Barcelona Executive Business School (BEBS)

Представление

Прочетете официалното описание

BEBS е изпълнителен бизнес училище с международен опит в управлението и обучението в бизнеса. BEBS е в челните редици на изпълнителното образование, вдъхновява, предизвиква и допринася за развитието на настоящи и бъдещи лидери на много страни и сектори.

BEBS е новаторска институция, която има положително, цялостно и последователно въздействие върху хората, бизнеса и обществото.

Успехът на BEBS се основава на академичен подход със силен фокус върху професионалния и хуманистичен подход към бизнеса и лидерството: по време на която и да е от нашите програми, нашите преподаватели и изпълнителни специалисти довеждат до размисъл, диалог, критичен анализ, проекти и инициативи за осигуряване на отлично образование , което впоследствие генерира ценен принос за бизнеса и социалната трансформация.

Мисията на BEBS овластява хората по целия свят, за да могат да станат високо квалифицирани професионалисти и да разберат напълно своята роля в компанията и обществото. Нашето Бизнес училище има твърд ангажимент за интелектуална строгост и академични постижения, както и ясен фокус върху хората - върху тяхното лично и професионално развитие.

Какво прави BEBS различна?

  • BEBS "Барселона Executive Business School" е бизнес училище, създадено от ръководители на ръководни кадри. Искаме да научите чрез това, а не просто академично.
  • BEBS предлага магистри с двойна акредитация.
  • Нашите учители са група от ръководители и мениджъри с голяма кариера в света на бизнеса.
  • Нашият модел се основава на това, от което се нуждаят предприятията днес. Не на стари модели, които вече не се вписват в настоящата ни бизнес система.
  • В BEBS се стремим не само да научите, но и да приложите на практика това, което научихте, чрез образователен, творчески и разрушителен подход.

Какво получават студентите от BEBS ?

· Образование, насочено към международния бизнес и насочено към иновациите

· Овластяване за създаване на собствена компания

· Стратегическа визия за лидерство, която вдъхновява иновативни и устойчиви бизнес модели

· Чувство за социална отговорност, което идва с професионална компетентност и ангажирано лидерство

· Отлични възможности за работа в мрежа чрез професори, учебни посещения и стажове

· Текущи и актуални практически знания

· Учебна среда, която е насочена към бизнеса с изключително хуманистичен подход

Места

Барселона

Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Барселона, Каталония, Испания