Ca' Foscari University of Venice

Представление

Прочетете официалното описание

За Ca 'Foscari

Първоначално създадено като първото бизнес училище в Италия през 1868 г., университетът Ca 'Foscari във Венеция сега е мултидисциплинарна институция, която предлага широка гама от учебни програми по икономика и управление, чужди езици, хуманитарни науки и науки, и се превърна в една от най- висши университети. Ca 'Foscari има студентско тяло от 20 000 студенти и 4 000 студенти, и всяка година е домакин на над 1000 чуждестранни студенти.

Благодарение на местоположението си в историческия център на Венеция, вдъхновен от страхопочитание, университетът предлага уникалната и възнаграждаваща възможност за изучаване и провеждане на изследвания в един от най-красивите градове в света, представляващ контекст, в който културните традиции и интелектуалните иновации се съчетават.

С репутацията си за високи постижения в областта на научните изследвания тя спечели повече от безвъзмездните средства на ЕС от Мария Кюри от която и да е друга италианска институция през последните години, а в тематичната класация за 2017 г., Ca 'Foscari е сред най-добрите 150 университета за съвременни езици Топ 200 за икономика

Университетът също така насърчава добре закръгления учебен опит чрез предоставянето на панопол на студентски услуги и разнообразни спортни дейности и студентски асоциации.

местоположение

Университетът Ca 'Foscari се намира в световноизвестния град Венеция, уникален градски център, разположен в лагуна на североизточното крайбрежие на Италия, която е пряко свързана с Адриатическо море.

Венеция е град в Североизточна Италия и столицата на региона Венето. Тя е построена върху архипелаг, разположен в плитка лагуна, която обхваща над 100 острова, свързани с пешеходни мостове. Тъй като каналите заемат мястото на пътищата, хората се движат из града с пеша и с лодка. Всъщност Венеция е най-големият град в Европа, който е модерен без градски автомобили.

Градът се характеризира с изобилие от зашеметяваща историческа архитектура и изкуство, защото историческата република Венеция е процъфтяващо търговско пристанище и голяма морска мощ през Средновековието и Ренесанса, така че някои от обектите на града са включени в списъка на ЮНЕСКО за обекти на световното наследство ,

В допълнение към цветното минало, Венеция има еднакво жив подарък, защото продължава да бъде център на съвременното изкуство и култура.

Животът в историческия център на Венеция означава да живеете в екологичен начин на живот. Поради необходимостта да се разхождат повечето места, обществените места в града стават социални центрове. В действителност, един от най-нетърпеливо очакваните моменти във венециански студентски ден е така нареченото аперитиво в campo или аперитив на открито: от следобеда до късна вечер области като Campo Santa Margherita и Erbarìa в Rialto се превръщат в място където хората се събират, за да разговарят и да слушат музика, докато пият шприц и ядат cicchetti - традиционният местен аперитив и закуски, за които е известно Венеция.

Учебен опит

Учебната оферта на Университета в Ca 'Foscari във Венеция е разделена на 8 отдела, отговарящи за изследователската и преподавателската дейност на бакалавърска (16) и магистърска (29), 7 училища и престижния Collegio Internazionale (Международен колеж). В допълнение към тях съществуват и три други структури:

· Факултетно училище Ca 'Foscari, което координира докторантите по докторантура;

· Училище Ca 'Foscari Challenge, което организира Професионални магистърски програми (първо и второ ниво) и други възможности за висше образование;

· Училище за международно образование Ca 'Foscari, което популяризира интензивни летни и есенни курсове, програми за ориентиране, програми за фондация и други извънкласни дейности за италиански и чуждестранни студенти.

Посветена на студентите с стимулиращо, конкурентно и модерно образование, Ca 'Foscari създаде широка академична мрежа от партньорски университети, които обхващат цялото земно кълбо и в резултат на това предлага разнообразие от съвместни и двойни бакалавърски и магистърски степени и има над 700 действащи международни споразумения за обмен. Като последица от отдадеността на университета в подражаването на международна академична общност, Ca 'Foscari също предлага значителен брой учебни програми, преподавани на английски език.

Бакалавърски програми в:

· Цифрово управление

· Философия, международни и икономически изследвания

· Бизнес администрация и мениджмънт (учебна програма за бизнес администрация и управление)

· Икономика и бизнес (икономика, пазари и финансови програми)

Магистърски програми в:

· Глобално развитие и предприемачество

· Научни изследвания и технологии за опазване на културното наследство

· Сравнителни международни отношения (международен и междукултурен учебен план)

· Информатика

· Научни изследвания и технологии за опазване на културното наследство

· Икономика и финанси (Икономика - учебна програма за обучение / Финанси)

· Екологични проучвания (Обща учебна програма за промяна на околната среда)

· Европейски, американски и постколониален език и литература (учебна програма за американските учебни програми / учебни програми по английски език)

· Езикова наука (учебна програма за езиковите науки)

· Наука и технологии на био и наноматериали, устойчива химия и технологии (околна среда, устойчива химия и технологии учебна програма)

За да имате общ преглед на всички програми за обучение (италиански и английски), посетете тази страница href = "http://www.unive.it/pag/10478/ .

Студентски съоръжения и услуги

Основният кампус на Ca 'Foscari се намира в сърцето на историческия център на Венеция, но има и допълнителни кампуси на континента. Той предлага на учениците да използват 6 библиотеки, училището за международно образование, следдипломната школа за предизвикателства и езиков учебен център. Има и изложбени площи, театър, спортен център и столове.

Ca 'Foscari подпомага студентите по време на цялата им кариера като предлага набор от заеми, безвъзмездни средства и стипендии чрез своята служба за финансова помощ. Подкрепата е на разположение на международни студенти, студенти и студенти с увреждания.

Международното звено за посрещане предлага широка гама от услуги за международни бенефициенти, като напр. Насочване и съдействие за процедурите по вписване, признаване на академични квалификации, процес на кандидатстване за визи, разрешение за пребиваване, услуги за студенти, здравни въпроси и транспорт.

Стипендии

За да укрепи присъствието на международни студенти и да обогати своята глобална общност, Ca 'Foscari предлага на талантливи международни студенти финансова помощ в две форми:

• Освобождаване от 100 такса за обучение - пълно освобождаване от заплащане на университетско обучение и такси

• 90 еднократни стипендии от 5000 EUR

За повече информация посетете уеб страницата href = "http://www.unive.it/pag/19545/" .

Настаняване:

Службата за жилищно настаняване на Ca 'Foscari е услуга за италиански и чуждестранни студенти, изследователи, професори и административен персонал, идващи да учат или да работят в Ca' Foscari. Той предлага полезна информация и контакти за намиране на подходящи и удобни решения за настаняване във Венеция и в близкия район.

За повече информация посетете уеб страницата href = "http://www.unive.it/pag/19768/" .

Добре дошли

Услугата "Добре дошли" предлага широка гама от услуги, посветени на чуждестранни студенти и преподаватели, като например насоки / информация и помощ при признаването на академичните квалификации, процеса на кандидатстване за визи и процедурите по вписване. Той също така предоставя обща информация относно студентските услуги на университета, финансовата помощ, жилищното настаняване, здравните услуги и транспорта.

За повече информация, моля посетете ebpage href = "http://www.unive.it/pag/20057/ .

Езиков център

Центърът предлага курсове по чужди езици на английски, френски, руски, испански и немски език на различни нива.

Столове

В университета има столове на много места, както в историческия център на Венеция, така и в континенталните кампуси в Местре, Маргера и Тревизо.

Кариерна поддръжка

Кариерното бюро организира стажове и работни стажове както в Италия, така и в чужбина, организира панаири за кариера, дискусии за набиране на персонал и семинари, за да помогне на настоящите студенти и наскоро завършилите да придобият професионалните умения, от които се нуждаят, за да бъдат конкурентоспособни на пазара на труда.

