Прочетете официалното описание

24 Ore Business School е разработила иновативна и специализирано бизнес обучение и програми за професионално развитие, насочена към подпомагане на наскоро завършили едва сега започва кариерата си, за да придобият нови знания и умения, както и зрели мениджъри и специалисти, които трябва да актуализират съществуващите умения или разработване на нови области на компетентност , Програмите са предназначени за работещите в публичния и в частния сектор.

Фокусирайки се върху различните нужди на младите мениджъри и специалисти, учебни планове се актуализират непрекъснато, за да се вземат предвид най-новите тенденции в бизнеса. Опитните издателите с произход в образованието идентифицират ключовите теми, поставя началото на богатата диалог между експерти, журналисти и мениджърите повече от 6000, които участват всяка година. Sole 24 програми руда Образование целят да предоставят конкретна основа в областта на икономиката, финансите и управлението.

Sole 24 програми руда Образование включват:

  • Годишни събития - Degrees Специализирана Учителя - изпълнителен Master - уроци и конференции - E-обучение - Вътрешни образование - професионално развитие

Хотелът Бизнес училището:

Програма на пълно работно време магистърска което включва професионален опит, придобит чрез стажове, които предоставят на младите студенти с по-голямо конкурентно предимство, за да влезете на работната сила на по-високо ниво на квалификация и опит.

The Executive24 Учителя е предназначен за заети мениджъри и предприемачи, които трябва да балансират своите задължения кариера с тяхната нужда от непрекъснато обучение в динамичен свят. Програмата заместници дистанционното обучение със сесия на университета да се даде възможност за по-гъвкава образователен опит.

The Master24 е предназначена за самостоятелно обучаващи се и се основава на иновативна формула на дистанционно обучение, който се възползва от мултимедийно класна стая, която включва достъп и взаимодействие с експерти.

Участниците в учебните програми да имат достъп до огромно богатство от висококачествен, мултимедийни средства Sole 24 Ore му.

Факултет включва висококвалифицирани италиански и международни експерти, които имат опит както в своите области, както и в класната стая. Те се използват по-прагматичен подход, който е ориентиран към нуждите на бизнес професионалисти.

Достъпни за студенти 150 стипендии.

Business School The винаги е обръщала особено внимание на развитието и поддържането на стабилни взаимоотношения с някои от най-важните компании и консултантски фирми в Италия и по света. Ние в момента си сътрудничи с над 600 международно уважавани бизнес партньори. Тази мрежа позволява Sole 24 Ore да интегрира бизнес реалност в своите програми за обучение, осигурявайки по този начин твърди и практически приложения за учене.

Платформа за електронно обучение Sole 24 Ore на дава възможност на учениците да споделят документи, съобщения и да се създаде една общност.

Стажовете са неразделна част от магистърската програма и представляват важна възможност за завършилите да навлязат на пазара на труда. Разширеният мрежата от контакти от корпоративния, професионален и финансов сектор, заедно с подготовката, предоставена от магистърската програма, студентите възможности за навлизане важните предприятия в Италия и в чужбина.

Поставяне на кариерата следва при успешно завършване на магистърската програма и се състои от въвеждане на квалифицирани кандидати за организации, съвпадение автобиографиите на студентите (автобиография) с нуждите на фирмите. Целта е да се гарантира, че завършилите получават подходяща и смислен опит, който ще им позволи да продължат своето кариерно развитие.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Il Sole 24 ORE Business School

Луксозни стоки, мода и начин на живот представляват една от най-важните области на италианското съвършенство. Нашият магистър по международен луксозен мениджмънт предоста ... [+]

Луксозни стоки, мода и начин на живот представляват една от най-важните области на италианското съвършенство. Нашият магистър по международен луксозен мениджмънт предоставя на студентите знанията и възможностите, изисквани от фирмите в луксозната индустрия.

Цели и професионални отворида обучават студентите с мултидисциплинарна основа, като обединяват творчеството с възможността да интерпретират и предвиждат бизнес тенденциипредоставят на студентите възможност да се учат от опита на професионалистите, работещи в луксозния добър сектор, както и да развиват бъдещи мрежи в луксозния пазарпредоставяне на практически приложения на концепциите, научени в клас чрез работа по проекта, посещение на място и образователни обиколкиПродължителност и структура... [-]
Италия Милан
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
10 месеца
Кампус
Научете повече на английски