Read the Official Description

Училище с A NEW CONCEPT: гмуркане в италианската култура и италианския живот!

ЕЗИК е резултат на една култура и нейната история, за нейните традиции, ITS ТЕРИТОРИЯ

От 1992 г., ние, от Центъра за изследване на италиански "BABILONIA" в Таормина, Сицилия са страстно себе си, посветена на насърчаването на нашия италиански и сицилиански наследство и култура, заедно с изучаване на италиански език. Ние се стремим не само да предложи възможност да научите италиански език и директно да изпитате италианската култура и италианския живот.

Нашият Център е разположен в сърцето на световно известния Таормина, най-красивия град в Сицилия. Таормина, от върха на планината Тауро, изглежда над залива на Naxos, първата гръцка колония в Сицилия, основан през 735 г. пр.н.е. великолепен средиземноморски Блу Бей с активен вулкан Етна във фонов режим предлагат неповторима гледка от почти навсякъде в града. Таормина е известен със своята красота, невероятната си наследство, история, археология и архитектура, както и за неговата репутация, приветствайки туристи. Таормина е перфектно разположен за да предложи на студентите лесен достъп до красивите и важни исторически съкровища на Сицилия.

Нашите курсове и програми се провеждат в "Casa Silva", представлява историческа вила, построена през 1817 г. само на 200 метра от гръцкия театър: архитектурен, природно и историческо съкровище, което Таормина е по чудо успя да опазят. Вилата и до днес се слави с луксозен ботаническа градина пълна с цитрусови дървета, средиземноморски растения, вековни палми, маймуна пъзел дървета и магнолии, както и много други екзотични дървета и растения.

Не просто ЕЗИКОВА ШКОЛА НО ИСТИНСКА КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР, където нашите чуждестранни студенти отговарят на местната общност

В Casa Silva, заедно със своите курсове по италиански език и италиански курсове култура, BABILONIA редовно се провеждат представяния на книги от автори, на кино-форум и през лятото, живопис и скулптура изложби в неговите хиляда квадратни метра от ботаническата градина. Освен това, на живо театрални представления и концерти на живо (джаз и класическа музика) се предлагат. В нетното-с @ Fe, който се намира в WI-FI градина студенти могат да се насладят на свободното си време при тучните зелени дървета, да учат, да се отпуснат и да отговарят на техните съученици Babilonia не е просто езиково училище, но наистина е културен център, както за да се отворят местната общност и към нашите международни студенти, които придобиват по-широк културен опит и имат възможност лесно да си взаимодействат и да се интегрира с местната общност

А езикът не е в резултат на набор от граматиката ПРАВИЛА

А езикът е резултат от културата и традициите си, със своята история, начин на живот и неговите места. С оглед на това, ако искате по-пълно културен опит в Сицилия, а не просто да бъде просто турист, но да е истински пътешественик, можете да комбинирате група италиански езиков курс или частни уроци по италиански с нашия

ИТАЛИАНСКИ плюс ПРОГРАМИ

• италиански плюс сицилианския Готвене • Italian Wine & плюс храна на Сицилия • италиански плюс сицилиански грънчарство и керамика декорация • италиански плюс Туристически и трекинг в Сицилия • италиански плюс гмуркане в Сицилия • италиански плюс Golf в Сицилия • италиански плюс литература • италиански плюс История на изкуството • италиански плюс история, а за тези, които искат по-изключителен и интензивно пакет с 50 + събратя, специална покана да се присъединят към нашата програма "Златна Сицилия".

Нашият Център за италиански Проучванията също домакин на няколко университета в САЩ и програмите за двете дипломиране и бакалавърски студенти. Ние предлагаме краткосрочни програми (зимни и летни програми) и дългосрочни програми (семестриални програми). Студентите могат да се прехвърлят директно академични кредити или печелят бакалавърски или магистърски кредити чрез Auburn University за всички наши курсове.

Надяваме се да Ви посрещнем скоро да Таормина, Сицилия и предлага възможност да открият нашия остров толкова пълен с история, толкова пълен с култура, толкова пълен с вдъхновение!

Programs taught in:
Английски
Италиански

Това училище също предлага:

Babilonia Centro Studi Italiani, Taormina