Autonomous University of Barcelona (UAB)

Представление

Прочетете официалното описание

Автономния университет в Барселона е основана през 1968 година. Основателите целящи да установят четири принципа на автономност: свободата да избират преподаватели, допускане до всички студенти (но с ограничен брой), свободата да създават свои собствени планове за обучение и свобода да управляват капитали University лидер. Поради това, че е млад университет, но в своята кратка история напредна с бързи темпове.

Структура UAB лидер включва три кампуса, всички в столичния район на Барселона и околностите му.

Bellaterra: голям кампус за преподавателска и изследователска дейност Основната UAB кампуса в Cerdanyola дел Vallès, е дом на повечето от нашите факултети, департаменти, институти и услуги, както и значителна група от областта на науката и технологиите.

Bellaterra кампус е и дом на Research парк UAB, група от центрове и конкретен изследователски институти двойка създадена, за да отговори на специфичните изисквания на важни области на изследване.

Sabadell: ангажиран с технологии, бизнес и здравето на Sabadell, заедно с кампуса Bellaterra, тя е дом на Школата по Engineering, Факултета по икономика и Parc Tauli Технология Unit (факултет лекарство).

Барселона: нов кампус на здравни науки Три от шестте учебни звена на Факултета по медицина се намира в Барселона - Sant Pau Технология звено - Vall d'Hebron Технология звено - Hospital дел Мар Технология Unit приветства също Бадалона Германците Триас аз Pujol преподаване единица.

Места

Барселона

Address
Bloque E, Oficina 1
08196 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) España

Барселона, Каталония, Испания