University of Navarra

Представление

Прочетете официалното описание

University of Navarra се основава на християнското вдъхновение, насърчавано от Св. Йоземария Escrivá de Balaguer, основателят на Opus Dei. Мисията му е да търси и представя истината; допринася за академичното, културното и личното образование на своите студенти; насърчаване на академичните изследвания и здравните дейности; осигуряват подходящи възможности за развитие на своите преподаватели и служители и осъществяват широка културна дейност и социална популяризация с ясна цел на обслужване.

Основните функции на University of Navarra са:

  • Извършване на преподаване на университетско ниво в различни области, предоставяне на съответните академични степени и предоставяне на средствата на учениците (образователни материали, библиотека, информация за стипендии и финансова помощ), за да им се даде възможност да извлекат максимална полза от обучението си.
  • Насърчаване на академичните изследвания в различни области на знанието за по-нататъшно обучение и като начин за довеждане на знанието в обществото и насърчаване на иновациите и развитието.
  • Да допринесе за образованието на студентите чрез персонализирано наставничество с дейности, насочени към придобиване на професионални компетенции и лични навици, които стимулират личното развитие във всичките му измерения: културно, артистично, религиозно, атлетично и солидарно.
  • Останете във връзка с възпитаниците на университета чрез продължаващи образователни дейности и други културни и социални инициативи на Асоциацията на завършилите.
  • Организирайте програми за продължаващо обучение и специализация за възпитаници въз основа на тенденциите и потребностите на различните професии.
  • Култивирайте връзките между университета и членовете на Приятелите на University of Navarra и ги информирайте за плодовете на тяхното партньорство.
  • Провеждане на културно разпространение и работа с университетски преподаватели чрез дейности, организирани от самия университет, и инициативи, осъществявани съвместно с други институции.
  • Да сътрудничи с други университети и университетски институции като болници, бизнес училища, изследователски центрове, художествени институти и образователни и развойни организации.

Мисията на University of Navarra , основана през 1952 г. в Испания, е да обучава и обучава професионалисти, способни да изпълняват ангажирана роля в обществото, които напълно съзнават ролята, която играят за изграждането на бъдещия свят. Тази мисия се основава основно на търсенето и ангажимента към истината - колективна задача, която изисква диалог и отворен ум. Освен това университетът се стреми да насърчава критическото мислене сред своите ученици в плуралистичен контекст, който дава възможност на всеки студент свободно да развива своите собствени мнения и убеждения.

University of Navarra е място за срещи на професори и ученици, които споделят знанието, истината и опита. Ето защо ние се гордеем с уникалната ни способност да ви насочваме внимателно. Като работят заедно в среда, която поощрява уникалните способности, умения, знания и ценности на всеки човек; университетът Ви осигурява ресурсите, от които се нуждаете за лично и професионално развитие. Ще ви бъде назначен съветник, обикновено професор, който дава индивидуална помощ и ориентация. Това персонализирано ръководство има за цел да увеличи максимално вашия личен и професионален потенциал, като ви помогне да се възползвате напълно от университетския опит, както и да получите съвети за бъдещи възможности за кариера.

University of Navarra е първият университет в Испания по отношение на възможностите за заетост (Класиране за заетост по QS), Преподаване (Класация за преподаване в Европа) и Изследване (CYD Ranking).

Имаме седем кампуса със седалище в Памплона, Сан Себастиян, Мадрид, Барселона, Мюнхен, Ню Йорк и Сао Пауло.

Места

Памплона

Address
Edificio Amigos
Campus Universitario
Pamplona (Navarra)

31009 Памплона, Навара, Испания

Мадрид

Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Сан Себастиян

Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 Сан Себастиян, Страна на баските, Испания