За повече информация посетете уеб страницата href = "http://www.unive.it/pag/17095/" .

Ден на кариерата

Денят на кариерата е целодневно събитие, посветено на набирането на персонал, по време на което студентите и последните завършили могат да се срещнат с мениджърите на участващите компании и да се запознаят с работния свят. Студентите могат да посещават щандовете на фирмите, да разпространяват автобиографиите си, да участват в интервюта и да получават информация за професионалните възможности и възможностите за кариера, които са отворени за тях. Денят на кариерата включва и редица семинари, семинари и фирмени презентации.

Студентски живот

Малко други университети предлагат възможност да учат и да извършват изследвания в един от най-красивите градове в света. В Ca 'Foscari културните традиции и интелектуалните иновации могат да се съберат.

Обучението в Ca 'Foscari предоставя възможност да учите и живеете в един много уникален град, където можете да се разхождате часове и дори да се насладите на изгубването, да имате Spritz в един от красивите площади в Венеция, да посетите световноизвестните музеи и изложби, с лодка през по-малките острови на лагуната, да се насладите на плажовете Лидо и да опитате вкусна храна.

Университетът организира и много културни мероприятия, за да събере студенти и служители в един град, който не прилича на никой друг, където миналото посреща иновациите и жаждата ви за знания се стимулира от многобройни инициативи. Живеенето във Венеция е живо изкуство, архитектура, развитие, изследване, внимание към околната среда и откриване на древни традиции и различни култури.

Освен това, Ca 'Foscari гарантира на студентите добре закръглен опит в обучението чрез осигуряване на голямо разнообразие от спортни дейности и студентски асоциации:

· Студентска мрежа "Еразъм" (ESN) - С над 12 000 членове от 36 държави, студентската мрежа "Еразъм" подкрепя и популяризира международната мрежа, като предоставя на студентите възможности за културно разбиране и самостоятелно развитие, в съответствие с принципа на студентите, които помагат на студентите.

· Университетски спортен център (CUS) - CUS предлага на учениците възможността да участват в голямо разнообразие от спортове благодарение на своите съоръжения в историческия център на Венеция.

· Радио Ca 'Foscari - Създадено от студенти от Ca' Foscari, онлайн радиостанцията на университета е изключително популярно средство за комуникация. Интересни студенти могат да участват в работата си въз основа на индивидуалните им умения и опит.

· Университетски хор и оркестър - Повече от двадесет и пет години хорът и оркестърът на Ca 'Foscari предлагат на студентите възможността да изследват и насърчават своята любов към музиката. Репертоарите на групите се променят от година на година и варират от средновековни до съвременни парчета.

· Университетски театрален център Shylock (CUT) - Shylock е културна асоциация, чиято цел е да популяризира технически и артистични иновации в областта на театралното представление. Организира обучителни и експериментални семинари, домакини на посещения на продукции и представления и осъществява научни и производствени проекти.

Контакти

- имейл адрес recruiting@unive.it

- Връзки

· Facebook href = "https://www.facebook.com/cafoscarinternational

· Twitter href = "https://twitter.com/cafoscari

· Instagram href = "https://www.instagram.com/cafoscariuniversity/

· Linkedin href = "https://it.linkedin.com/company/università-ca'-foscari-venezia

· YouTube href = "https://www.youtube.com/user/youcafoscari

За кандидатстване посетете уеб страницата https://apply.unive.it/

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc » Преглед на магистратури » Преглед Курсове » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

Магистърска степен по екологични науки (Обща учебна програма за промяна на околната среда)

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Програмата MSc в областта на околната среда предлага възможност за получаване на съвместна магистърска степен по устойчиво развитие. [+]

Университетът на Венеция предлага магистърска степен (магистър / Laurea Magistrale) степен по науки за околната среда "", която включва три налични програми, една от които е напълно преподава на английски език (програма Глобалния екологичен фонд на климата).

Магистърската програма по екологични науки предлага възможност за получаване на магистърска степен по устойчиво развитие.

Връзка към страницата на програмата за обучениеВръзка към страницата на процедурата за кандидатстванеНиво на квалификация... [-]

Магистърска степен по компютърни науки

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази магистърска програма отнема две години редовно обучение, обхващащо широк спектър от области в областта на компютърните науки и информационните технологии. [+]

Тази магистърска програма отнема две години редовно обучение, обхващащо широк спектър от области в областта на компютърните науки и информационните технологии. Той е подходящ за студенти с различен академичен опит, като компютърни науки, инженерство, статистика, математика и свързани дисциплини. Програмата получи отличителния знак за качество на GRIN 2015. GRIN е италианска асоциация, която има за цел да популяризира научните изследвания и обучението по компютърни науки.... [-]


Магистратура

Corso di Laurea Magistrale в Интерпретариата и Традиционното издателство, Settoriale

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази програма за втора циклична програма има за цел да обучи професионалисти със специфични езикови умения в областта на устен превод и специализиран и литературен превод, способни да използват ИТ и мултимедийни технологии и инструменти. [+]

Тази дипломирана програма обучава професионалисти по сравнителен и мултикултурен начин с многобройни лингвистични, литературни и социално-културни теми. Завършилите се отличават със специфични езикови умения в областта на интерпретацията и (специализирания и литературен) превод и са в състояние да използват ИТ и мултимедийни технологии и инструменти. Курсовете се преподават на езика на специализацията, както и на английски език. Курсовете включват италианско-китайски и китайско-английски последователни тълкувания, китайски и кантонски за бизнес, китайски превод за масови медии и компютърно подпомагани инструменти за превод.... [-]


Магистърска степен по европейски, американски и постколониален език и литература (учебен план по американски учебници, учебна програма по английски език)

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази втора програма за цикъл осигурява напреднало познаване на езиците, литературата и културите на европейските, американските и постколониалните страни, насърчавайки междукултурните перспективи в солидна среда в хуманитарните науки. [+]

Тази втора програма за цикъл осигурява напреднало познаване на езиците, литературата и културите на европейските, американските и постколониалните страни, насърчавайки междукултурните перспективи в солидна среда в хуманитарните науки. Тази дипломна програма предлага възможност за получаване на двойна или съвместна степен с други европейски университети.

Европейска магистърска степен по английски и американски изследвания с университет "Ото-Фридрих" - Бамберг (Германия), Карл-Франзенски университет - Грац (Австрия), Pécsi Tudományegyetem - Pécs (Унгария), Université Paris Diderot - Paris 7 (Франция).Двойна степен с Universidade do Espírito Santo (Бразилия), Universidad de Huelva (Испания) или с Universidad de Sevilla (Испания).Университет Сорбона Нувеле - Париж 3 (Франция), Humboldt-Universität - Берлин (Германия)Връзка към страницата на програмата за обучениеВръзка към страницата на процедурата за кандидатстванеНиво на квалификация... [-]

Магистърска степен по езикови науки (учебна програма по чужди езици)

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази втора програма за цикъл ще осигури усъвършенствани езикови и културни знания, аналитични умения на избрания чужд език, както и необходимата способност за взаимодействие с мултидисциплинарни и мултикултурни изследователски групи. [+]

Тази дипломна програма предлага възможност за получаване на двойна или съвместна степен с други европейски университети.

- Съвместен магистър по лингвистика (английски език) в сътрудничество с университета "Ото-Фридрих" - Бамберг (Германия); Карл-Франзенски университет - Грац (Австрия); Pécsi Tudomànyegyetem - Pécs (Унгария); Университет Париж Дидеро - Париж 7 (Франция)- Двойна степен с университета "Гьоте" - Франкфурт В края на тази учебна програма студентите могат да получат двойна степен: "Магистър по наука в езика" ( Ca' Foscari University of Venice ) и "... [-]

Магистърска степен по езици, икономика и институции в Азия и Северна Африка

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази втора циклична програма осигурява отлична компетентност на един от азиатските или северноафрикански езици, със специален акцент върху икономическия и правен жаргон, както и задълбочено познаване на икономическите, правните, историческите и политическите аспекти на географския референтна област. [+]

Тази степен програма дава възможност на учениците за постигане на владеене на един от азиатски или Северна Африка език, със специален фокус върху икономическия и правен жаргон и постигнете по-задълбочено познаване на икономически, правни, исторически и политически аспекти на географския район отправна точка. Студентите ще придобият също така добро познаване на социално-езиковите и комуникационните процеси, както и познаването на ИТ и електронните средства за комуникация както по общо, така и по отношение на техния език на специализация.... [-]


Магистърска степен по икономика и финанси (икономика-учебна програма за учебни планове и финанси)

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази дипломна степен създава специалисти, способни да се справят с основните финансови проблеми, свързани с финансовите пазари. [+]

Тази дипломна програма предлага възможност за получаване на двойна или съвместна степен с други европейски университети.

Двойна степен по икономика, иконометрия и финанси (MEEF) в университета Екс-Марсилия (Франция) В края на тази учебна програма студентите ще получат двойна степен: Laurea Magistrale в Economia e Finanza на Università Ca 'Foscari и Master Sciences Economiques (Parcours Econométrie Bancaire et Financière) на университета Екс-Марсилия.Съвместна степен по модела и методите по икономика и управление - Еразмус Мундус (QEM) в сътрудничество с Университет Пантеон-Сорбон - Париж 1 (Франция), Университет Билефелд (Германия) и Университет Автонома - Барселона (Испания).Двойна степен с Master Economie et Ingénierie Financière с Университет Париж-Дауфин (Франция) В края на тази учебна програма студентите могат да получат двойна степен: Laurea Magistrale в Economia e Finanza на Università Ca 'Foscari и Master Economie et Ingénierie Financière на Université Paris-Dauphine.Връзка към страницата на програмата за обучениеВръзка към страницата на процедурата за кандидатстванеНиво на квалификация... [-]

Магистърска степен по мениджмънт

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази магистърска програма отнема две години и съчетава учебни програми в областта на маркетинга и комуникациите, счетоводството и финансите и накрая, международното управление, като обхваща широк спектър от теми, свързани с управлението. [+]

Тази магистърска програма отнема две години и съчетава учебни програми в областта на маркетинга и комуникациите, счетоводството и финансите и, накрая, международното управление, като обхваща широк спектър от теми, свързани с управлението. Курсовете (изцяло преподавани на английски език) ще обхващат много тематични области като стратегия, иновации, маркетинг, администрация, корпоративни финанси и управленски контрол.... [-]


Магистърска степен по опазване на науката и технологиите за културно наследство

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази магистърска програма е изцяло преподавана на английски език и обучава експерти в диагностиката и опазването на културното наследство със силни интердисциплинарни научни знания (химия, физика, биология, компютърни науки, геология) и практически опит с иновативни технологии за опазване. [+]

Магистър по опазване на науката и технологиите за културно наследство

Програмата за магистърска степен подготвя експерти (научни специалисти по опазване на природата) в диагностиката и опазването на културното наследство, осигурявайки солидно интердисциплинарно научно обучение, съчетаващо химия, физика, биология, компютърни науки и геология с иновативни технологии за съхранение на артефакти. Курсът на обучение е предназначен да подготви професионална фигура, способна да взаимодейства с експерти от други дисциплини, участващи в процеса на опазване и съхранение на културните ценности, действайки като техническа и научна сфера.... [-]


Магистърска степен по сравнителни международни отношения (международен и междукултурен учебен план)

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Програмата MSc включва две години редовно обучение, обхващащо широк спектър от области в международните отношения. Той е предназначен за студенти с различна академична насоченост като история, международно право, политология, езици и сродни дисциплини. [+]

В MSC (магистър / Laurea Magistrale) степен по "Relazioni Internazionali Comparate - Международни отношения", активен от 2008 г. насам, се състои от две години на редовно обучение, които обхващат широк спектър от области, в международните отношения. Той е предназначен за студенти с различна академична насоченост като история, международно право, политология, езици и сродни дисциплини.

Връзка към страницата на програмата за обучениеВръзка към страницата на процедурата за кандидатстванеНиво на квалификацияМагистърска програмаПреподавателски език... [-]

Магистърска степен по устойчива химия и технологии (учебна програма за устойчива химия и технологии в областта на околната среда)

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Тази втора програма за цикъл е фокусирана върху химическите науки, както теоретични, така и експериментални. [+]

Тази дипломна програма предлага възможност за получаване на двойна или съвместна степен с други европейски университети.

Двойна степен с Univerza v Novi Gorici (Словения). В края на учебната си програма студентите могат да получат двойна степен: Laurea Magistrale в Chimica e Tecnologie Sostenibili на Università Ca 'Foscari Venezia и Okolje 2. Stopnje - Учебна програма Околна среда на Univerza v Novi Gorici.Връзка към страницата на програмата за обучениеВръзка към страницата за кандидатстванеНиво на квалификация... [-]

Професионален магистър по глобален бизнес в Япония

Campus Редовна форма October 2018 Италия Venice

Целта на тази магистърска програма е да развие компетенции в областта на комуникацията, сътрудничеството и създаването като професионални помещения за трансграничен бизнес и управление към Япония. На студентите ще бъдат предложени възможности да придобият умения, способности и опит, свързани с развитието на бизнес възможности и професионална кариера, като същевременно използват и подобряват владеенето си на японски и английски език. Това ще бъде постигнато чрез активно обучение (на основата на проект и проучване на конкретни случаи) на японски и английски език под ръководството на опитни бизнесмени и академици. [+]

Целта на тази магистърска програма е да развие компетенции в областта на комуникацията, сътрудничеството и създаването като професионални помещения за трансграничен бизнес и управление към Япония. На студентите ще бъдат предложени възможности да придобият умения, способности и опит, свързани с развитието на бизнес възможности и професионална кариера, като същевременно използват и подобряват владеенето си на японски и английски език.... [-]


Професионален магистър по изменение и управление на климата

Campus Редовна форма September 2018 Италия Venice

Промените в климата са едно от основните предизвикателства пред населението на планетата. Нейните въздействия засягат по-голямата част от географските райони, всички основни производствени сектори и всички аспекти на социалната организация, които формират основата за гражданско съжителство в рамките на една страна и между страните. Поради това е важно да се знае как да се предскажат промените в климата, да се оцени тяхното въздействие, да се управляват последиците от тях и да се планират превантивни мерки. Магистърската програма предоставя необходимите научни компетенции, за да разбере механизмите, насочващи климата и икономическите промени, и да оцени важността и, най-важното, разходите и ползите от мерките, които трябва да бъдат предприети. [+]

Промените в климата са едно от основните предизвикателства пред населението на планетата. Нейните въздействия засягат по-голямата част от географските райони, всички основни производствени сектори и всички аспекти на социалната организация, които формират основата за гражданско съжителство в рамките на една страна и между страните. Поради това е важно да се знае как да се предскажат промените в климата, да се оцени тяхното въздействие, да се управляват последиците от тях и да се планират превантивни мерки.... [-]


Видео

Ca' Foscari - The Place I Want to Be

Ca' Foscari International People - Studying in English in Venice

Ca' Foscari International People - Cafoscarini Around the World

Ca' Foscari International People - Studying Beauty in Venice

За контакти

Адрес Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Италия
Телефон false

Адрес Via Sile, 6
31056 Treviso, Veneto, Италия
Телефон false