Прочетете официалното описание

Защо да изучаваме маркетинг в IM

Ако изучавате дигитален маркетинг, в УИ ще умножите професионалното си обучение

20 причини да изберете IM:

Качествен, педагогически, трудов, икономически, технически

КАЧЕСТВЕНИ ПРИЧИНИ

I. Учене в най-голямото цифрово бизнес училище в света. Повече от 150 професори, които преподават клас от нашите центрове, се разпространяват в Испания, Ирландия, Мексико, Коста Рика, Гватемала, Никарагуа, Хондурас, Колумбия и др. повече от 40 програми, специализирани в дигиталния маркетинг, повече от 7000 студенти от 26 различни страни и собствено издателство с над 14 издадени книги.

II. Двойна степен. След завършване на програмата, студентът ще получи диплома, акредитирана от университета Abat Oliba и, на професионално ниво, от IM. Международен маркетингов институт.

III. Имаме сертификат ISO 9001: 2008 за управление на качеството, спазваме стандарта UNE 66181, който признава нашето онлайн качество на обучение.

IV. Асоциирани и акредитирани от университета Abat Oliba, Университета Cenfotec в Коста Рика, и ние сме част от организациите FEDE (Европейска федерация на училищата), ANCED (Национална асоциация на центровете за електронно обучение и дистанционно) и Adigital (Испанската асоциация на икономиката). Цифрови), наред с други.

ПЕДАГОГИЧНИ ПРИЧИНИ

V. Ефективна педагогика: бягаме от информация за пълнене, ние сме ефективни. И в бележките, и като учители.

Свобода да организирате, както желаете, да учат в реда, който искате и доставя, когато искате.

VI. Преподавателски персонал Процесът на търсене на учители е интензивен и взискателен. Имаме големи професионалисти в дигиталния маркетинг, които обичат да прехвърлят своя опит. Нашите учители ни правят велики.

VII. Пълна подкрепа на учителите: Ще имате всички учители по време на обучението, не само докато изучавате предмета си.

VIII. Интегрален център за подкрепа: Искаме много посланици на IM, които успеят в света напред. Ще направим всичко по силите си, за да ви улесни да станете такъв. Ние не поставяме пречки

IX. Модалност на изследването. Имаме три условия в зависимост от нуждите на ученика: eLearning (100% онлайн), Blended eLearning (лице в лице и онлайн комбинация) и Summer School, интензивни курсове през месеците юни и юли.

X. Ние предлагаме 3 различни типа класове:

 1. Класове *:
  динамични класове, предназначени да приложат теоретичните знания към най-практичния терен.
 2. Виртуални класове:
  Онлайн курсове, насочени към решаване на студентски съмнения по практичен начин
 3. Майсторски класове лице в лице:
  конференции на висококвалифицирани оратори за популяризиране на най-новите разработки в областта на дигиталния маркетинг, които учениците могат да посещават в Барселона, или да гледат отложено чрез нашия виртуален кампус.

ПРИЧИНИ НА ТРУДА

XI. Работа и стаж Повече от 40% от нашите студенти, които стажуват, се наемат от компании.

XII. Връзка със сектора: секторът се нуждае от работници и ученици се нуждаят от работа. Ние действаме като конектор за задоволяване на търсенето и предлагането.

XIII. Споразумения с големи дигитални компании като Ebay и в момента, в процес на сътрудничество с Google, LinkedIn, Twitter, Facebook и т.н. Освен това, ние сме свързани с Министерството на заетостта на Испания в рамките на проекта за предприемачество и стратегия за младежка заетост.

XIV. В обучението на фирмите. Специализирани съвети за фирми, ние помагаме на отдел Човешки ресурси да избере най-доброто обучение според нуждите на служителите на вашата компания

ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ

XV. Демократизация на обучението. В IM ние искаме всеки да може да изучава дигитален маркетинг на високо ниво, затова ние коригираме цените на всички наши обучителни програми, като сме най-конкурентоспособни на пазара.

XVI. Безплатно финансиране. В IM ви предлагаме възможността да финансирате обучението си с нас БЕЗПЛАТНО, без никакъв интерес, или, ако искате повече вноски или да ги разделяте във времето, можете да го направите с Banc Sabadell, при 0% лихва.

XVII. Бонус обучение за всички служители чрез Тристранната фондация. Ако вашата компания има достатъчно кредити, нашето обучение е 100% субсидирано.

XVIII. Международна карта ISIC. Всички наши студенти имат Студентска международна лична карта, с отстъпки и изключителни предимства (музеи, електроника, магазини, екскурзии и др.) В повече от 120 страни.

ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ

XIX. Съоръжения. Всички наши класни стаи разполагат с компютър на студент от последно поколение HP **, цифрови бели дъски, широки и модерни пространства, както и с оптична wifi мрежа (300 Gb) с висока производителност с оборудването на Aruba, най-напредналите на пазара.

