Прочетете официалното описание

Нашата история

През 80-те група предприемачи започват професионалната си дейност като скринове и търговци на прозорци в Барселона. Постепенно, предлагането на услуги за търговска украса се разширява и за други общности, като отстъпва през 1990 г. на първия курс за обличане на прозорци в Барселона за Търговската камара и впоследствие се разширява.

През 90-те години започва формативна връзка с Института за образование на университета в Барселона, преподавайки през 1995 г. първия курс на обличане на прозорци и търговията с преподаватели по търговия и маркетинг. Разнообразието на екипа направи възможно комбинирането на професионални услуги в международно признати компании и създаването на нови планове за обучение, насочени към компании, кметства, съюзи, асоциации и други професионални групи.

Бизнес връзките, признаването на обучението и търсенето на професионалисти отстъпиха пред откриването на школата за облицовка на прозорци ÁRTIDI, в стара металообработваща конструкция от 1910 г., основана с цел обучение на нови професионалисти. Понастоящем ние се разширихме, за да се превърнем в най-голямото училище в Европа по облицовка на прозорци и визуална търговия и обучение, свързано с търговията.

философия

Философията на АРТИДИ е пионер в обучението, защото ние не просто преподаваме. Нашите студенти иновации и подобряване на стратегиите за продажба за бизнеса и търговията. В ÁRTIDI предлагаме стратегиите и обученията за постигането му. Студентите ÁRTIDI са известни в бизнес сектора не само като професионални експерти, но и като новатори в техниките на продажбите.

Нашите студенти се учат да бъдат информирани, за да имат свои собствени критерии и решение. Студенти, които носят новините, създават тенденции и откриват нуждите на пазара, защото ние ги мотивираме за това и ги учим как да го правят.

Как да накараме нашите студенти да зададат тенденции? В училище преподават конкретни класове за анализ на пазара и откриване на новостта. Кръгли маси, на които студентите стават Coolhunter и допринасят за своята конкретна визия за новите тенденции. Часовете по мотивация и творчество. Те участват в конференции, където са главните герои, генерират творчески действия, оригинални и с реални резултати. Самодостатъчни студенти, които създават тенденции на марката.

Методиката

В ÁRTIDI се преподава признато, професионално, мултикултурно обучение с открито и множествено отношение, различно от другите формации. Нашият опит от повече от 20 години професионална и преподавателска кариера ни показа, че за да бъдеш добър професионалист, трябва да се учиш, като правиш в реални пространства и с квалифицирани специалисти.

Методиката ARTIDI има истинско международно признание, което далеч надхвърля реализацията на конвенционалните курсове. От най-специфичната и подробна теория до познаването на най-иновативните стратегии, в нашето училище търсим формиращи върхови постижения. Методът на обучение е практичен, ефективен и реален, защото само ÁRTIDI има инфраструктура, предназначена изключително за този тип обучение.

Учениците участват в цялостно обучение, което обхваща всички аспекти като истински витрини, дизайн на оригинални и декоративни елементи до визуален мърчандайзинг в истински магазин и най-новия компютърен инструмент за изключително обучение в нашето училище. В допълнение към дизайна на магазина, мебелите, 3D оформлението на продуктите и бизнес практиките. Формиращият резултат се постига с най-модерните методи, насърчаващи от обучение към професионални ценности, нагласи и стратегии.

119504_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c732a78d0904dc05a_1280.jpg

Удобства Зона за визуален търговец и облицовка на прозорци

"Това, което се учим, ние научаваме, като правим" Този цитат на Аристотел описва обучението в Ардиди. Скрин за витрини и визуален търговец трябва да бъдат обучени да практикуват. Проектирането, конструкцията и монтажа е истинската последователност, в която тези специалисти трябва да бъдат обучени. Следователно Ártidi разполага с най-голямата инфраструктура в Европа, посветена на този тип обучение.

Представители на „London School of Architects“, както и на други национални и международни медии, споменаха нашите съоръжения като най-оборудваните за създаване на висококвалифицирани професионалисти.

Теоретични класни стаи; работилници, оборудвани с множество инструменти и материали; пилотен магазин за практикуване от продуктово разположение, обстановка до дизайн на корпоративен имидж; 3D дизайн класната стая и повече от 40 истински витрини от различни видове и осветителни крушки, които съставляват нашите повече от 1000м2 съоръжения. Разполагаме и с над 100 корпоративни манекена, истински магазини за продукти и външен вътрешен двор.

Нашата инфраструктура позволява на учениците да се учат в реална среда извън стандартното обучение.

Гаранция за качество и обучение

В момента провеждането на курс за обучение е от съществено значение, за да бъдете част от този конкурентен работен свят. За това има различни фактори за оценка, така че заинтересованите страни да преценят най-подходящия избор.

Печатът на качеството и форматиращата гаранция е концепция за национално обучение за саморегулация на сектора за обличане на прозорци и визуален мърчандайзинг. Значка, която гарантира на тези, които се интересуват от курсове; управлението, програмирането, проектирането и планирането на учебния план, както и на преподавателския състав; Те са проведени и контролирани от квалифицирани специалисти в обучението по инженерство.

От 1992 г. ние насърчаваме и допринасяме за постиженията на образованието. Значката на CGF определя Ártidi като център за обучение, в който качеството и гаранцията присъстват във всичките му програми за обучение.

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Artidi Escuela Superior

Магистърът по визуална търговия и обличане на прозорци е курс през уикенда и е предназначен за онези, които не могат да комбинират интензивно обучение. Курсът има цялосте ... [+]

представяне

Внедряването и анимацията на търговските пространства, ЕВРОПЕЙСКИЯТ ЕКСПЕРТ във ВИЗУАЛНОТО МЕРХАНДИЗИРАНЕ и ЕСКАПАРАТИЗЪМ е нещо повече от курс за визуална търговия и обличане на прозорци, той трябва да получи призната степен и възможност за работа. Сега повече от всякога компаниите се нуждаят от професионалисти, които предоставят различни стойности. Курс, насочен към желаещите да ориентират професионалната си кариера към признат пазар на труда.... [-]

Испания Barcelona
Ноември 2019
испански
Задочно обучение
10 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Artidi Escuela Superior

Професионалният курс за консултация с имидж с европейска степен е изключителен курс в областта на личния и корпоративния имидж. Тази програма произтича от професионалното ... [+]

представяне

Професионалният курс за консултация с имидж с европейска степен е изключителен курс в областта на личния и корпоративния имидж. Тази програма произтича от професионалното търсене в сектора на съветите за компании и потребители.

Чрез изображението ние съобщаваме и предаваме стойности и идентичност отвън. Ето защо професионалният консултант по имидж действа както лично, така и корпоративно; Вашите знания и умения ще ви позволят да отговорите на нуждите от комуникация, съгласуваност и разпространение на образа, за да постигнете кулминацията на успеха.... [-]

Испания Barcelona
Ноември 2019
испански
Задочно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски