Sports Management School - Barcelona

Представление

Прочетете официалното описание

Училище за управление на спорта е международно училище, специализирана в Sports Management, базирана в Париж, Лозана и Барселона, фокусирано изключително върху управлението на спорта. Това ни дава богат опит във всички области, свързани с този свят и по-специално, търговия и дистрибуция, маркетинг, комуникации, организиране на спортни събития и т.н.

Нашата цел е да обучава млади професионалисти и мениджъри на спорта. От създаването си през 2010 г., Sports Management School и разполага с 300 студенти и докторанти и над 100 възпитаници, с ниво на интеграция на 90% в дружествата в сектора след получаване на дипломата.


Майкъл Tapiro - Основател на Спортно училище управление/>

"Бизнес секторът на спорта, който е световен чисто задвижва от страст за дълго време, се превърна днес в икономическа вселена пълна, което се върти около международни спортни състезания, техните права за излъчване и увеличаване на броя на зрителите. спорт сега е в ръцете на специалисти по право, финанси, мениджмънт и маркетинг, като същевременно е основен фактор за социално и политическо влияние върху развитието на икономиката в общината, провинциален или регионално, или дори страната или континент, неговата автентичност и неговата жалба не спира да расте.

Sport не познава граници. Тя обединява неговото международно развитие с растежа на развиващите се страни, благодарение на огромни мултимедийни електронни медии. Развитието на спортни организации, изисква нови профили да придружава тази промяна. Училище за управление на спорта обучава бъдещи мениджъри за сферата на спорта търсят специализирани профили, са наясно с новите предизвикателства на развитието и социални императиви, на етиката и доброто управление ".


удобства/>


Sports Management School Campus Барселона/>

Campus Sports Management School се намира в оспиталет де льобрегат, Барселона, и да споделят местоположението си с други школи за обучение Grupo Planeta рамките 10 800 квадратни метра и може да побере повече от 3000 студенти. Той разполага с класни стаи обучение и практика, заседателни зали, библиотека, кафене и зала.


Campus Sports Management School Париж/>

Sports Management School Lausanne Campus


Планета Образуване и училища/>


Планета, основан през 1949 г., стои като първият испански издателска група и комуникация. Съюз се откроява със своята силна иновативна изрично многоканални бизнес традиции и голям капацитет и призвание. Широката гама е насочена към водеща култура, обучение, информация и аудиовизуално забавление./>

В областта на обучението, обучение и университети Planet предлага богат каталог на специализирано обучение, която варира от професионално обучение за изследвания на бакалаври, магистри и магистър. Такава оферта обучение е във висша степен се фокусира върху изискванията на пазара и преподава комбиниране на нашата гъвкава методика и най-новите технологии.


университетски проекти:/>

 • ИАОС Business School: Сред най-добрите 30 бизнес училища като класирана американската икономика и бързо развиващите се в последните три години.
 • OBS Business School: Първо бизнес училище 100% онлайн.
 • UNIBA Международния център на Барселона, прикрепена към Университета в Барселона, като предлага бакалавърски и магистърски институция.
 • VIU (Валенсия International University): свободен университет, онлайн и международна проекция гама от степени и официален господар.
 • Ostelea, училище по хотелиерство
 • ESdesign - училище за дизайн в Барселона: Училище фокусирана върху сектора на дизайн, предлагащ майстори, които позволяват на специалистите да се специализират в техните области на компетентност на дизайна, с сектор корпоративна визия.
 • ESLSCA Business School Париж: Сред най-важните 10 европейски университети и училища, както и в топ 4 на френския пазар, с най-добрите професионални дипломи.
 • EDC Париж Business School: Най-старата частна и международно френската школа. 15000 завършилите разпределени в 77 страни, много бизнес лидери.
 • Institut superier Маркетинг дю Luxe: Основана от Cartier дом, така и млади дизайнери мениджъри специалисти ръка в света на лукса
 • Ecole псевдоним Economique EGE-: Първа гимназия по икономическа война на френски, си педагогически модел на сравнителния анализ на национални и транснационални системи, трансфер от военната света за цивилното света и значението на управлението на офанзива информация за развитието на икономическите дейности.
 • IFAM Business School: С един от първите съществуващите международни програми, училището се фокусира върху казуси за насърчаване на инициативата, обръщайки различни възгледи и оптимизиране на вземане на решения.

Места

Барселона

Address
Av. Josep Tarradellas 171-177
l’Hospitalet de Llobregat

08902 Барселона, Каталония, Испания