Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Представление

Прочетете официалното описание

Изследователският институт на Университета „ Ортега и Гасет, IUIOG, е център за върхови постижения в следдипломните изследвания, присъединени към Мадридския университет „Комплутенс“ . E specializado за повече от 30 години в разработването и предоставянето на докторантурите и господари на високо качество в областта на социалните науки, хуманитарни науки и здравни науки, неговите програми имат официално признание, както и от класирането престиж. Няколко от неговите програми са сред най-добрите в Испания по своята специалност, а техният модел на преподаване насърчава качеството на преподаване и прожектирането на студентите.

снимка любезност Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Опитът на завършилите

снимка любезност Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

FOM общността

Това е виртуално пространство и място за срещи за учители и ученици. Чрез това културно и академично пространство студентите имат достъп до богат дневен ред от културни дейности, организирани от Фондация Ортега - Мараньон, институция с голяма международна проекция, която управлява и домакин на Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset институт на Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset , Института по хуманитарни науки и Gregorio Marañón Health Sciences и международни програми.

По същия начин, общността FOM предлага подробна информация за цялото предложение за обучение IUIOG с голямо разнообразие от курсове. Съдържа се също чрез форуми, публикации и колективни дейности, които свързват студентите с мрежа от завършили, включващи студенти от повече от 22 страни.

Места

Мадрид

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Address
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Мадрид, Мадридска общност, Испания
Телефон
+34 917 00 41 00