Real Madrid Graduate School

Представление

Прочетете официалното описание


През 2006 г. " Реал Мадрид" и "Универсидад Европа" де Мадрид създадоха първото университетско училище, специализирано в спорта и връзката му с мениджмънта, здравеопазването, комуникациите и свободното време / отдих.

The Real Madrid Graduate School - Universidad Europea се простира отвъд границите на спорта чрез обучение на професионални лидери във всички дисциплини, които са свързани по един или друг начин с тази област. Магистърските програми се фокусират върху различни области и са предназначени за висшисти и работещи специалисти от различни сектори, свързани с професионалния и любителския спорт.

Училището е създадено със силен международен компонент, точно както и двете институции, които го подкрепят. От една страна има футболен клуб "Реал Мадрид", който завладява испанска компания и го превръща във водеща международна сила; от друга страна е Universidad Europea de Madrid, член на Laureate International Universities, световен лидер в областта на висшето образование.

Водещият образователен принцип зад всяка от дипломираните степени на Международното професионално училище в Реал Мадрид е професионален фокус. Проектирането и изпълнението на тези програми се осъществява от професионалисти както от Реал Мадрид, така и от Universidad Europea de Madrid, високо престижни в съответните им области.

С цел осигуряване на практическо образование, завършващите програми се преподават в най-съвременни съоръжения: съоръженията в Реал Мадрид на изцяло новия си спортен град и стадион Сантяго Бернабеу, както и университетските университети в Мадрид в Alcobendas ( Мадрид) и Villaviciosa de Odón (Мадрид) Освен това повечето от завършващите програми включват посещения в компании или събития, свързани с учебната програма, като All England Club, където се провежда прочутият Уимбълдън Grand Slam, в случая на Алфредо Ди Stefano MBA в спортния мениджмънт.

съоръжения

Училището предлага студенти с най-съвременни удобства: Реал Мадрид Спортен Сити в Мадрид и Вандебебас, Стадион Сантяго Бернабеу , както и университетите на Universidad Europea de Madrid в Alcobendas (Мадрид) и Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Сградата се намира в град Алкобендас и има площ от 13 000 м2 . В четирите й етажа се помещават: повече от 50 класни стаи, компютърни лаборатории, кабинети на факултета, помещения за групови проекти за студенти, учебни кабинети и многофункционални пространства. Сградата е оборудвана с най-новите учебни пособия и компютърни мрежи . Достъпна за хора с увреждания.

Campus Villaviciosa de Odón

Кампусът Villaviciosa de Odón разполага с необходимата инфраструктура за оптимизиране на учебния опит . От гледна точка на спортните съоръжения има спортен комплекс , който разполага със съдилища и специализирани зони за практикуване на всяка дисциплина, както и с най-съвременните лаборатории за моторни умения, физиология на упражненията и биомеханика на движението. Тя осигурява перфектната рамка за обучение, както и спортно обучение.

Има и две общежития в студентски общежития с капацитет над 550. Тази опция гарантира удобен живот на студентите с всички необходими удобства.

Сантяго Бернабеу

Малко стадиони в света имат такива високо професионални операции във всички области, както и стадион Сантяго Бернабеу. Има много подробности, които правят стадион " Бернабеу " уникален в света . Организацията успешно използва най-добрите аспекти на другите стадиони и ги приспособи към своите нужди. Това обяснява защо Cisco Systems, една от най-силно капитализираните ИТ компании в света, избира стадион Сантяго Бернабеу като пример за управление на стадиона.

Спортният град на Реал Мадрид

Спортният град на Реал Мадрид е най-големият спортен комплекс, построен някога от футболна организация . Неговите 1,200,000 квадратни метра са дом както за професионалисти от спорта, така и за фенове. Местоположението му е в привилегированата част на Парка де Валдебес, една от най-предстоящите и предстоящи райони на столицата.

Международна мрежа

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea има международен фокус, както и институциите, които го подкрепят. Реал Мадрид CF превъзхожда локализма благодарение на световното си признание и традиция. Освен това Universidad Europea de Madrid е част от групата на лауреатските международни университети , световен лидер в областта на висшето образование.

Този съюз може да доведе само до международен амбициозен проект и затова в момента Real Madrid Graduate School - Universidad Europea вече присъства в няколко страни в Европа, Азия, Океания и Америка.

В съответствие с нашия ангажимент към академичните постижения и нашия професионален подход, когато създаваме училище в нова страна, преглеждаме програмите предварително. Ние проверяваме, че те са в синхрон с реалността на всяко място, което гарантира високо възнаграждаващо преживяване за нашите ученици. Освен това всяка програма има международен факултет, съставен от испански преподаватели, работещи заедно с водещи професионалисти от страната, в която се преподават програмите за висше образование.

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea образователните програми сега се преподават в няколко университета по света.

Места

Мадрид

Address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

28670 Мадрид, Мадридска общност, Испания