University of Navarra

Представление

Прочетете официалното описание

University of Navarra се основава на християнското вдъхновение, насърчавано от Св. Йоземария Escrivá de Balaguer, основателят на Opus Dei. Мисията му е да търси и представя истината; допринася за академичното, културното и личното образование на своите студенти; насърчаване на академичните изследвания и здравните дейности; осигуряват подходящи възможности за развитие на своите преподаватели и служители и осъществяват широка културна дейност и социална популяризация с ясна цел на обслужване.

University of Navarra","author_url":"","source":"©University of Navarra"}" alt="136984_UNAVestudiantes01.jpg" />

Основните функции на University of Navarra са:

  • Осигурете преподаване на университетско ниво в различни области, придайте съответните академични степени и осигурете на студентите средствата (образователни материали, библиотека, информация за стипендии и финансова помощ), за да могат те да извлекат пълната полза от обучението си.
  • Насърчаване на академичните изследвания в различни области на знанието за по-нататъшно обучение и като начин за довеждане на знанието в обществото и насърчаване на иновациите и развитието.
  • Допринасяйте за обучението на учениците чрез персонализирано наставничество с дейности, насочени към придобиване на професионални компетенции и лични навици, които стимулират личностното развитие във всичките му измерения: културни, артистични, религиозни, атлетически и солидарни.
  • Останете във връзка с възпитаниците на университета чрез продължаващи образователни дейности и други културни и социални инициативи на Асоциацията на завършилите.
  • Организирайте програми за продължаващо обучение и специализация за възпитаници въз основа на тенденциите и потребностите на различните професии.
  • Култивирайте връзките между университета и членовете на Приятелите на University of Navarra и ги информирайте за плодовете на тяхното партньорство.
  • Провеждане на културно разпространение и работа с университетски преподаватели чрез дейности, организирани от самия университет, и инициативи, осъществявани съвместно с други институции.
  • Сътрудничество с други университети и университетски институции като болници, бизнес училища, изследователски центрове, художествени институти и организации за образование и развитие.

Universidad de Navarra","author_url":"","source":""}" alt="136985_thumbnail_UNAV.jpg" />

Мисията на University of Navarra , основан в Испания през 1952 г., е да обучава и обучава професионалисти, способни да играят ангажирана роля в обществото, които са напълно наясно с ролята, която играят в изграждането на света на утрешния ден. Тази мисия се основава в основата на търсенето и обвързването с истината, колективна задача, която изисква диалог и открит ум. Освен това университетът се стреми да насърчава критическото мислене сред своите студенти в плуралистичен контекст, който дава възможност на всеки студент свободно да развива собствените си мнения и убеждения.

University of Navarra е място за среща на преподаватели и студенти, за да споделят знания, истина и опит. Затова се гордеем с уникалната си способност да Ви даваме персонализирано внимание. Докато работим заедно в среда, която насърчава уникалната способност, умения, знания и ценности на всеки индивид; университетът ви предоставя необходимите ресурси за личностно и професионално развитие. Ще ви бъде назначен съветник, обикновено професор, който ви дава помощ и ориентация. Това персонализирано ръководство има за цел да увеличи максимално вашия личен и професионален потенциал, като ви помогне да се възползвате изцяло от университетския опит, както и да получавате съвети относно бъдещите възможности за кариера.

University of Navarra е първият университет в Испания по отношение на работоспособността (класиране по заетостта на QS), преподаването (класация за преподаване на Times Higher Education Europe) и научните изследвания (класиране на CYD).

Имаме седем кампуса, базирани в Памплона, Сан Себастиан, Мадрид, Барселона, Мюнхен, Ню Йорк и Сао Пауло.

Места

Памплона

Address
Edificio Central, Campus Universitario, 31009 Pamplona, Navarra
31009 Памплона, Навара, Испания

Мадрид

Address
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Сан Себастиян

Address
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 Сан Себастиян, Страна на баските, Испания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия