IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Представление

Прочетете официалното описание

Професионалисти за иновативен и вътрешен градска среда.

Мадрид, от жизненоважно значение, светъл и епицентър на култура, забавления и изкуство.

IED Мадрид е частно висше образование по изкуства Център за принадлежност към IED Design Group, международна мрежа от образованието в разработването и управлението роден в Италия през 1966 г. и днес има тринадесет клонове разпределени между Италия, Испания и Бразилия.

През 2014 г. той отпразнува своята 20-годишнина; преживяване, което е довело до по-широк кръг от обучение с иновативна, уникален и разпознаваем академичен модел способни да се адаптират към нуждите на променящото се общество, което е довело до по-голям брой ученици присъдена в национални и международни престижни състезания , парада в най-добрите модни подиуми и реални проекти в тясно сътрудничество с фирми.

IED Мадрид предлага по-висока степен в проектиране, еквивалентни на Grade College, професионалните квалификации на по-високо ниво в Висше Техник в пластични изкуства и дизайн, Диплома IED, едногодишни курсове, Masters, Интензивни Masters, Капитаните на дизайн и иновации, курсове курсове за специализация и Summer Junior игрища.

От откриването му, IED Мадрид е тренирал повече от 30000 студенти всяка година и има 1500 нови студенти.

дизайн

IED дизайн отговаря напълно на изискванията на пазара и очакваното съдържание, езици, изразителни и функционални кодове в най-различни сектори.

Product Design, Интериорен дизайн, градско обзавеждане, дизайн Fashion Accessories, Automobile някои области, в които стойността на дизайн се е увеличил през последните години. В този смисъл, на дизайнера, като новатор на форми и функции, предвижда тенденциите и функционалните изисквания на момента и поема нейното развитие и внедряване.

IED курсове дизайн развиват тези умения, които студентите придобиват технически умения чрез участие в работни срещи и сътрудничество с водещи фирми в сектора.

мода

Сътрудничество с фирми и модни специалисти е от съществено значение и се ангажира с големи международни дизайнери.

Училището учи как да живеем и да се чувстват мода във всичките му аспекти, за да работи с професионализъм и иновации с нови творения.

Курсовете се обучават бъдещите специалисти в различни области, творческата стратегически, организационни търговски, маркетинг към изображението свързани и комуникационни дейности.

визуална комуникация

IED визуална комуникация е творческа лаборатория, където се научих инструменти, комуникативни и изразителни езици, нови техники и умения за разработване на проекти за визуални комуникационни технологии.

Ние живеем в един свят, където аудиовизуални елементи са част от нашето ежедневие и са основното средство на ценности и значения, които предават идеи и продуктивни реалности, включително толкова разнообразни, колкото мода, дизайн, различни индустриално производство, рекламни но също така и на културата, политиката и социалните въпроси.

Съществуването на концепция или проект, далеч не е просто аксесоар, решително допринася за успеха на общуването съобщение.

Преместване с професионализъм и компетентност в тази област означава като еклектичен, крос-култура, основана на задълбочени познания по едната страна на социално-културния контекст, в която работят, и от друга страна, на новите информационни технологии постоянно се променя хартията образи и звуци в комуникацията.

Днес се очаква и произведен в системата на мултимедия; но мултимедията винаги ще тълкуват в две гледни точки: на буен и постоянно развитие на цифровите технологии и, едновременно, съвместното съществуване на различни аудио-визуални медии, които изискват различен опит и креативност.

IED визуална комуникация Курсовете са елемент на богатството, което прави това училище уникален център за обучение в рамките на италианската панорама. Постоянното актуализиране на разположение на студентите технологии правят, благодарение на една дълга традиция, в изследователска лаборатория, в който е опитен, за да се развива творчеството на двамата съдържанието и на езиците, като по този начин обучение и квалификация на своите студенти, така че те могат да навлязат на пазара на труда днес.

Management & Communication

Предложението за обучение IED Management отговаря на непрекъсната необходимост от нови специалисти в изключително динамични и разширяващи се области: реклама, връзки с обществеността, маркетинг и човешки ресурси.

Факултетът разполага с богат опит и обучение и е в състояние да се адаптира съдържанието на курсовете, които непрекъснато производство и технологични трансформации.

Философията на училището се допълва от пряка връзка с професионалистите, проучването на пазарните изисквания, включването в проучвателни групи и анализ за научни изследвания и разработване на проекти.

Места

Мадрид

IED Madrid

Address
C/ Flor Alta 8 28004
Мадрид, Мадридска общност, Испания
Уебсайт
Телефон
+34 914 48 04 44

Програми

Курсове за ръководители