UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Представление

Прочетете официалното описание

UNISPORT, сектор бизнес спортно училище.

UNISPORT е бизнес училището на спортния сектор. Тук за управление на бизнеса, спорта и страстта са смесени. Ние се намираме в TecnoCampus Матаро (Барселона), в среда, благоприятна за сътрудничество между университетите и бизнеса среда, в която иновациите и предприемачеството се считат за основни съставки за успех.

С над 20 годишен опит в обучението на спортни мениджъри, нашите учители са специалисти в сектора, образуващи преподаване екип с открит и съвместни начин на мислене и с ясна международна визия.

Ние сме отдадени на спорта. Ние се обучават специалисти биха могли да доведат иновациите и предприемачеството, хората, които добавят стойност към техните организации, техните служители и клиенти в постоянно нарастващ и с ясни нужди на професионализацията.

Това ни мотивира да видим как, година след година, нашите ученици се окончателно сочат спорта професионалното си бъдеще, и ние можем да продължим да поддържаме контакт с тях след дипломирането си, търсят синергии, които ни позволяват да продължим напред заедно.

В UNISPORT ние използваме новите технологии, за да изведат най-добрите във вас, строга и взискателна, но с гъвкавостта, предвидена обучение он-лайн, всичко това в една единствена среда за съвместна работа. Където и да сте, вие ще бъдете UNISPORT.

Смятате ли наем?

Мисия, визия и ценности

Мисията е това, което определя нашата основна причина за съществуването, нашата цел и постигане на основната цел на различни групи по интереси, които ни заобикалят:

мениджъри влак и професионалисти в областта на спорта, при строги критерии за качество, иновации, предприемаческия дух и ясна международна визия.

Нашата визия е картинката имаме на UNISPORT дългосрочен план, ние искаме да бъдем или да остане по-високо:

водещи международни спортни създаване пазарно-ориентирана стойност за спорта и обществото, и най-вече за нашите студенти и нашето обучение на служителите група.

Нашите ценности са ни душа. На заден план е нашият начин за правене на нещата, това, което ние вярваме, че и това, което се печата във всички наши действия:

Усилие, взискателност, предприемачеството, устойчивост, непрекъснато усъвършенстване, международна визия и равни възможности.

международен

Спорт и няма граници. Технология, телевизор, интернет туризъм, спонсорство, събития, спорт ... са само част от факторите, които са допринесли за глобализацията на спорта през последното десетилетие.

Клубове и лиги вече не се състезават само на национално ниво: През февруари 2013 г., например, клубове Инглес Висшата лига се съгласи да капачка на увеличение на заплатите на техните шаблони за следващите 3 години. Като се има предвид зараждащите купуване на клубовете от чуждестранни милиардери тази мярка има за цел да се намали опасността от ескалация на заплатите. Без съмнение това решение, взето в Лондон, ще има ефект върху нейната футболни клубове в Европа.

В други случаи, модел, внесени от други страни, като например случая с Low Cost Бизнес спортни зали, можете да се разклаща и на целия отрасъл.

Това са само няколко примера за една реалност, която всеки спортен мениджър не може да се пренебрегне.

В UNISPORT ние сме членове на NASSM (North American Society Спорт Management) и EASM (Европейска асоциация за Sport Management) и се опитват да бъдат в течение на всичко, което се случва в глобален спортен пазар, анализ на възможните последици за конкурентоспособността на сектор в Испания.

Всички наши студенти са абонирани за списания като Sport Business International, насърчаване на размисъл върху най-съществените въпроси, глобалната визия на спортната индустрия.

Тази гледна точка е най-голямата си степен в техническите престои в чужбина, нашите ученици имат възможност да научат спортни системи, различни от испански, посетете уникални спортни съоръжения или да присъстваш на събития и срещи с лектори от първо ниво.

Места

Барселона

Address
Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Барселона, Каталония, Испания