XX. Образователна платформа Нашият виртуален кампус е съобразен с нуждите на нашите ученици. Той е един от най-пълните и използваеми, които съществуват. Предлага се 24 часа в денонощието за всички ученици, с персонализирани учители и преподаватели, които ще ви съпътстват по време на обучението ви.

(*) Този метод е предназначен само за студентите лице в лице

(**) Оборудване, достъпно в централата на Барселона. Останалите офиси, за да се консултирате.

КАКВО ПРЕМЕСТВА НАШИТЕ?

Предложете най-доброто обучение по дигитален маркетинг и го направете достъпно за всички . Дигиталният маркетинг не трябва да е собственост на няколко компании.

Ето защо всяка година ние генерираме повече работни места и подготвяме повече професионалисти за интегриране в пазара на труда . Независимо от произхода на учениците, с равни възможности за всички .

Ние обучаваме, вдъхновяваме и си сътрудничим с общност от студенти, възпитаници, професори и професионалисти от сектора, които насърчават жива и активна мрежа. Релационна система за взаимно подпомагане в сложната цифрова среда.

В IM, ще намерите

 • Уважение към хората, институциите и това, което те представляват.
 • Защита на етичното поведение , целостта и свободата на мисълта.
 • Модел на отворено обучение , съчетаващ формални и неформални методи в полза на използването на нови технологии и техните възможности.
 • Динамика на пазара на труда, свързване на студенти и фирми. Повторно въвеждане на профили на пазара на труда.
 • Качество в нашите процеси, услуги и призвание за съвместно участие в нашите действия.
 • Демократизация на обучението
 • Cercanía донася разстояния и че онлайн става нещо близко и познато.
 • Импликация: нашата цел е същата като тази на ученика, че най-добрият специалист по дигитален маркетинг излиза от Института.
Програми с обучение на:
 • испански

Това училище също предлага:


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Станете висококвалифициран специалист за работа в дигиталния маркетинг. Присъствие в RRSS на усвояване на основните инструменти. ... [+]

Магистър по дигитален маркетинг произтича от необходимостта от пазара на 2.0, чието търсене изисква висококвалифицирани професионалисти във всички области на дигиталния маркетинг

Защо професионален магистър по дигитален маркетинг и социални мрежи?

Дигиталният маркетинг възниква в отговор на нуждите на пазара 2.0 и изисква включването на висококвалифицирани професионалисти във всички области. Тази дисциплина съчетава традиционните маркетингови стратегии с нови методи, способни да се възползват от особеностите на цифровата среда и да предвиждат бъдещето.... [-]

Испания Barcelona Madrid
Септември 2019
испански
Задочно обучение
14 месеца
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Най-пълната и практична програма за специализация за дигитален маркетинг, която съществува до момента. Тя включва всички дисциплини на онлайн маркетинга, които ще трябва ... [+]

Защо тази програма?

Дигиталният свят вече не е опция, а изискване. Фирми, които доскоро бяха плахо цифров, се развиват в структури, където цифровизацията е дълбока и сложна реалност (комуникационни, логистични, маркетинг, продажби, човешки ресурси и др.) Това е, когато възниква безмилостна търсенето на квалифицирани специалисти, за да отговори на новите изисквания на пазара.

Глобалният магистър по дигитален мениджмънт ви предлага всичко необходимо, за да се движите свободно в онлайн средата, проектирайки професионалната си кариера с неповторими условия за обучение.... [-]

Испания Barcelona Madrid
Септември 2019
Spanish (Spain)
Редовно обучение
2 години
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Изградете онлайн бизнес от нулата, като се погрижите за всеки детайл. Генерирайте своя проект за електронна търговия и приложите инструменти за дигитален маркетинг, за да ... [+]

Година след година расте оборотът в сектора за онлайн продажби. Пазарът на труда се нуждае от все повече професионалисти, които са в състояние да създават, управляват и контролират ефективно електронната търговия.

Защо професионален магистър по дигитален маркетинг

Оборотът в сектора за онлайн продажби се увеличава всяка година и пазарът на труда изисква професионалисти, способни ефективно да създават, управляват и контролират електронната търговия.... [-]

Испания Barcelona Madrid
Септември 2019
испански
Задочно обучение
14 месеца
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

С тази програма ще изпълнителен придобиване на знания и умения, необходими за подобряване на вашия бизнес в цифрова среда. ... [+]

Защо тази програма?

Има огромен брой и разнообразие от дигитални инструменти, които можете да използвате, за да се възползват вашия бизнес. Въпросът е, знаете ли? И най-важното, знаеш ли как да се възползват?

С този изпълнителен програма ще придобият знания и умения, необходими за подобряване на вашия бизнес в цифрова среда. Тук ще намерите практични, напречна и фокусирани върху постигането на резултати, обучение, в която ще се научат да използват възможностите на основните дигитални ресурси на базата на своите бизнес цели.... [-]

Испания Barcelona Madrid
Запитване на информация
Spanish (Spain)
Редовно обучение
8 месеца
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски