Escuela Superior de Diseño de Aragón

Представление

Прочетете официалното описание

Училището по дизайн е преместено през 2009 г. до сегашното си местоположение на Avenida de María Zambrano nº 3, на левия бряг на река Ебро.

Новата сграда е творбата на архитекта Хоакин Сицилия и е част от архитектурна група от три независими тома, в която се помещава Училището по изкуствата, Училището по дизайн и мултифункционални зали: аудитория, кафене, изложбена зала и тераса ,

Площите на Висшето училище по дизайн са определени в партерния етаж и три.

Първият от тях има приемни зони, портиер, управленски офиси, ръководител на кабинета и секретариат, два отделни семинара, фотографско студио и лаборатория.

Теоретичните и теоретико-практични класни стаи се разпределят на три етажа, както и ведомствените офиси, офисът "Еразъм", офисът за културни дейности, студентската зала, складовете и учителската стая.

Класните стаи са оборудвани с най-съвременно компютърно оборудване, проектори и специфично оборудване за разработване на проекти за проектиране и изследователска работа.

Центърът разполага и със специализирана библиотека, че този курс е включен в мрежата от университетски библиотеки със специфичен дизайн и съдържа над 3000 тома.

Училището има Wi-Fi мрежови услуги и оптични съоръжения.

Места

Сарагоса

Address
Avenida de María Zambrano nº 3.
50018 Сарагоса, Арагон, Испания

Програми