Прочетете официалното описание

Професионалисти за иновативен и вътрешен градска среда.

Мадрид, от жизненоважно значение, светъл и епицентър на култура, забавления и изкуство.

IED Мадрид е частно висше образование по изкуства Център за принадлежност към IED Design Group, международна мрежа от образованието в разработването и управлението роден в Италия през 1966 г. и днес има тринадесет клонове разпределени между Италия, Испания и Бразилия.

През 2014 г. той отпразнува своята 20-годишнина; преживяване, което е довело до по-широк кръг от обучение с иновативна, уникален и разпознаваем академичен модел способни да се адаптират към нуждите на променящото се общество, което е довело до по-голям брой ученици присъдена в национални и международни престижни състезания , парада в най-добрите модни подиуми и реални проекти в тясно сътрудничество с фирми.

IED Мадрид предлага по-висока степен в проектиране, еквивалентни на Grade College, професионалните квалификации на по-високо ниво в Висше Техник в пластични изкуства и дизайн, Диплома IED, едногодишни курсове, Masters, Интензивни Masters, Капитаните на дизайн и иновации, курсове курсове за специализация и Summer Junior игрища.

От откриването му, IED Мадрид е тренирал повече от 30000 студенти всяка година и има 1500 нови студенти.

дизайн

IED дизайн отговаря напълно на изискванията на пазара и очакваното съдържание, езици, изразителни и функционални кодове в най-различни сектори.

Product Design, Интериорен дизайн, градско обзавеждане, дизайн Fashion Accessories, Automobile някои области, в които стойността на дизайн се е увеличил през последните години. В този смисъл, на дизайнера, като новатор на форми и функции, предвижда тенденциите и функционалните изисквания на момента и поема нейното развитие и внедряване.

IED курсове дизайн развиват тези умения, които студентите придобиват технически умения чрез участие в работни срещи и сътрудничество с водещи фирми в сектора.

мода

Сътрудничество с фирми и модни специалисти е от съществено значение и се ангажира с големи международни дизайнери.

Училището учи как да живеем и да се чувстват мода във всичките му аспекти, за да работи с професионализъм и иновации с нови творения.

Курсовете се обучават бъдещите специалисти в различни области, творческата стратегически, организационни търговски, маркетинг към изображението свързани и комуникационни дейности.

визуална комуникация

IED визуална комуникация е творческа лаборатория, където се научих инструменти, комуникативни и изразителни езици, нови техники и умения за разработване на проекти за визуални комуникационни технологии.

Ние живеем в един свят, където аудиовизуални елементи са част от нашето ежедневие и са основното средство на ценности и значения, които предават идеи и продуктивни реалности, включително толкова разнообразни, колкото мода, дизайн, различни индустриално производство, рекламни но също така и на културата, политиката и социалните въпроси.

Съществуването на концепция или проект, далеч не е просто аксесоар, решително допринася за успеха на общуването съобщение.

Преместване с професионализъм и компетентност в тази област означава като еклектичен, крос-култура, основана на задълбочени познания по едната страна на социално-културния контекст, в която работят, и от друга страна, на новите информационни технологии постоянно се променя хартията образи и звуци в комуникацията.

Днес се очаква и произведен в системата на мултимедия; но мултимедията винаги ще тълкуват в две гледни точки: на буен и постоянно развитие на цифровите технологии и, едновременно, съвместното съществуване на различни аудио-визуални медии, които изискват различен опит и креативност.

IED визуална комуникация Курсовете са елемент на богатството, което прави това училище уникален център за обучение в рамките на италианската панорама. Постоянното актуализиране на разположение на студентите технологии правят, благодарение на една дълга традиция, в изследователска лаборатория, в който е опитен, за да се развива творчеството на двамата съдържанието и на езиците, като по този начин обучение и квалификация на своите студенти, така че те могат да навлязат на пазара на труда днес.

Management & Communication

Предложението за обучение IED Management отговаря на непрекъсната необходимост от нови специалисти в изключително динамични и разширяващи се области: реклама, връзки с обществеността, маркетинг и човешки ресурси.

Факултетът разполага с богат опит и обучение и е в състояние да се адаптира съдържанието на курсовете, които непрекъснато производство и технологични трансформации.

Философията на училището се допълва от пряка връзка с професионалистите, проучването на пазарните изисквания, включването в проучвателни групи и анализ за научни изследвания и разработване на проекти.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Spanish (Spain)

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

The Intensive Учителя в Brand Management Brand има за цел да обърне внимание на марката във всичките му аспекти. От раждането на марката, нейното ДНК, неговите основи, чр ... [+]

Тази програма е в испански Научени

The Интензивен Магистър по бранд мениджмънт Тя има за цел да обърне внимание на марката във всичките му аспекти. От раждането на марката, нейното ДНК, неговите основи, чрез комуникационни стратегии, създаване на съобщения, кампании и съдържание, за да достигнат до различни точки на контакт с потребителя чрез конвенционални, цифрови мултимедийни изживявания и т.н.... [-]

Испания Madrid
Февруари 2020
Spanish (Spain)
Редовно обучение
10 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Европейският майстор на съвременната фотография днес е най-амбициозното предложение за обучение по художествена фотография и се стреми да бъде място за срещи на артисти и ... [+]

описание

Европейският майстор на съвременната фотография днес е най-амбициозното предложение за обучение по художествена фотография и се стреми да бъде място за срещи на артисти и професионалисти за обогатяване на тази област в Испания.

Практична и иновативна, това е уникална програма, основана на превъзходството на своите учители (Мартин Пар, Ирина Чмирева, Джоан Фонткуберта и Андреас Мюлер-Поле, между другото), която се ражда от предпоставката, че има европейска концептуална и творческа идентичност и че това тя е и трябва да бъде позоваване на първия ред в академичните, културните и художествените пазари. В този смисъл участието на ученици от различни континенти е особено интересно и обогатяващо.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2020
Английски
Задочно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Можем ли да говорим за мода 2.0 днес? Има ли модата преди да бъдеш "модерен"? Съществуват ли тенденции в мрежите и цифровите медии, а не в модните подиуми? Всички тези въ ... [+]

Можем ли да говорим за мода 2.0 днес? Има ли модата преди да бъдеш "модерен"? Съществуват ли тенденции в мрежите и цифровите медии, а не в модните подиуми? Всички тези въпроси са латентни и присъстващи в настоящата реалност. Социалните промени, новите технологии, социалните мрежи, потребителската еволюция и демократизацията на модата доведоха до размисъл върху техните стратегии.

... [-]
Испания Madrid
Февруари 2020
испански,Spanish (Spain)
Редовно обучение
10 търсене на докторантура по право juris doctor
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Майсторът на вътрешните работи Design определя и развива основните концепции на интериорния дизайн, за да се разбере връзката между потребителя и пространството около нег ... [+]

Тази програма се преподава на Испански

The Майстор на вътрешните работи Design определя и развива основните концепции на интериорния дизайн, за да се разбере връзката между потребителя и пространството около него или нея, пространство, което се е развило заедно с новите тенденции и стил на живот.

Експериментирането чрез нашите пет сетива, е съществена част от подхода на Учителя, която задълбава в понятия като: обем, материали, светлина, прозрачно фолио и пространственото пътуването и ритъм като елементи, които създават усещания и преживявания, създаване на солидна основа за иновативни решения.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
Spanish (Spain)
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

В занаята ... [+]

ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ПОЛУЧАВА В ИСПАНИЯ

В лабораториите за майсторство на занаятчийски и продуктови дизайни студентите ще се научат как да изследват, разработват и доставят продукт на високи технически и качествени стандарти, използвайки методология, базирана на проекта, за да разберат напълно и подробно развитието на процесите и индустриалните ограничения.

Чрез предоставяне на достъп до индустриални инструменти, иновативни материали и производствени процеси ние създаваме идеална работна среда за учениците, така че те да могат да предвиждат нуждите на пазара, да търсят алтернативи на обичайните методи за решаване на проблеми, насърчавайки критичното мислене и социалното развитие. осъзнаване.... [-]

Испания Madrid
Февруари 2020
Spanish (Spain)
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Насладете се на 360º опит, който ще ви даде глобална визия за процеса на проектиране, творчеството, бизнеса и новите технологии, за да подобрите вашата работна позиция ил ... [+]

Насладете се на 360º опит, който ще ви даде глобална визия за процеса на проектиране, творчеството, бизнеса и новите технологии, за да подобрите вашата работна позиция или да бъдете част от голяма компания.

Файл на курсаВид на курса: МагистърАнглийски езикУчилище: Визуална комуникацияIED кредити: 60Начална дата: октомври 2019 г.Продължителност: 9 месецаРазписание: Следобед-вечер от 19.00 до 22.00 часа. Понеделник-пт 3, 4 или 5 дни в седмицатаПрисъствие: личноКвалификация: Частна в края на курса, ще бъде даден сертификат за завършен и успешно преминал курса.Насочени към: FullStack разработчици, софтуерни инженери, уеб разработчици (BackEnd и FrontEnd), UX / UI дизайнери, услугиПроцес на прием: автобиография, мотивационно писмо и портфолио (не повече от 3 MB) / уебсайт. Лично интервю, ако се счита за удобно за академична координация.Коефициент на записване: 3900 €Такса за курса: 11300 €... [-]
Испания Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Motion Graphics Design завършва с производството на макара, в която студентите съставят цялата работа, която са извършили по време на курса, стават верни отраже ... [+]

Дизайнът на движение изисква набор от разнообразни технически познания, за да предложи, разработи и успешно завърши всеки проект.

В този майстор ще се научите да правите осветление, да премествате камера, да анимирате, редактирате и извършвате постпродукцията, да правите проект от начало до край. Пригответе се да съживите това, което имате в себе си и да започнете кариерата си в вълнуващия свят на движението.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
Spanish (Spain)
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Научете се да изграждате мощни марки. Стратегическо планиране и творческо управление на марки. ... [+]

ТОЗИ КУРС е даден в испански

Марката и нейният мениджмънт са протагонисти в една нова епоха, в която изграждането на ценности е от съществено значение за компаниите. Цифровите медии и новите комуникационни стратегии изискват способността да се генерират велики идеи, послания и "течно" съдържание, способни да проникват последователно във всички области на действие на дадена марка.... [-]

Испания Madrid
Януари 2020
испански,Spanish (Spain)
Редовно обучение
11 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Магистър по дизайн на модни аксесоари предлага всички необходими умения, за да могат учениците да се присъединят към екип от дизайн на марката за аксесоари или да предпри ... [+]

ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ПОЛУЧАВА В ИСПАНИЯ

Магистър по дизайн на модни аксесоари предлага всички необходими умения, за да могат учениците да се присъединят към екип от дизайн на марката за аксесоари или да предприемат личен проект. Програмата помага за стимулиране на творческото им любопитство и способности да станат специализирани професионалисти в сектора на бижута, чанти и обувки.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
испански
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Светлината е език, провокира емоции, комуникира и освен това има предимството, че е универсален. Магистър по дизайн на осветление предлага обучение в манипулирането на св ... [+]

ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ПОЛУЧАВА В ИСПАНИЯ

Магистър по дизайн на осветление предлага обучение за манипулиране на светлината в космоса, добавяйки нещо извън обикновения отговор на чисто функционално или естетическо търсене.

