Прочетете официалното описание

Бизнесът, туризмът и гостоприемството са най-високите производители на работни места, но също така изискват качествена работна ръка. С оглед на това, HTL International School of Hospitality, Tourism и Languages ​​предлага серия от учебни програми в бизнеса, туризма и хотелиерството.

Сред целите на училището са:

  • Да се ​​създават висококачествени изследвания, като се подчертават както нуждите на обществото, така и отрасъла.
  • Разработване и предлагане на програми за следдипломна, бакалавърска, дипломна и сертификационна подготовка самостоятелно и в сътрудничество с национални и международни институции / организации / индустрия.
  • Да предлагат обучителни програми за изграждане на капацитет, програми за обучение на работното място, програми за предприемаческо развитие и програми за развитие на управлението на различни нива, независимо и в сътрудничество с национални и международни институции / организации / индустрия.

Всичките им програми бяха разработени в консултация с експерти от туристическата индустрия, асоциациите на индустрията и академиците. Всички членове на факултета на училището са напълно квалифицирани и опитни в няколко бизнеса, маркетинг и свързани с туризма области като бизнес администрация, дигитален маркетинг, хотелско управление, F

HTL има за цел да създаде перфектната комбинация от знания, практически опит и уместност, за да подготви своите студенти с увереността и уменията, от които се нуждаят, за да напреднат в света на труда. Не само уменията за намиране на работа са вградени във всеки курс, но секторната дефинираща "бъдеща" услуга за кариера и заетост предлага помощ и съвети, курсове и възможности за работа, за да помогне на автобиографиите на студентите да се откроят от пакета.

СЪОРЪЖЕНИЯ

Училището разполага с два кампуса: един от тях се намира в центъра на Барселона, друг в центъра на Валенсия.

Акредитации / партньорства

HTL International School of Hospitality, Tourism и Languages ​​е частна образователна институция, акредитирана от Градските съвети в Барселона и Лорет де Мар. Те силно си сътрудничат с университета "Хирона", Европейския университет "Мигел де Сервантес", училището "Артесис Планин" в Антверпен. Те са съвместна образователна институция с гилдии на хотела от Лорет де Мар, Бланес, Тоса.

Училището е акредитирано от Института Сервантес, държавната институция за испански език за чужденци, като изпитни центрове за изпити по SIELE. Техните учебни планове включват модул за подготовка по испански език за DELE a SIELE изпит на всеки от 5-те предлагани нива от A1 до C1.

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Учителите, инструкторите, специалистите и асистентите на HTL следват основните ценности на институцията си.

Учене: те подпомагат ученическия успех, достъпа до образование, подходящото използване на технологиите, развитието на грамотността, комуникацията и обмяната на идеи между различните дисциплини и местоположения, проучването и прилагането на нова мисъл и стремежът за учене през целия живот.

Откриване: чрез преследването на свободно разследване те насърчават трайна учебна общност.

Ангажиране: ценят текущото сътрудничество с партньорите си в образованието, с общностите в техния регион и с колеги от целия свят.

Постижение: те вярват в потенциала на обучаващите се и се ангажират с насърчаването на върховите постижения и успеха на своите студенти, преподаватели, служители и възпитаници.

Многообразие: ценят човешкото разнообразие във всичките му измерения и се ангажират да поддържат среда за обучение и работа, която е справедлива, разнообразна и приобщаваща.

Честване: те празнуват постиженията на своите студенти, преподаватели, служители, възпитаници и общностите, на които служат.

Устойчивост: поддържат здравословна устойчива среда чрез прогресивни оперативни практики и насърчаване на екологичното съзнание.

БАРЦЕЛОНА УЧИЛИЩНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

Град Барселона е разположен в голям стил и е идеалното място за учене. С привилегированото си местоположение между средиземноморското крайбрежие и заснежените планини и ненадминатите съоръжения за туризъм, спорт и дейности на открито не е чудно, че толкова много от учениците са избрали да се преместят в Барселона. Разположен в центъра на града, HTL International School предлага широка гама от отлични съоръжения за създаване на образователен процес, насочен към персонализирано професионално обучение.

В HTL International School те имат два големи кампуса: Барселона и Валенсия. В училището учениците могат да се насладят на големите класни стаи на университета, безплатен достъп до интернет, онлайн учебни съоръжения, компютърни лаборатории за изпити, библиотеки и помещения за комуникационни умения. Освен това училището в Барселона е заобиколено от огромен брой забележителности, ресторанти, спортни съоръжения, транспортна мрежа, градски плажове, музеи, театри и търговски улици.


УЧИЛИЩНИ УЧИЛИЩА ВАЛЕНСИЯ

Валенсия си заслужава да живее не само поради паеля. Това е третият голям град в Испания и основна дестинация както за културен, така и за почивен туризъм. Нашият кампус се намира в центъра на града, за да можете да комбинирате всички видове туризъм с вашето образование.

В HTL International School имаме два големи кампуса: Барселона и Валенсия. В училището учениците могат да се насладят на нашите големи класни стаи, безплатен достъп до интернет, онлайн средства за обучение, компютърни лаборатории за изпити, библиотеки и помещения за комуникационни умения. Благодарение на местоположението си, кампусът във Валенсия може да ви осигури много възможности. От културни атракции до мързеливите дни на плажа, до които може да се стигне с директен автобус от училище.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • испански

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Програмата за 1 академична година е предназначена да произвежда професионалисти в областта на хотелиерството и туризма. ... [+]

На Campus версия

Програмата за 1 академична година е предназначена да произвежда професионалисти в областта на хотелиерството и туризма. Основният език за преподаване е английски . Планът за обучение включва модул за интензивно изучаване на чужд език, който да избира от испански за чужденци, френски или руски. След завършване на теоретичните модули или едновременно с него всички студенти трябва да завършат стаж в една от компаниите в сектора в Испания или в чужбина.... [-]

Испания Barcelona Valencia Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Тази интензивна програма за професионално обучение за една академична година е предназначена да произвежда професионалисти в областта на дигиталния маркетинг. Тази програ ... [+]

На Campus версия

Тази 1 академична година интензивна програма за професионално обучение е предназначена да произвежда професионалисти в областта на цифровия маркетинг . Тази програма вероятно ще бъде особено полезна за студенти, които изучават курсове по гостоприемство, туризъм, реклама, бизнес, средства за масова информация, маркетинг, комуникации, връзки с обществеността и свързани с тях теми, където оценяват електронната търговия, електронния маркетинг, електронната реклама, социални медии.... [-]

Испания Barcelona Valencia Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Магистърска степен Луксозен / ВИП мениджмънт в туристическата индустрия ви осигурява необходимите знания и опит, за да влезете в индустрията на луксозните услуги чрез ком ... [+]

На Campus версия

Индустрията на луксозния туризъм е богата индустрия, която включва широк спектър от области: настаняване, храна

Магистърска степен Луксозен / ВИП мениджмънт в туристическата индустрия ви осигурява необходимите знания и опит, за да влезете в индустрията на луксозните услуги чрез комбинация от академични стълбове и професионален практически опит.

Основният език за преподаване е английски . Планът за обучение включва модул за интензивно изучаване на чужд език, който да избира от испански за чужденци, френски или руски. След завършване на теоретичните модули или едновременно с него всички студенти трябва да завършат стаж в една от компаниите в сектора в Испания или в чужбина.... [-]

Испания Barcelona Valencia Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Програмата за интензивно обучение за 1 академична година е предназначена да произвежда професионалисти в областта на Event Management. ... [+]

На Campus версия

Програмата за интензивно обучение за 1 академична година е предназначена да произвежда професионалисти в областта на Event Management . Тази програма вероятно ще бъде от особена полза за студенти, които изучават курсове по гостоприемство, туризъм, управление на проекти и свързани с тях теми, където е необходимо оценяване на управлението на събития, планирането, стратегията и организацията на проекта. Тези, които изучават управление на събития, се появяват с бизнес умения и умения за управление на проекти от най-висок порядък, готови да посрещнат всякакви бизнес предизвикателства.... [-]

Испания Barcelona Valencia Madrid
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски