National College of Ireland

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли на Национален колеж на Ирландия където предлагаме отличителен студент центриран учебен опит, чрез нашата състоянието на най-съвременните кампус в сърцето на Дъблин оживен международен бизнес център и цялата ни национална мрежа колежа. При NCI ние сме разработили иновативни технологии на преподаване и учене, които са предназначени за подпомагане на студенти, които се впуснат в образованието на всички етапи от техния живот и кариера. Дали качването на третата степен на образование за първи път или да продължи образованието си, вие ще намерите много благоприятна среда, в която да се учи. За много студенти, преходът към трета степен на образование може да бъде изпълнен с предизвикателства; Въпреки това нашата малка група преподаване модел с лесен достъп до преподаватели и нашите активни услуги за подкрепа на студентите да работят заедно, за да се гарантира, че всеки ученик има възможно най-голям шанс за успех.

Ние вярваме в неограничен потенциал на нашите ученици и ние се гордеем с виждайки нашите студенти да реализират потенциала си и да надмине дори собствените си очаквания. Ние разбираме колко образование може да превърне живота, как може да се даде възможност, да ускори кариера и да се отворят нови възможности.

NCI предлага образование, който поддържа студенти в интелектуалното си развитие, както и тяхното социално развитие и като институция, тя насърчава активното гражданство в цялата колегия. NCI учение съчетава академичната стипендия и теоретични знания с бизнеса и практикуващ общността опит да достави обучение базирано на практиката, която се основава на реалния свят контекст.

Мисия За да промените живота чрез образование.

Визия NCI ще даде вдъхновяващ образователен опит, че е иновативна, отзивчив и предприятието фокусирани.

Ценности

Inclusive - ние се стремим да се премахнат бариерите в третата степен на образование; ние ценим разнообразието и приобщаването във всичко, което правим; ние предлагаме подкрепата, която хората трябва да участват пълноценно в живота на NCI Общността - ние сме един взаимозависим учебна общност, която споделя общ набор от принципи, където индивидуалност и свобода на мисълта и словото се оценяват; всеки един от нас се насърчава да изпълним нашата амбиция и реализираме нашия потенциал Integrity - в нашите индивидуални и колективни роли, ние поеме отговорност и да се търси отговорност за действията си; ние демонстрираме уважение и взаимно зачитане на всяка друга Dynamic - ние сме отзивчиви към нуждите на нашите ученици, колеги и партньори и непрекъснато променящия се общество; ние действаме по иновативен и гъвкав начин Learner центрирано - ние поставяме на обучаемия в центъра на всичко, което правим; нашите комбинирани енергии са насочени към техните индивидуални и колективни, пожизнени нужди Excellence - като институция, ние се стремим към професионално съвършенство във всичко, което правим; ние насърчи високи постижения в нашите обучаеми чрез учебния процес

Места

Дъблин

Address
National College of Ireland,
Mayor Street,
IFSC,
Dublin 1

Дъблин, Окръг Дъблин, Република Ирландия