Прочетете официалното описание


През 2006 г. " Реал Мадрид" и "Универсидад Европа" де Мадрид създадоха първото университетско училище, специализирано в спорта и връзката му с мениджмънта, здравеопазването, комуникациите и свободното време / отдих.

The Real Madrid Graduate School - Universidad Europea се простира отвъд границите на спорта чрез обучение на професионални лидери във всички дисциплини, които са свързани по един или друг начин с тази област. Магистърските програми се фокусират върху различни области и са предназначени за висшисти и работещи специалисти от различни сектори, свързани с професионалния и любителския спорт.

Училището е създадено със силен международен компонент, точно както и двете институции, които го подкрепят. От една страна има футболен клуб "Реал Мадрид", който завладява испанска компания и го превръща във водеща международна сила; от друга страна е Universidad Europea de Madrid, член на Laureate International Universities, световен лидер в областта на висшето образование.

Водещият образователен принцип зад всяка от дипломираните степени на Международното професионално училище в Реал Мадрид е професионален фокус. Проектирането и изпълнението на тези програми се осъществява от професионалисти както от Реал Мадрид, така и от Universidad Europea de Madrid, високо престижни в съответните им области.

С цел осигуряване на практическо образование, завършващите програми се преподават в най-съвременни съоръжения: съоръженията в Реал Мадрид на изцяло новия си спортен град и стадион Сантяго Бернабеу, както и университетските университети в Мадрид в Alcobendas ( Мадрид) и Villaviciosa de Odón (Мадрид) Освен това повечето от завършващите програми включват посещения в компании или събития, свързани с учебната програма, като All England Club, където се провежда прочутият Уимбълдън Grand Slam, в случая на Алфредо Ди Stefano MBA в спортния мениджмънт.

съоръжения

Училището предлага студенти с най-съвременни удобства: Реал Мадрид Спортен Сити в Мадрид и Вандебебас, Стадион Сантяго Бернабеу , както и университетите на Universidad Europea de Madrid в Alcobendas (Мадрид) и Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Сградата се намира в град Алкобендас и има площ от 13 000 м2 . В четирите й етажа се помещават: повече от 50 класни стаи, компютърни лаборатории, кабинети на факултета, помещения за групови проекти за студенти, учебни кабинети и многофункционални пространства. Сградата е оборудвана с най-новите учебни пособия и компютърни мрежи . Достъпна за хора с увреждания.

Campus Villaviciosa de Odón

Кампусът Villaviciosa de Odón разполага с необходимата инфраструктура за оптимизиране на учебния опит . От гледна точка на спортните съоръжения има спортен комплекс , който разполага със съдилища и специализирани зони за практикуване на всяка дисциплина, както и с най-съвременните лаборатории за моторни умения, физиология на упражненията и биомеханика на движението. Тя осигурява перфектната рамка за обучение, както и спортно обучение.

Има и две общежития в студентски общежития с капацитет над 550. Тази опция гарантира удобен живот на студентите с всички необходими удобства.

Сантяго Бернабеу

Малко стадиони в света имат такива високо професионални операции във всички области, както и стадион Сантяго Бернабеу. Има много подробности, които правят стадион " Бернабеу " уникален в света . Организацията успешно използва най-добрите аспекти на другите стадиони и ги приспособи към своите нужди. Това обяснява защо Cisco Systems, една от най-силно капитализираните ИТ компании в света, избира стадион Сантяго Бернабеу като пример за управление на стадиона.

Спортният град на Реал Мадрид

Спортният град на Реал Мадрид е най-големият спортен комплекс, построен някога от футболна организация . Неговите 1,200,000 квадратни метра са дом както за професионалисти от спорта, така и за фенове. Местоположението му е в привилегированата част на Парка де Валдебес, една от най-предстоящите и предстоящи райони на столицата.

Международна мрежа

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea има международен фокус, както и институциите, които го подкрепят. Реал Мадрид CF превъзхожда локализма благодарение на световното си признание и традиция. Освен това Universidad Europea de Madrid е част от групата на лауреатските международни университети , световен лидер в областта на висшето образование.

Този съюз може да доведе само до международен амбициозен проект и затова в момента Real Madrid Graduate School - Universidad Europea вече присъства в няколко страни в Европа, Азия, Океания и Америка.

В съответствие с нашия ангажимент към академичните постижения и нашия професионален подход, когато създаваме училище в нова страна, преглеждаме програмите предварително. Ние проверяваме, че те са в синхрон с реалността на всяко място, което гарантира високо възнаграждаващо преживяване за нашите ученици. Освен това всяка програма има международен факултет, съставен от испански преподаватели, работещи заедно с водещи професионалисти от страната, в която се преподават програмите за висше образование.

