IMF Business School

Представление

Прочетете официалното описание

IMF е национална справка в обучението за бизнеса и физическите лица; атестиран от обучените над 125 000 студенти. Обучението ни се базира на многообразието на областите и експертните познания по предметите, които преподаваме. Качеството и репутацията на нашите услуги са гарантирани от организации като ISO 9001 и 14001, ANCED (Национална асоциация на центровете за дистанционно образование) и Асоциацията за повишаване на колегиалните училища за бизнес (AACSB). Днес в нашия каталог преподаваме предмети като Предотвратяване на професионален риск от възобновяема енергия или Човешки ресурси. Имаме частни и официални квалификации, последният резултат от съюза, подписан с престижни университети, което ни позволява да предлагаме ценни книжа, регулирани от Министерството на образованието. Студентите имат възможност да изберат режима, в който искате да направите своя курс, а компаниите могат да изберат да използват нашия бонус за обучение за управление на услуги, за да обработят вашия кредит. Разчитаме на екип от специалисти, специализирани във всяка област, които да предоставят помощни помагала и учене на учениците, като гарантираме, че по всяко време ще получите персонализиран, цялостен екип за грижи. Сред нашите инструменти има заетост, а практиките както на нашите частни клиенти, така и на компаниите могат да се възползват от място за срещи на пазара на труда. Имаме и иновативна платформа за онлайн обучение, с над 250 собствени курса. Ние разработихме работа по поръчка за компании като Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia и др. Работим също с работодатели, социални партньори и публична администрация за насърчаване на безплатно обучение за конкретни групи и безработни. Накратко, ние сме организация, чиято основна цел е удовлетворението на нашите клиенти и за това току-що намерихме начин да я постигнем: да се стремим всеки ден да дадем всичко от себе си.

изглед

Визията на MFI е да бъде международен лидер в дистанционното обучение и онлайн професионалисти в технически области.

Мисия

Искаме да растеме с вас. Целта е да се осигури високо ниво на удовлетвореност на нашите клиенти чрез персонализирано внимание и високи постижения в качеството на услугата. Тази цел изисква непрекъснато усъвършенстване на техническите и материалните ресурси, а максималното участие на обучението на всички служители в ПФИ е различен опит.

Стойности

  • Осигурете достъпно обучение за висшисти, като осигурите качествено обучение на конкурентни цени.
  • Избиране на нови технологии, които да добавят стойност към обучението.
  • Физическа близост до студенти чрез нашата международна мрежа от офиси и свързани центрове.
  • Персонализирана система за академично наставничество. Мотивиран изключително професионален екип.
  • Вътрешна ангажираност към нашия екип, създаване на политики, които позволяват професионално развитие, основано на доверие, гъвкавост и самоизискване.

Места

Мадрид

Address
C/ Bernardino Obregón 25
28012 Мадрид, Мадридска общност, Испания

Валенсия

Address
c/ Guillem de Castro 9
46007 Валенсия, Валенсийска общност, Испания

Севиля

Address
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 Севиля, Андалусия, Испания

Акредитации