Прочетете официалното описание

School page option 1

Университетски дух

Призванието да учим и да променяме света

Университетът включва знания, изследвания и трансфер на знания. Но ние се стремим към повече.
Ние сме хора, които посвещават времето и усилията си на учене, за да променим света. Можете да видите тази амбиция в дейностите на UIC Barcelona. Тя е в нашата ДНК.

Имате университетския опит, за който винаги сте мечтали

Поставянето на всеки ученик в сърцето на всичко означава, че вие сте главният герой в UIC Барселона.

Това е нашият ангажимент към вас, отразен от индивидуалното внимание, малките групи от класове, приятелското преподавателско тяло, подкрепящите услуги и всичко, от което се нуждаете, за да подобрите уменията си.

Изграждане на мостове към професионалната реалност

Ние сме свързани с обществото и с компаниите. Уроците се практикуват и преподават от активни професионалисти. Те се допълват от програма за стаж. Поради всички тези причини UIC Барселона има една от най-добрите нива на пригодност за заетост в университетската система на Каталуния.

В Барселона и във връзка със света

Мултикултурната Барселона осигурява всеобхватен талант и знания.
Също така имаме международни споразумения и програми за обмен с университети в чужбина. Някои от нашите образователни програми се преподават частично на английски език; Можете дори да вземете цялата си степенна програма на този език.

акредитация

Международният университет на Каталуния официално започна своята академична дейност през октомври 1997 г. Органичният закон 11/1983 г. за университетската реформа (LRU) заедно със закона за парламента на Каталуния 26/1984 г. създаде подходящата правна рамка за създаването на университет с капацитет за присъждане на официални сертификати за степен. Fundación Familiar Catalana (Фондация на каталонските семейства) пое пълната отговорност за провеждането на този академичен проект.

School page option 2

Основни причини, поради които студентите трябва да учат в UIC Barcelona

 1. Международен опит в един от най-вълнуващите градове в света: Барселона
 2. Висококвалифицирани преподаватели и професионалисти, които обичат да преподават с международно отношение
 3. Официални степени и практическо обучение
 4. Международни стажове
 5. Висока степен на заетост
 6. Оптималният начин за подобряване на езиковите умения
 7. Лично обучение и съвети за всички програми и за всички ученици
 8. Работа в мрежа и контакти
 9. Развиване на лидерски и предприемачески умения
 10. Продължаване на образованието: магистър, следдипломна и докторска степен. програми

Услуги

Настаняване: Ако имате нужда от настаняване по време на престоя си в университета, ще можете да кандидатствате за студентски резиденции, апартаменти и стаи, които са специално проектирани за вашите нужди.

Спорт: Обучението в UIC Barcelona означава развитие като цяло като човек. Насърчаваме учениците да участват в спортни и физически дейности. Университетът насърчава и организира спортни дейности, състезания и предоставя отстъпки и други предимства на студентите, така че те да имат достъп до други съоръжения и организации в Барселона.

Коучинг и консултиране: Консултантски и коучинг услуги, предназначени за студентите да постигнат своите лични и професионални предизвикателства.

Студентски живот

Студентски услуги: помага ви да постигнете най-важното: вашите лични цели.

Организира широка гама от културни, спортни, социални и академични дейности. Службата предоставя информация и насоки за академични, административни и извънкласни въпроси в университета.

Студентските служби на UIC отговарят за информирането и консултирането на студентите за това как да управляват своите документи и други извънкласни въпроси.

Alumni: UIC Barcelona предава своята академична философия на обществото чрез своята общност от 12 000 завършили висше образование. Тази философия е съвършенство в работата, индивидът поставя в центъра на всичко, желанието да служи и постоянното търсене на истината.

Програми с обучение на:
 • Английски
 • Spanish (Spain)

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

International University of Catalonia

Тази магистърска степен е иновативна, международна и мултидисциплинарна образователна програма, която обучава студентите как да приложат най-неотложните призиви за изграж ... [+]

относно

Тази магистърска степен е иновативна, международна и мултидисциплинарна образователна програма, която обучава студентите как да приложат най-неотложните призиви за изграждане на по-устойчиви и устойчиви градове чрез градско планиране и проектиране и как да се създадат адекватни политики и модели на управление. Тази едногодишна програма предоставя най-актуалните перспективи, методи и инструменти за справяне със заплахата от изменението на климата, природните бедствия и социалните и технически трансформации, необходими за свеждане до минимум на въздействието върху околната среда на настоящите тенденции на глобализация на урбанизацията, като се обърне внимание на социална справедливост.... [-]

Испания Barcelona
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
International University of Catalonia

Започнете обучението си като културен мениджър и се позиционирайте в нова индустрия, която създава работни места. Университетската програма по изкуства и култура на Униве ... [+]

Академична година 2017-2018: 9-о издание

Започнете обучението си като културен мениджър и се позиционирайте в нова индустрия, която създава работни места. Университетската програма по изкуства и култура на Университета в Барселона полага практически, международен подход към тази област.

Ще придобиете задълбочени познания от гледна точка на предприемачеството относно работните процеси, свързани с културните продукти и услуги. Освен предметите в ключови области, програмата включва и теми, които насърчават лидерството и използването на нови технологии.... [-]

Испания Barcelona
Запитване на информация
Английски,испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
International University of Catalonia

Тази магистърска степен ще ви предостави знанията и опита, които ви е необходим за насърчаване на предприемачеството, със специален акцент върху финансирането като ключов ... [+]

Тази магистърска степен ще ви предостави знанията и опита, които ви е необходим за насърчаване на предприемачеството, със специален акцент върху финансирането като ключов въпрос. В настоящия макроикономически контекст, предвид липсата на съществуващ кредит, индустрията на рисковия капитал и дружествата за дялово участие се превръщат все по-често в алтернатива на финансиране за дружествата.... [-]

Испания Barcelona
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
10 месеца
Кампус
Научете повече на английски
International University of Catalonia

Магистърската степен по управление на архитектурата и дизайна се стреми да гарантира, че ще можете да придадете отличителна стойност на професията си чрез бизнес ноу-хау. ... [+]

В сферата на бизнеса на техническия / творческия свят има значителен недостиг на специалисти със знания, специфични за тяхната специфична дисциплина и умения за развитие и правилно управление на компания.

Магистърската степен по управление на архитектурата и дизайна се стреми да гарантира, че ще можете да придадете отличителна стойност на професията си чрез бизнес ноу-хау. Това знание ще укрепи възможностите ви да разширите бизнеса си и да увеличите шансовете си да се присъедините към водещите компании във вашия сектор, които се нуждаят от професионалисти с технически познания и многостранен, иновативен и стратегически бизнес ум.... [-]

Испания Barcelona
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Social Media