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea образователните програми сега се преподават в няколко университета по света.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Spanish (Spain)

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Real Madrid Graduate School

Тази магистърска степен е поела задачата да разработва специфични програми за обучение и да подобрява качеството на живот на голяма част от населението. ... [+]

Тази магистърска степен е поела задачата да разработва специфични програми за обучение и да подобрява качеството на живот на голяма част от населението.Два различни маршрута: Професионален и следовател (това дава възможност на ПД)Обучение, основано на практикаЦЕЛ

Въз основа на биопсихосоциалния модел той разработи програма, която основно се фокусира върху трите измерения на здравето: биологична, психологическа и социална, с цел да отговори на нуждите на различните популации с някакъв вид патология или на възрастните хора.... [-]

Испания Madrid
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Real Madrid Graduate School

Чрез магистърската програма студентите имат отлична възможност да изпълняват функциите на Директор Катедра, директор на отдел "Методология", както и директор на катедра " ... [+]

Чрез магистърската програма студентите имат отлична възможност да изпълняват функциите на Директор Катедра, директор на отдел "Методология", както и директор на катедра "Капацитет" и във всяка област на спортната футболна дирекция . Master ви дава възможност и ви отличава да бъдете отличен професионалист във всяка област на футбола .

ЦЕЛ

Магистър по футболен мениджмънт предлага необходимите знания и инструменти, които позволяват на студентите да изпълняват функциите на мениджъри на кариери, методически отдели, набиране на персонал и всяка друга област на спортното управление на футболен клуб.... [-]

Испания Madrid
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Real Madrid Graduate School

Магистърът по комуникационна и спортна журналистика преподава какво спортна журналистика е и как работи, като анализира как се развива професионалното и социалното измере ... [+]

Магистърът по комуникационна и спортна журналистика преподава какво спортна журналистика е и как работи, като анализира как се развива професионалното и социалното измерение на индустрията на национално и международно равнище, включително нейните правни и икономически аспекти. Магистърската програма обучава студенти в журналистическа работа, включваща области като:

Печат журналистика. Тук ключовите аспекти на производството на печатни и цифрови спортни медии се разглеждат в съответствие с етичния кодекс на журналистическата професия.... [-]

Испания Madrid
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Real Madrid Graduate School

Проучете спортния маркетинг с възможно най-добрите партньори: Universidad Europea и Real Madrid, най-големият генератор на доходи и най-известната марка в спорта по целия ... [+]

Проучете спортния маркетинг с възможно най-добрите партньори: Universidad Europea и Real Madrid, най-големият генератор на доходи и най-известната марка в спорта по целия свят.

Изпробвайте най-модерния начин на преподаване, включително реални проекти и казуси, участие в спортни мероприятия, възможности за работа в мрежа и стажове в спортни марки.

Цел

Целта на тази програма е да формира, актуализира и специализира студентите като специалисти по маркетинг и комуникация със специфична ориентация към спорта. Липсата на професионализъм в многобройни спортни институции и огромните инвестиции в спорта в различните сектори създават идеален сценарий за пристигането на съвременни, творчески и актуални специалисти по маркетинг в спортната индустрия.... [-]

Испания Madrid
Запитване на информация
Английски,испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Real Madrid Graduate School

Магистърската степен по спортно право осигурява юридически и юридически лица с опит със специфичните знания и особености на правната спортна област, като им дава специфич ... [+]

Магистърската степен по спортно право осигурява юридически и юридически лица с опит със специфичните знания и особености на правната спортна област, като им дава специфична представа за текущото състояние на спорта и за правната му организация.

Тази степен се занимава със спортното право по интердисциплинарен начин, като го фокусира от различни гледни точки, което позволява на студентите да се адаптират по-добре към специфичните нужди, които практиката на правната професия изисква пред различните национални и международни спортни институции.... [-]

Испания Madrid
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Real Madrid Graduate School

Магистърската степен по спортно право Реал Мадрид е естественият резултат от настоящата реалност на професионалния спорт и отговаря на нуждите на сектора, като предлага н ... [+]

Магистърската степен по спортно право Реал Мадрид е естественият резултат от настоящата реалност на професионалния спорт и отговаря на нуждите на сектора, като предлага на студентите интегрирано обучение за това професионално направление.

Програма за непълно работно време, от четвъртък до събота. / Четвъртък и петък следобед / вечер от 4.00 до 9.00 ч., Събота сутрин / следобед от 9.00 до 2.00 пр., Което дава възможност на студентите да съчетаят курса с работното си време.... [-]

Испания Madrid
Запитване на информация
испански
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски