Escuela Universitaria ERAM

Представление

Прочетете официалното описание

В Университета Eram, можете да изучавате официални степени по аудиовизия и мултимедия, Сценични изкуства и нашата магистърска степен по творческо фотография.

Ние даваме повече

University School Eram мисля за вашите нужди, ние ще се погрижим да ви накара да се чувствате като у дома си. Ние работим, за да направим работата Ви перфектно.

THE Eram УНИВЕРСИТЕТ

University School Eram е приложен към Университета в Жирона, посветена на областта на дизайн, мултимедия, аудио-визуална център, фотография и сценичните изкуства.

Отвъд с добра инфраструктура, Eram се откроява със своите човешки ресурси, неговите ученици, учители и специалисти, които споделят страстта за предаване на знания, удовлетвореност на живот постоянно и, преди всичко, всеотдайност, както в развитие личностно и професионално на всяко лице, поддържане голямо уважение към етиката и социални ценности.

КОМА CROS КУЛТУРНО фактории

Училището се намира в бившата текстилна фабрика ", на фабрика Кома CrOS" в Солт (Жирона). Мястото е било възстановено и е оборудвана с модерна инфраструктура и всички необходими удобства за учебната практика и все още запазва очарованието на модернистична сграда от деветнадесети век.

Учещи в Херона

Разположен е в привилегировано място, сгушена между Средиземно море и планините на Пиренеите, ние откриваме в град Жирона. Той е столица на провинция и е добре свързан с емблематичния град Барселона, само на един час път от този с кола и 38 минути с влак. Също така е много близо до френската граница градове като Перпинян (Франция) на град Жирона, заобиколен от четири реки, е прекрасен град и на централно място в продължение на много културни събития през цялата година. Съчетанието на зелени площи, изграждане на столетници камък и скъпоценни скрити градини, да се даде конкретен характер на древния град Жирона.

Улиците на Жирона са послужили като етап за Игра на тронове серия. Градът е особено известен със своите кулинарни, с повече от тринадесет ресторанта с общо 17 звезди Мишлен, което отразява неговата изящна комбинация от кулинарна традиция и творчески дух.

Жирона, културен опит

Всички уикендите имат различни културни събития или музикални фестивали и други събития като сценични изкуства, културни забележителности постепенно се превръщат в еталон в световен мащаб.

Жирона съчетава нощен живот със своите артистични и музикални фестивали.

Една от характеристиките на тези събития е нейното разнообразие, като се обединят много различни стилове като музикален фестивал Черно, Международният музикален фестивал Castell де Peralada, на Vinomi фестивал, Жирона Capella, Жирона джаз фестивал, Международният фестивал Porta Ferrada, Acoustic фестивал, концерт или събитие Ibercamara сценични изкуства Силен сезон, в Жирона.

студентските Услуги

University School Eram връзка с университета в Жирона предлага всички дейности, услуги, необходими за развитието на учениците, както и академично лично. Такива като например, специализирана в спортни обслужване, модерно да се научат на основните езици на света, специализирани услуги за чуждестранни студенти и много други езици.

Тук се предлагат програми по:
  • испански
  • каталонски

Преглед на магистратури » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Магистър по творческа фотография

Campus Задочна/вечерна форма October 2019 Испания Salt

Научете фотография, за да създадете история, да пътувате вътре, да споделяте с вашите пътници едно автентично приключение: разкажете чувствителни истории със светлина. [+]

Научете фотография, за да създадете история, да пътувате вътре, да споделяте с вашите пътници едно автентично приключение: разкажете чувствителни истории със светлина.

учебен план

творчество

Творчеството е присъщо на човешкото състояние. Това е еволюцията, която човечеството е понесло от самото начало и отбелязва бъдещето си. Съществуват различни начини за дефиниране на творчеството, но всички те се въртят около генерирането на оригинални и новаторски идеи като основна част от творческия процес.... [-]


Видео

Ambaixadors de l'ERAM

Girona emociona ;)

За контакти
Адрес на мястото
Factoria Cultural Coma Cros
C/ St. Antoni, 1

Salt, Catalonia, 17190 ES
Социални медии