венеция.

Учебен опит

Учебната оферта на Университета в Ca 'Foscari в Университета на Венеция е разделена на 8 отдела, отговарящи за изследователската и преподавателската дейност на бакалавърските и магистърските училища, 3 училища и престижния Collegio Internazionale (Международен колеж). В допълнение към тях съществуват и три други структури:

· Факултетно училище Ca 'Foscari, което координира докторантите по докторантура;

· Училище Ca 'Foscari Challenge, което организира Професионални магистърски програми (първо и второ ниво) и други възможности за висше образование;

· Училище за международно образование Ca 'Foscari, което популяризира интензивни летни и есенни курсове, програми за ориентиране, програми за фондация и други извънкласни дейности за италиански и чуждестранни студенти.

Посветена на студентите с стимулиращо, конкурентно и модерно образование, Ca 'Foscari създаде широка академична мрежа от партньорски университети, които обхващат цялото земно кълбо и в резултат на това предлага разнообразие от съвместни и двойни бакалавърски и магистърски степени и има над 700 действащи международни споразумения за обмен. Като последица от отдадеността на университета в подражаването на международна академична общност, Ca 'Foscari също предлага значителен брой учебни програми, преподавани на английски език.

Бакалавърски програми в:

· Цифрово управление

· Философия, международни и икономически изследвания

· Бизнес администрация (учебна програма за бизнес администрация и мениджмънт)

· Икономика и бизнес (икономика, пазари и финансови програми)

Магистърски програми в:

· Глобално развитие и предприемачество

· Научни изследвания и технологии за опазване на културното наследство

· Сравнителни международни отношения (международен и междукултурен учебен план)

· Информатика

· Икономика и финанси (Икономика - учебна програма за обучение / Финанси)

· Екологични науки (Обща учебна програма за промяна на околната среда)

· Европейски, американски и постколониален език и литература (учебна програма за американските учебни програми / учебни програми по английски език)

· Управление

· Езикови науки (учебна програма за езиковите науки)

· Наука и технологии на био и наноматериалите;

· Програма за устойчива химия и технологии (околна среда, устойчива химия и технологии)

За да имате общ преглед на всички програми за обучение (италиански и английски), посетете тази страница

Студентски съоръжения и услуги

Основният кампус на Ca 'Foscari се намира в сърцето на историческия център на Венеция, но има и допълнителни кампуси на континента. Той предлага на учениците да използват 6 библиотеки, училището за международно образование, следдипломната школа за предизвикателства и езиков учебен център. Има и изложбени площи, театър, спортен център и столове.

Ca 'Foscari подпомага студентите по време на цялата им кариера като предлага набор от заеми, безвъзмездни средства и стипендии чрез своята служба за финансова помощ. Подкрепата е на разположение на международни студенти, студенти и студенти с увреждания.

Международното звено за посрещане предлага широка гама от услуги за международни бенефициенти, като напр. Насочване и съдействие за процедурите по вписване, признаване на академични квалификации, процес на кандидатстване за визи, разрешение за пребиваване, услуги за студенти, здравни въпроси и транспорт.

Стипендии

За да укрепи присъствието на международни студенти и да обогати своята глобална общност, Ca 'Foscari предлага на талантливи международни студенти финансова помощ в две форми:

• освобождаване от такса за обучение - пълно освобождаване от заплащане на университетско обучение и такси

• еднократни стипендии от 5000 EUR / всеки

За повече информация посетете уеб страницата

Настаняване:

Службата за жилищно настаняване на Ca 'Foscari е услуга за италиански и чуждестранни студенти, изследователи, професори и административен персонал, идващи да учат или да работят в Ca' Foscari. Той предлага полезна информация и контакти за намиране на подходящи и удобни решения за настаняване във Венеция и в близкия район.

За повече информация посетете уеб страницата .

Добре дошли

Услугата "Добре дошли" предлага широка гама от услуги, посветени на чуждестранни студенти и преподаватели, като например насоки / информация и помощ при признаването на академичните квалификации, процеса на кандидатстване за визи и процедурите по вписване. Той също така предоставя обща информация относно студентските услуги на университета, финансовата помощ, жилищното настаняване, здравните услуги и транспорта.

За повече информация посетете уеб страницата .

Езиков център

Центърът предлага курсове по чужди езици на английски, френски, руски, испански и немски език на различни нива.

Столове

В университета има столове на много места, както в историческия център на Венеция, така и в континенталните кампуси в Местре, Маргера и Тревизо.

Възможности за напускаща мобилност

Благодарение на над 650 споразумения за сътрудничество между международните университети и Ca 'Foscari можете да прекарате известно време в чужбина в повече от 70 страни по целия свят . Международната служба насърчава изходящата мобилност на студентите от Ca 'Foscari, като участва в водещите международни програми за мобилност, развива взаимоотношения с чуждестранни приемни университети и компании и осигурява стимули за участие на всички членове на университетската общност.

За повече информация посетете уеб страницата

Кариерна поддръжка

Кариерното бюро организира стажове и работни стажове както в Италия, така и в чужбина, организира панаири за кариера, дискусии за набиране на персонал и семинари, за да помогне на настоящите студенти и наскоро завършилите да придобият професионалните умения, от които се нуждаят, за да бъдат конкурентоспособни на пазара на труда.

За повече информация посетете уеб страницата .

Ден на кариерата

Денят на кариерата е целодневно събитие, посветено на набирането на персонал, по време на което студентите и последните завършили могат да се срещнат с мениджърите на участващите компании и да се запознаят с работния свят. Студентите могат да посещават щандовете на фирмите, да разпространяват автобиографиите си, да участват в интервюта и да получават информация за професионалните възможности и възможностите за кариера, които са отворени за тях. Денят на кариерата включва и редица семинари, семинари и фирмени презентации.

Студентски живот

Малко други университети предлагат възможност да учат и да извършват изследвания в един от най-красивите градове в света. В Ca 'Foscari културните традиции и интелектуалните иновации могат да се съберат.

Обучението в Ca 'Foscari предоставя възможност да учите и живеете в един много уникален град, където можете да се разхождате часове и дори да се насладите на изгубването, да имате Spritz в един от красивите площади в Венеция, да посетите световноизвестните музеи и изложби, с лодка през по-малките острови на лагуната, да се насладите на плажовете Лидо и да опитате вкусна храна.

Университетът организира и много културни мероприятия, за да събере студенти и служители в един град, който не прилича на никой друг, където миналото посреща иновациите и жаждата ви за знания се стимулира от многобройни инициативи. Живеенето във Венеция е живо изкуство, архитектура, развитие, изследване, внимание към околната среда и откриване на древни традиции и различни култури.

Освен това, Ca 'Foscari гарантира на студентите добре закръглен опит в обучението чрез осигуряване на голямо разнообразие от спортни дейности и студентски асоциации:

· Студентска мрежа "Еразъм" (ESN) - С над 12 000 членове от 36 държави, студентската мрежа "Еразъм" подкрепя и популяризира международната мрежа, като предоставя на студентите възможности за културно разбиране и самостоятелно развитие, в съответствие с принципа на студентите, които помагат на студентите.

· Университетски спортен център (CUS) - CUS предлага на учениците възможността да участват в голямо разнообразие от спортове благодарение на своите съоръжения в историческия център на Венеция.

· Радио Ca 'Foscari - Създадено от студенти от Ca' Foscari, онлайн радиостанцията на университета е изключително популярно средство за комуникация. Интересни студенти могат да участват в работата си въз основа на индивидуалните им умения и опит.

· Университетски хор и оркестър - Повече от двадесет и пет години хорът и оркестърът на Ca 'Foscari предлагат на студентите възможността да изследват и насърчават своята любов към музиката. Репертоарите на групите се променят от година на година и варират от средновековни до съвременни парчета.

· Университетски театрален център Shylock (CUT) - Shylock е културна асоциация, чиято цел е да популяризира технически и артистични иновации в областта на театралното представление. Организира обучителни и експериментални семинари, домакини на посещения на продукции и представления и осъществява научни и производствени проекти.

Контакти

· Имейл адрес recruiting@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - студентски живот във Венеция

· Инстаграм - Са 'Фоскари Официална страница

· LinkedIn

· YouTube

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Ca' Foscari University of Venice

Магистърската програма осигурява повишена квалификация и специализации в следните области: прилагане на методика за изследване и проектиране на операции по оползотворяван ... [+]

Магистърската програма осигурява повишена квалификация и специализации в следните области: прилагане на методика за изследване и проектиране на операции по оползотворяване и рехабилитация на околната среда; оценка на екологичните ресурси; регионалното управление и планиране и на крайбрежните морски системи; оценката и управлението на проблемите на изменението на климата и динамиката на Земната система, технологиите за екологични интереси и по-чистите продукти и процеси. Студентите се насърчават и подкрепят в провеждането на тези курсове, за да развиват обучение в конкретни професионални области.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Този английски преподава магистърска програма предлага широк спектър от знания и умения по методи, инструменти и базови технологии за управление и анализ на големи количе ... [+]

Тази магистърска програма е изцяло преподавана на английски език и предлага широк спектър от знания и умения по методология, инструменти и технологии за:

Управлява и анализира големи количества данни, използвайки статистика и машинно обучение;Проектирайте надежден софтуер с фокус върху сигурността, коректността и производителността.

Двете учебни програми се съсредоточават върху развиващите се отрасли на индустрията и върху италианските и международни услуги като Big Data... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Магистратура

Ca' Foscari University of Venice

ITES е уникален курс в Италия, предлагащ пътека, която интегрира умения за превод, умения за устен превод и комбинация от китайски на английски и китайски на италиански в ... [+]

Магистърската програма ITES има за цел да оформи професионалисти, които имат специфични езикови умения в областта на тълкуването и превода, специализирани или литературни, като им дават възможност да използват информационни техники и инструменти за подпомогнат превод. Езикът на изучаването е стандартен китайски, с комбинации от китайско-английски и китайско-италиански; освен това е необходимо да се разбере кантонският език на елементарно ниво. Проучванията на превода, разбирани не само като комуникация, но и като основна форма на медиация, се сблъскват с най-различни езикови / литературни и социално-културни теми от междукултурна и сравнителна гледна точка.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

За студентите, които имат училищно образование от по-малко от 12 години или искат да получат кредити по конкретни предмети или желаят да подобрят способностите си на итал ... [+]

Предлагаме тригодишни програми за подготовка на университета (програми на Фондацията), които имат за цел да осигурят солидна подготовка за студентите в университет в Италия. Всяка програма предлага тематична учебна пътека, съчетана с езиков компонент, и е предназначена за студенти от цял свят.

Година на Фондацията

Годината на Фондацията Ca 'Foscari е предназначена да даде възможност на чуждестранните студенти да укрепят академичната си среда, преди да започнат бакалавърска степен по английски език в университет в Италия. Програмата предлага курсове по английски език, запознаване с италианската и общоевропейската история, както и основно въведение в основните дисциплини на бъдещото обучение. Заявленията за академичната 2019/2020 година ще започнат в началото на 2019 г.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Този курс предлага умения за напредване в областта на езиците, литературата и културата в европейските и американските постколониални страни и е разделен на различни учеб ... [+]

Тази магистърска програма осигурява напреднало познаване на езиците, литературите и културите на европейските, американските и постколониалните страни, насърчавайки междукултурните перспективи в солидна среда в хуманитарните науки.

Налични езици: Албански, англо-американски, чешки, английски, френски, немски, модерен гръцки, полски, португалски и бразилски, ромски, руски, сърбо-хърватски, испански.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Курсът предлага на студентите усъвършенствано владеене на чужд език, избран от следните езици: албански, арабски, чешки, английски, френски, немски, италиански знаков ези ... [+]

Магистърската програма развива разширено езиково и културно разбиране на избрания чужд език и способността му да взаимодейства с мултидисциплинарни и мултикултурни изследователски групи. Съгласно избраната програма студентите ще могат да проучат задълбочено историко-диахроничната еволюция на избрания език (филологични / информационни методи за интерпретиране и редактиране на текстове); темите и дидактическите инструменти за преподаване на италиански като чужд език и чужди езици на италианците; езикови инструменти за анализ на пречките пред езика и езиковото придобиване в случаи на глухота; формалният анализ на езика; езици, култура и литература от различни фази на тяхното развитие.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Този курс предлага три учебни програми, които да подобрят вашите икономически и финансови познания: курс по количествена икономика изцяло преподаван на английски език, ко ... [+]

Тази магистърска програма цели да създаде специалисти с опит в основните области на икономиката и финансите и солидна теоретична и количествена правна основа. Има три основни области на специализация, две преподавани изцяло на английски език. Програмата "Икономика" - QEM (преподавана английски език) се фокусира върху икономически, количествени и правни теми. Учениците, които избират тази учебна програма, могат да участват в програмата "Еразмус Мундус" (QEM). Специализираните учебни програми в областта на финансите (на италиански език, един на английски) имат за цел да дадат на студентите компетенции на финансовите пазари в основните области на финансовото посредничество (кредит, финанси, хазна, ценни книжа, организация, планиране и контрол ), управление на финансови инвестиции и измерване и управление на финансовия риск, финансово консултиране и застраховане, допълнителни схеми за защита и управление на пенсионните фондове, управление на вътрешния процес и управление на банки и финансови посредници като цяло.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Тази дипломна програма в областта на мениджмънта ви дава възможност да се запознаете с публични и частни организации, които се занимават с каквито и да е обстоятелства в ... [+]

Магистърският курс по мениджмънт има за цел да създаде експерти в управлението на публични и частни организации, които са изправени пред проблемите и възможностите, продиктувани от дълбоките трансформации на икономическата сцена на национално и международно ниво. Курсът развива специфични знания и умения в областта на мениджмънта чрез иновативно обучение, което активно включва ученика, сравнявайки го с основните играчи в бизнеса и с местните институции. В зависимост от избора на студентите курсът осигурява и задълбочава аспектите на стратегическото планиране на компаниите, ангажирани в процесите на международно отваряне, административно управление, системи за планиране и контрол на международния бизнес или управление на дистрибуторската политика, комуникация и продуктова иновация да се възползват от възможностите, предлагани от икономическия сценарий, в който организациите са призовани да работят.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Тази магистърска програма предоставя на тези, които се интересуват от нанотехнологиите, силно мултидисциплинарно обучение по материалознание, химия и биология, като ги по ... [+]

Тази магистърска програма има за цел да даде на завършилите солидно мултидисциплинарно обучение по физика, химия и биология и способността да заемат позиции с голяма отговорност в сложния процес на управление, като планиране, синтез и характеризиране на материали от биологичен характер. Образователната дейност включва теоретични дейности и лаборатории, свързани с подготовката и характеризирането на био- и наноматериалите. По-специално, ще бъдат изследвани химико-физичните характеристики, свойствата и методите за подготовка на нано структурирани материали, както и тяхното приложение.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Тази магистърска програма обучава експерти в опазването на културното наследство със силни интердисциплинарни научни знания (химия, физика, биология, компютърни науки, ге ... [+]

Програмата за магистърска степен помага за опазването на историко-художественото наследство на западни учени, със силно научно интердисциплинарно образование, включващо химия, физика, биология, компютърна наука и геология, както и иновативни технологии за съхранение на артефакти, които ще могат взаимодействат с експерти от други области, участващи в процеса на опазване.

Завършил ще бъде в състояние да проектира и използва нови технологии за възстановяване, разработване на превантивни проекти и провеждане на разследвания на артефакти.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Предлага се съвместно с университета Павел-Валери от Монпелие (UPVM) и в сътрудничество с Университета на Страсбург, Сус и Мекнес, магистърският курс, пресичащ Средиземно ... [+]

Магистърският курс "Преминаване към Средиземно море: към инвестиции и интеграция" (MIM) предлага задълбочено познаване на страните от южните брегове на Средиземно море и техните взаимодействия със съвременната Европа. През двете години курсът ще осигури теоретични интердисциплинарни умения, свързани с изучаването на миграцията в Средиземноморския регион и междукултурното посредничество, хисто-социалните умения, уменията за качествен и количествен анализ, изследователските техники в областта на анализа и събраните данни.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Курсът е уникален за Италия за своето изследване на международните отношения, свързани с езиците и чуждестранните култури, правото и международната икономика. Ще се потоп ... [+]

Магистърската програма "Сравнителни международни отношения" се занимава с езиковото и културно изследване на Европа, както и Източна Европа, Азия и Атлантическия свят, характерни за традицията на Ca 'Foscari и в този смисъл представлява уникално предложение в Италия за изучаване на международните отношения, свързани с тези чужди езици и култури, на правата и на международната икономика. Студентите ще могат да изучават реални въпроси чрез изучаване на специфични дисциплини, отнасящи се до различни културни и геополитически области, със специален фокус върху Америка, Средиземноморието, Източна Европа, Азия и техните политики за икономическо развитие, съответстващи на многото пътеки на проучване.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Ca' Foscari University of Venice

Магистърската програма обучава професионални химици, които са в състояние да разработят оригинални идеи и да проектират нови процеси в областта на научните изследвания ил ... [+]

Магистърската програма предоставя на магистърските студенти задълбочено научно обучение и задълбочено разбиране на авангардни аспекти, както експериментални, така и теоретични, на основните области на химията. Професионалната фигура, на която студентите са оформени, е този на висококвалифициран химик, способен да изработи и приложи оригинални идеи, независимо дали в контекста на изследванията или в апликационна / индустриална среда. По-специално студентите ще могат да проектират и изучават нови реакции или процеси, да извършват синтез на нови съединения и да следват анализа на химическите продукти и материали - независимо дали чрез най-съвременните инструментални техники или чрез разработване на иновативни и сложни аналитични методите - и да произвеждат резултати, които използват критично подходящи инструменти за обработка на данни, събрани и налични в литературата, като прилагат знанията в различни работни среди, като отделят специално внимание на екологичната съвместимост на процесите.... [-]

Италия Venice
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Address
Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Италия
Телефон
false
Address
Via Sile 41, 31056 Roncade (TV)
31056 Ca' Tron, Veneto, Италия
Телефон
false