С магистър по дизайн на осветление студентите ще работят върху начините за комбиниране на техническите аспекти на светлинните източници и техните аксесоари, за да получат артистични, визуални и емоционални резултати, генерирайки пространства чрез манипулиране на светлината.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
Spanish (Spain)
Редовно обучение
Задочно обучение
9 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Комбинирайте двете си страсти и станете професионалист в модната индустрия, като развивате комуникационни стратегии за модни марки по творчески и новаторски начин. ... [+]

ЕЗИК НА КУРСА: ИСПАНСКИ

Магистърът по комуникации и мода обучава хора, способни да управляват комуникациите в модния сектор, да разбират трансценденталния характер на своята функция да създадат съгласуван имидж на марката, умело да използват инструментите и да развиват необходимите стратегии за комуникация в динамичен план, творчески и иновативни, които определят самото естество на модата.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
испански,Spanish (Spain)
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Магистърът по управление и насочване на комуникацията, маркетинга и рекламата предлага програма за обучение, която съчетава теоретичното обучение с развитието на творческ ... [+]

ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ПОЛУЧАВА В ИСПАНИЯ

Магистърът по управление и насочване на комуникацията, маркетинга и рекламата предлага програма за обучение, която съчетава теоретичното обучение с развитието на творчески умения и практическото им прилагане, със специално внимание на комуникативните възможности, предлагани от новите технологии, семинари или срещи с известни професионалисти от света на рекламата, комуникацията и маркетинга.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
испански
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Магистърът по дизайн на комуникационните лаборатории предлага ключовете за управление на сложността на взаимосвързаните дисциплини, които се изследват по време на творчес ... [+]

Този курс се провежда в английски език.

Магистърът по дизайн на комуникационните лаборатории предлага ключовете за управление на сложността на взаимосвързаните дисциплини, които се изследват по време на творческия процес. Студентите ще се научат да овладеят езикови ресурси и приложения, да ръководят интердисциплинарни екипи в комуникационни проекти.

Магистърът има за цел да повиши професионалния профил на студентите, така че те да могат да бъдат част от новите бизнес структури, където понятията и езикът са все по-близки. Близкият постоянен обмен между ученици и учители (активни професионалисти с богат опит в областта на комуникацията) подобрява процесите на иновация и творчество, които характеризират този господар.... [-]

Испания Madrid
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Магистърът на бизнеса ... [+]

ТАЗИ ПРОГРАМА Е ЗАПАЗЕНА НА АНГЛИЙСКИ

Какъв е майсторът на Busine

Дизайнът има потенциала да генерира нов контекст, в който да създава стойност и нови бизнес модели, където основният инструмент за успех са иновациите.

Няма един начин за иновации и има много контексти, които изискват различни подходи и методи. Ето защо магистърът по лаборатории за стратегически дизайн насърчава любопитството и креативността у студентите, така че те да намерят правилния път към иновациите.... [-]

Испания Madrid
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
11 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Магистърът на модната комуникация обучава хора, способни да управляват комуникацията в модната индустрия, да разбират значението на своята функция за създаване на имидж н ... [+]

ТАЗИ ПРОГРАМА СЕ ПОЛУЧАВА В ИСПАНИЯ

Магистърът на модната комуникация обучава хора, способни да управляват комуникацията в модната индустрия, да разбират значението на своята функция за създаване на имидж на последователна марка, умело използване на инструментите и разработване на стратегии, необходими за комуникация в динамична, творческа и иновативни термини, които определят природата на модата.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
Spanish (Spain)
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Поддържа модна колекция от дизайна на продукта до търговското управление. ... [+]

Файл на курсаВид на курса: МагистърЕзик: ИспанскиУчилище: IED Fashion LabIED кредити: 60Продължителност: 9 месецаРаботно време: Следобед 19.00 - 22.30 часа. LV. 3, 4 или 5 дни в седмицатаПомощ: На мястоКвалификация: Частна в края на курса ще бъде издаден сертификат, удостоверяващ, че той е бил успешно завършен и приет.Насочени към: всички онези, които се интересуват от света на модата, неговите процеси и най-изтъкнатите професионалисти в сектора, както и придобиването на серия от основни познания за модния дизайн.Процесът на прием: селекция, направена въз основа на автобиография, мотивационно писмо и портфолио, в случай че я получи.... [-]
Испания Madrid
Октомври 2019
испански
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Създаването и развитието на 360º модни образи заедно със съвременните комуникационни стратегии. ... [+]

Създаването и развитието на 360º модни образи заедно със съвременните комуникационни стратегии.

Файл на курсаВид на курса: МагистърАнглийски езикУчилище: МодаIED кредити: 60Продължителност: 10 месецаРазписание: Следобед 19.00-22.30 ч. (МФ. 3, 4 или 5 дни в седмицата)Присъствие: личноКвалификация: частен / частен сертификат ще бъде издаден в края на курса.Насочени към: към тези, които се интересуват от света на модата и нейните процеси, както и от завършили или притежатели на дипломи по комуникации, маркетинг и PR или журналистика, търсещи специфично обучение в областта на модата и комуникациите.Процес на приемане: Currículum vitae / Мотивационно писмо Проектно портфолио (макс. 3Mb) / Уеб лично интервю, според необходимостта от Академичния екип за координация... [-]
Испания Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
10 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Всички инструменти, от които се нуждаете, за да развиете професионалната си кариера в областта на фотографията за реклама и редакция, документация и репортаж, мода и начи ... [+]

ТАЗИ ПРОГРАМА Е ЗАПАЗЕНА НА АНГЛИЙСКИ

Цели

• да предложи на учениците представа за актуалните тенденции в приложната и търговската фотография • прилагане на инструментите и знанията, използвани в фотографската индустрия • да запознае студентите със съвременните методи на работа в областта на продукцията, студийното управление, постпродукцията, издателската и стоковата • да покаже културната стойност на фотографията, формите на сътрудничество и моделите на творческо финансиране • да анализира предизвикателствата и ограниченията на пазара във време на силна медийна конвергенция и съкращаване • да се запознае с историята на фотографията в контекста на дизайна... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Отидете за проектиране на всички видове публикационни формати и нови цифрови медии, които контролират ролята на фотографията и илюстрацията, състава, типографията и проце ... [+]

ЕЗИК НА КУРСА: ИСПАНСКИ

Магистърската степен по редакторски дизайн: Print and Digital Media обучава студентите да работят в настоящата издателска среда, както на хартия, така и на нови дигитални медии.

Професионалният пазар днес изисква професионалист, в който да се сближат специализираните знания за издателска дейност за печатните медии и солидна формация в средата на издателска дейност в цифровите медии. Увеличаването на продажбите на редакционни продукти, разпространението на преносими електронни устройства и промяната в начините на достъп до информация принуждават настоящия дизайнер да направи постоянно преразглеждане на езиците на визуалната комуникация в печатни медии.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
испански,Spanish (Spain)
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Разширява хоризонта на пейзажа. Получете възможност за визуално и словесно структуриране на голямо разнообразие от пространства: интериор, изложба, временна архитектура, ... [+]

Разширява хоризонта на пейзажа. Получете възможност за визуално и словесно структуриране на голямо разнообразие от пространства : интериор, изложба, временна архитектура, телевизия или забавление на живо.

Файл на курсаВид на курса: МагистърЕзик: ИспанскиУчилище: IED DesignIED кредити: 60Продължителност: 9 месецаРаботно време: Следобед 19.00 - 22.30 часа. LV. 3, 4 или 5 дни в седмицатаПомощ: На мястоКвалификация: Частна в края на курса ще бъде издаден сертификат, удостоверяващ, че той е бил успешно завършен и приет.Насочени към: завършили или завършили с професионален опит в областта на изкуството, дизайна, архитектурата, интериорния дизайн и др.Процесът на прием: автобиография, мотивационно писмо за завършване на този курс, портфолио (не повече от 3MB), линк към уебсайт или собствен блог, в случай на притежаването им, ще бъдат оценени познанията за Autocad. Лично интервю, ако Дидактичната координация счете за уместно.... [-]
Испания Madrid
Октомври 2019
испански
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Станете мениджър или предприемач в областта на модата чрез обучение чрез опита на известни професионалисти от компании в сектора и със специален акцент върху лукса. ... [+]

ЕЗИК НА КУРСА: ИСПАНСКИ

Магистърът по мениджмънт и управление на модни фирми обучава всички, които желаят да се обучават като мениджъри или предприемачи в модния сектор чрез опита на известни професионалисти на фирми в областта както в областта на лукса, така и в търговията на дребно.

В сектор, който е толкова конкурентоспособен, колкото модата, се нуждаете от специфични познания за стратегическото управление, продуктовото управление, маркетинга и комуникациите, финансите ..., които ще бъдат абсолютно необходими, за да може дадена компания успее и се позиционира на пазара резултатите и желания успех.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
испански,Spanish (Spain)
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ключът към успеха на продукта е не само в страхотен дизайн. Станете професионалист в областта на разработването на продукти и управлението на покупките благодарение на зн ... [+]

ЕЗИК НА КУРСА: ИСПАНСКИ

Master of Fashion Management и Управление на Продуктите е предназначен да обучава професионалисти в областта на разработването на продукти и управлението на покупките, като е от съществено значение да се знае взаимодействието между дизайна, маркетинга, производството и значението на работата в екип от различни професионални профили.

Ключът към успеха на даден продукт е не само в страхотен дизайн, но е от съществено значение продуктът да достигне до крайния потребител с характеристиките, с които е бил създаден, без качествени дефекти, с подходящата цена и в предвиденото време.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
испански,Spanish (Spain)
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Научете се да изграждате мощни марки. Стратегическо планиране и творческо управление на марки. ... [+]

ЕЗИК НА КУРСА: ИСПАНСКИ

Марката и нейният мениджмънт са протагонисти в една нова епоха, в която изграждането на ценности е от съществено значение за компаниите. Цифровите медии и новите комуникационни стратегии изискват способността да се генерират велики идеи, послания и "течно" съдържание, способни да проникват последователно във всички области на действие на дадена марка.... [-]

Испания Madrid
Януари 2020
испански,Spanish (Spain)
Редовно обучение
11 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Търговско управление и стратегия за модни продукти, от разработването до производството и дистрибуцията. ... [+]

ТОЗИ КУРС се обучава на английски език

Благодарение на неистовата скорост, с която модните артикули се пускат днес и се сблъскват с все по-взискателни потребители, от първостепенно значение е продуктите да достигат до крайния потребител точно както са представени, без дефекти, на подходяща цена и определеното време.

От друга страна, фактори като консолидирането на новите технологии, реалното време, развитието на нови пазари и децентрализацията на производството, принуждават текстилния сектор да търси постоянно решения и подобрения, с които те могат да въвеждат иновации и да успеят.... [-]

Испания Madrid
Януари 2020
Английски,Spanish (Spain)
Редовно обучение
11 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Учителят в Fashion Business Management е замислена за тези, които искат да се обучават като мениджъри и предприемачи в модната индустрия. ... [+]

Тази програма се преподава на Испански

The Магистър по мениджмънт Fashion Business е замислена за тези, които искат да се обучават като мениджъри и предприемачи в модната индустрия.

Модата е творчество. Въпреки това, за, че даден продукт триумфи, достига до желаната аудитория и работи с търговска цел, се нуждае от стратегически развитие. Бизнес планът трябва да покрива всички аспекти, необходими за изграждане на една компания може да се получи резултата, и за постигане на търсената успеха.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
Spanish (Spain)
Редовно обучение
1 година
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Цифровото изработване е позволило скока от промишленото производство - което е трудно за достъп - до достъпно и достъпно лично производство, за да се даде възможност за б ... [+]

Файл на курсаВид на курса: МагистърАнглийски езикУчилище: ДизайнIED кредити: 60Продължителност: 9 месецаГрафик: Следобед Класове на обучение: от 19:00 до 22: 30ч (2 дни в седмицата) Онлайн уроци: от 16:00 до 20:00 часа (Fr) | 10:00 до 14: 00ч. (Събота) Работилница с интензивно присъствие: 1 уикенд / месецПрисъствие: смесенКвалификация: Частните курсисти ще получат сертификат. Тези, които вземат двойна квалификация в Fab Academy, също ще получат Fab диплома, издадена от Fab Foundation.Насочени към: Дизайнери, архитекти, инженери, предприемачи, художници и др. Всеки, който е свързан с областта на дизайна.Процес на приемане: CV / мотивационно писмо Портфолио (не повече от 3MB) / уебсайт Лично интервю, ако се счита за подходящо от преподавателския координатор... [-]
Испания Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Цифрови инструменти и интерактивно поведение за работа и създаване на меки повърхности и текстил. ... [+]

Файл на курсаВид на курса: МагистърАнглийски езикУчилище: МодаIED кредити: 6Продължителност: 9 месецаГрафик: Утрешно-следобедна практическа класна стая График: от понеделник до четвъртък, 2-3 дни в седмицата, от 19:00 до 22:00 часа. График на семинара: събота и неделя, един уикенд на месец. Графики за онлайн класове: Петък от 16:00 до 20:00 и събота от 22:00 до 14:00Присъствие: смесенКвалификация: Частна акредитация в края на курса. (Задължително присъствие)Насочени към: моден и продуктов дизайнер, архитекти, дизайнери, които се интересуват от прилагане на умения за меки материали в техните дисциплини.Процес на прием: автобиография / мотивационно писмо / портфолио (не повече от 3MB) / лично интервю, ако преподавателският координатор счете за необходимо.Коефициент на записване: 3900 €Такса за курса: 11300 €... [-]
Испания Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Визия за 360º дизайн. Дайте форма на идеи и разработете продукти до последния детайл. ... [+]

Визия за 360º дизайн. Дайте форма на идеи и разработете продукти до последния детайл.

Файл на курсаВид на курса: МагистърЕзик: ИспанскиУчилище: IED DesignIED кредити: 60Продължителност: 9 месецаРаботно време: Следобед 19.00 - 22.30 часа. LV. 3, 4 или 5 дни в седмицатаПомощ: На мястоКвалификация: Частна в края на курса ще бъде издаден сертификат, удостоверяващ, че той е бил успешно завършен и приет.Насочени към: архитекти, дизайнери, технически архитекти, пластични артисти и всички хора, участващи в света на изкуството, дизайна и архитектурата с триизмерна концепция на обекта.Процес на прием: CV. Професионален опит ще бъде оценен · Мотивационно писмо · Портфолио (не повече от 3MB), уебсайт или блог, в случай че ги има · Ще бъдат оценени познанията по 2D и 3D програми за планиране и планиране · Лично интервю, ако Дидактичната координация смята за подходящо ,... [-]
Испания Madrid
Октомври 2019
испански
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ключовете на комуникацията в управлението и позиционирането на модните марки ... [+]

Файл на курсаТип курс: Blended MasterАнглийски езикУчилище: МодаIED кредити: 60Продължителност: 11 месецаРазписание: сутрин-следобед Модул на място: от петък до петък, от 9:30 до 13:30 часа и от 15:00 до 18:00 часаПрисъствие: смесенКвалификация: частен / частен сертификат ще бъде издаден в края на курса.Насочени към: завършили или дипломирани специалисти в областта на комуникацията, маркетинга, модата, журналистиката и дизайна, които искат да пренасочат професионалната си кариера в цифровата област. Професионалният опит ще бъде ценен.Процес на прием: CV / Мотивационно Писмо / Портфолио (макс. 3Mb) / Уеб / Лично интервю, счетено за необходимо от Академичния координационен екип... [-]
Испания Madrid
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
11 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

IED Madrid
Address
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Испания
Уебсайт
Телефон
+34 914 48 04 44