Прочетете официалното описание

Кои сме ние

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social е научна и културна фондация, която има сред целите си медицинско образование, удовлетвореност на пациентите и развитие на експоненциална медицина.

Нейните форуми и дейности изграждат течения на мнение за насърчаване на модела на върхови постижения и иновации в здравеопазването.

Ние насърчаваме промяна в манталитета, насочена към създаването на здравословни навици и проактивни лидери.

Медицинско образование

Ние насърчаваме обучението на професионалисти и развитието на лидери на общественото мнение

  1. Ние допринасяме за развитието на професионалната компетентност на мениджъри, лекари, фармацевти, медицински сестри и стоматолози.
  2. Ние обучаваме професионалисти и бъдещи лидери на умения и добри практики, така че те да могат да създадат стойност в здравния сектор.
  3. Разработваме обучителни дейности и динамични инструменти, които осигуряват солидна подкрепа в професионалната практика.

Насладете се на нашето ноу-хау

Ние сме подкрепени от 20 години опит. От 1996 г. иновации в здравеопазването, трансфер на знания и обучение на професионалисти.

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

Придобиване на необходимите умения за популяризиране и прилагане на техниките на организацията на събития; Улесняване на системите и уменията за планиране, които спомагат ... [+]

съдържаниеОснови на протоколаПравна рамка на протоколаИзкуството на поканатаОрганизиране на събития и церемонииИзграждането на Европейския съюзИнституции на ОбщносттаЗаконодателство на протокола в Европейския съюзНавици и обичаи на държавите-членкиМеждународен и дипломатически протоколКорпоративен имиджвръзки с общественосттакрасноречиеобщуванемаркетингМениджърски уменияОкончателен проектцелиПридобиване на необходимите умения за насърчаване и прилагане на техниките на организацията на събитиятаУлесняване на системите за планиране и уменията, които спомагат за подобряване на институционалните взаимоотношения.Разработване на техники и знания в протокола.Изисквания за приемане... [-]
Испания Madrid
Септември 2019
испански
Редовно обучение
18 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски

¿Por qué elegir Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social?

Address
Calle de Joaquín Costa, 16, 28002 Madrid
28002 Madrid, Community of Madrid, Испания