Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Представление

Прочетете официалното описание

Образование, отворено към света

Институтът Сенека , Международен център за следдипломна квалификация, базиран в Мадрид, и присъства в областта на обучението повече от 20 години, разработва и разработва серия от програми, които отговарят на нуждите на пазара на квалифицирани професионалисти в областта на голямо търсене на висока специализация в областта на международните отношения , комуникациите , логистиката и мениджмънта .

Офертата за обучение на Института Сенека включва технически курсове с университетска акредитация , насочени към придобиване или актуализиране на обширни знания по даден предмет, на магистърски програми с висше образование и кредити ECTS , формулирани в Европейското пространство за висше образование (ЕПВО), чрез Експертни курсове и специализирани дипломи .

112126_foto2.jpg

Повече от две десетилетия, които ни подкрепят, те отразяват придобитите постижения, защитаващи следдипломното обучение на професионалисти от повече от 75 националности в петте континента, на които сме помогнали да постигнем своите професионални цели , като улесним инструментите за тяхното получаване знания и умения, придобити във всеки предмет, както и местни или международни практики.

Ние имаме най-пълно във всеки един от нашите обучение и учебни материали собствени програми за действие за развитие, която представлява, за студента реална икономика на усилия, концентриране на съдържанието на всички аспекти, което трябва да знаете за една тема или управление.

Всички курсове и магистърски степени могат да бъдат следвани в смесената версия на обучението или изцяло онлайн . В първия случай Институтът Сенека предоставя необходимите сертификати за получаване на студентски визи за студенти, живеещи извън Испания, а във втория случай се грижи за уроците и взаимодействието с учениците. че те се чувстват интегрирани и подкрепяни по време на формирането.

Свържете се с нас и ние можем да ви напътстваме в обучение, което актуализира знанията ви, което ги разширява чрез специализация или ви води до професионална преквалификация.

112766_shutterstock_556870582.jpg

Места

Мадрид

Address
Calle de Velázquez, 86, 28006
Мадрид, Мадридска общност, Испания

Програми

Това училище също предлага: