IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Представление

Прочетете официалното описание

3

Векове от споделени влияния бележат историческите и културните отношения между Италия и Испания. Можем да си спомним испанското господство над Милано, продължило почти два века и това в Южна Италия. В известен смисъл решението, че Испания ще бъде първата страна извън Италия, която е домакин на IED кампуси, идва съвсем естествено.

В този град, един от най-важните в света и кръстопът на европейски и латиноамерикански култури, IED развива своето преподаване по дизайн в традиционните си области (Дизайн, мода, визуални изкуства и комуникация), като същевременно прилага иновативни области за обучение на специалисти, способни да проектират взаимодействия, услуги и системи, които поставят фокуса върху индивида. Това са професионалисти, които са наясно със съвременните проблеми, които могат да проектират според екологичните, етично-социалните, икономическите и политическите изисквания.

Дизайн

Мода

90 000 фирми и 800 000 работни места са жизненоважната статистика на италианската модна система. Ако ги свържем на глава от населението с населението на страната, те се превръщат в световно превъзходство по отношение на качество, количество и икономическо въздействие.

<img class="image-element full-width" title="6" src="src_NUM_alt="5_" alt="6" />

Цялостно училище, само по себе си, основано на принципа на кръстосаното оплождане и пълнотата на неговите методи на преподаване, което в съответствие с IED философията съчетава знанието с ноу-хау, теорията и практиката.

IED Visual Arts е творческата лаборатория, в която човек може да се запознае с инструментите, специфичния език и изрази, новите техники и технологиите, необходими за разработването на проект за визуални комуникации.

Живеем в свят, в който образите и звуците проникват в нашето ежедневие и са основните превозни средства, които използваме за предаване на ценности и значимост на нашите идеи и продукти, които между тях са толкова разнообразни, като мода, дизайн, различни видове промишлено производство, и реклама; но и културни, политически и социални области.

На предлаганите курсове в IED Визуални изкуства са източник на гордост и продължава правят това училище уникален в панорамата на италиански образователни програми. Непрекъснатите технологични актуализации, до които учениците имат достъп, следвайки дълга и историческа традиция, превръщат това училище в изследователска лаборатория, където човек може да експериментира, за да развие по-високи творчески умения, както по отношение на съдържанието на програмата, така и по отношение на езика , като по този начин помага да се формират и квалифицират неговите студенти и да ги подготвят за пазара на труда днес.

Комуникации

< сол = " тронг > IED Communicaalt = " зона област < / сол = " тронг > предлага мениджмънт = " t алт = " тренировки, в които „дизайн alt = " мислене“ е alt = " преобладаването = " t alt = " тема , Този creaalt = " tive подход, alt = " типични за alt = " света на дизайна, condialt = " tions alt = " the managementemenalt = " t и финансов aspecalt = " ts от всички бизнеси и които са naalt = " турални паралела = " t от всякаква бизнес сол = " туида опит.

Места

Мадрид

IED Madrid

Address
C/ Flor Alta 8 28004

Мадрид, Мадридска общност, Испания
Уебсайт
Телефон
+34 914 48 04 44

Програми

Магистър