Прочетете официалното описание

UNISPORT, сектор бизнес спортно училище.

UNISPORT е бизнес училището на спортния сектор. Тук за управление на бизнеса, спорта и страстта са смесени. Ние се намираме в TecnoCampus Матаро (Барселона), в среда, благоприятна за сътрудничество между университетите и бизнеса среда, в която иновациите и предприемачеството се считат за основни съставки за успех.

С над 20 годишен опит в обучението на спортни мениджъри, нашите учители са специалисти в сектора, образуващи преподаване екип с открит и съвместни начин на мислене и с ясна международна визия.

Ние сме отдадени на спорта. Ние се обучават специалисти биха могли да доведат иновациите и предприемачеството, хората, които добавят стойност към техните организации, техните служители и клиенти в постоянно нарастващ и с ясни нужди на професионализацията.

Това ни мотивира да видим как, година след година, нашите ученици се окончателно сочат спорта професионалното си бъдеще, и ние можем да продължим да поддържаме контакт с тях след дипломирането си, търсят синергии, които ни позволяват да продължим напред заедно.

В UNISPORT ние използваме новите технологии, за да изведат най-добрите във вас, строга и взискателна, но с гъвкавостта, предвидена обучение он-лайн, всичко това в една единствена среда за съвместна работа. Където и да сте, вие ще бъдете UNISPORT.

Смятате ли наем?

Мисия, визия и ценности

Мисията е това, което определя нашата основна причина за съществуването, нашата цел и постигане на основната цел на различни групи по интереси, които ни заобикалят:

мениджъри влак и професионалисти в областта на спорта, при строги критерии за качество, иновации, предприемаческия дух и ясна международна визия.

Нашата визия е картинката имаме на UNISPORT дългосрочен план, ние искаме да бъдем или да остане по-високо:

водещи международни спортни създаване пазарно-ориентирана стойност за спорта и обществото, и най-вече за нашите студенти и нашето обучение на служителите група.

Нашите ценности са ни душа. На заден план е нашият начин за правене на нещата, това, което ние вярваме, че и това, което се печата във всички наши действия:

Усилие, взискателност, предприемачеството, устойчивост, непрекъснато усъвършенстване, международна визия и равни възможности.

международен

Спорт и няма граници. Технология, телевизор, интернет туризъм, спонсорство, събития, спорт ... са само част от факторите, които са допринесли за глобализацията на спорта през последното десетилетие.

Клубове и лиги вече не се състезават само на национално ниво: През февруари 2013 г., например, клубове Инглес Висшата лига се съгласи да капачка на увеличение на заплатите на техните шаблони за следващите 3 години. Като се има предвид зараждащите купуване на клубовете от чуждестранни милиардери тази мярка има за цел да се намали опасността от ескалация на заплатите. Без съмнение това решение, взето в Лондон, ще има ефект върху нейната футболни клубове в Европа.

В други случаи, модел, внесени от други страни, като например случая с Low Cost Бизнес спортни зали, можете да се разклаща и на целия отрасъл.

Това са само няколко примера за една реалност, която всеки спортен мениджър не може да се пренебрегне.

В UNISPORT ние сме членове на NASSM (North American Society Спорт Management) и EASM (Европейска асоциация за Sport Management) и се опитват да бъдат в течение на всичко, което се случва в глобален спортен пазар, анализ на възможните последици за конкурентоспособността на сектор в Испания.

Всички наши студенти са абонирани за списания като Sport Business International, насърчаване на размисъл върху най-съществените въпроси, глобалната визия на спортната индустрия.

Тази гледна точка е най-голямата си степен в техническите престои в чужбина, нашите ученици имат възможност да научат спортни системи, различни от испански, посетете уникални спортни съоръжения или да присъстваш на събития и срещи с лектори от първо ниво.

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

За да се обучават студенти като професионален спортен мениджмънт, придобиване на умения, необходими за воденето на всички видове организации, състезания и спортни събития ... [+]

Цел на програмата: Да се ​​обучава като професионален спортен мениджмънт, придобиване на умения, необходими за воденето на всички видове организации, състезания и спортни събития с международна насоченост и ясни стратегически умения зрението.

Получатели: Страстни хора спорт, свързани или не към спортния сектор и които искат да се развиват кариерата си в сектор, който има голямо бъдеще и професионални нужди.... [-]

Испания Barcelona
Отворено кандидатстване
испански
21 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

За да се обучават студенти като професионален спортен мениджмънт, придобиване на умения, необходими за воденето на всички видове спортни организации с ясен фокус междунар ... [+]

Програма Цел: За да се обучават студенти като професионален спортен мениджмънт, придобиване на умения, необходими за воденето на всички видове спортни организации с ясен фокус международни умения.

получатели: Спорт страстни хора, свързани или не спортния сектор и които искат да развиват своята кариера в един сектор на бъдещето и по-голяма нужда от професионализация.

Натоварване: 1175h (равностойност ECTS: 47 кредита)... [-]

Испания Barcelona
Отворено кандидатстване
испански
16 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Да се ​​обучат студентите да проектират, планират, насърчаване и развитие на всякакъв вид спортно събитие, отдих или конкурс, с стратегическа визия и ясна международна на ... [+]

Програма Цел: Да се ​​обучат студентите да проектират, планират, насърчаване и развитие на всякакъв вид спортно събитие, отдих или конкурс, с стратегическа визия и ясна международна насоченост.

получатели: Спорт страстни хора, свързани или не спортния сектор и които искат да развиват своята кариера в един сектор на бъдещето и по-голяма нужда от професионализация.

Натоварване: 1025h (еквивалентно ECTS: 41 кредита)... [-]

Испания Barcelona
Отворено кандидатстване
испански
14 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Това обучение съчетава, необходими за развитието на конкурентоспособността на спортисти и спортни професионалисти с инструмента, който включва подготовка, за да се постиг ... [+]

Цел на програмата: Това обучение съчетава нужни знания, инструменти и техники на спортна психология и изпълнителен за развитие на конкурентоспособността на спортисти и спортни специалисти с инструмента, който включва подготовка, за да се постигне персонализиране на интервенция и по този начин се постигне срещат точно се изисква необходимостта.

Получатели: Страстни хора от спорта, лидерство, нетърпеливи да научат нова професия процъфтява във всички сектори.... [-]

Испания Barcelona
Отворено кандидатстване
испански
8 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски