Прочетете официалното описание

Считан за един от най-старите университети в Индонезия, UNIVERSITAS GADJAH MADA служи като стълб на образователното пробуждане в Индонезия и претендира да бъде защитник и разпространител на Pancasila.

В UNIVERSITAS GADJAH MADA студентите получават широка гама от възможности за развитие на творчеството и иновациите в своите сфери чрез подкрепа на съвременна инфраструктура и информационни технологии. Като изследователски университет от световна класа, UGM обръща голямо внимание на изследователските дейности, като мотивира преподавателите, както и студентите да провеждат и публикуват своите изследвания. Освен това, тези усилия се активизират чрез разработване на 25 учебни центъра по различни научни области. UGM е снабден с чисти ресурси на 3608 преподаватели и 4,324 служители, които са силно ангажирани с превръщането на UGM в най-добрия университет и най-важното образование в Индонезия.

Въвеждане на UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA е индонезийски държавен университет за изследване на бръшлян, разположен в Йогякарта, Индонезия, основан на 19 декември 1949 г. Разположен в Йогякарта, Индонезия, университетът с 360 акра се състои от 18 факултета, 68 програми за следдипломна квалификация, 23 програми за дипломиране, 104 магистърски и специализирани програми и 43 докторски програми.

В момента има около 55 000 студенти, 1187 чуждестранни студенти и 2500 преподаватели. UNIVERSITAS GADJAH MADA се счита за един от най-престижните университети в Индонезия.

UGM осъществява образователна област, стъпка, която университетите предприемат за създаване на благоприятна среда за непрекъснатост на учебния процес. Тези усилия се преследват в контекста на развитието на мултидисциплинарни сътрудничество и отговор на екологичните въпроси, за да се постигне визията на университета. Някои от стъпките са намаляване на замърсяването и емисиите на отработени газове на превозните средства, развитие на пешеходци, ограничаване на превозните средства, влизащи в кампуса, изграждане на нови общежития в кампуса, разработване на джобове за паркиране, засаждане на зелени дървета и много други.

Специалният регион Джокякарта, където се намира UGM, е една от най-малките провинции в Индонезия и е широко известен като център на яванската култура, както и като център на обучение. Той има 3,400,000 жители, 511 000 от които живеят в град Джокякарта. Неговото обозначаване като център на учене е белязано от съществуването на 120 държавни и частни висши учебни заведения с население от над 300 000 ученици.

зрение

За да бъде отличен и иновативен университет от световна класа, пропитан с националните културни ценности, основани на Панчасила като държавна идеология и посветен на интереса и човечеството на нацията.

Мисия

Осъществяване на образователни, изследователски и общественополезни дейности, както и запазване и развитие на знания, които са отлични и полезни за обществото.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Магистър по счетоводна програма (M.Acc.) Е предназначена да предвижда и отговаря на професионалните нужди на индивидите, както и на държавните служители в днешната динами ... [+]

Магистър по счетоводна програма (M.Acc.) Е предназначена да предвижда и отговаря на професионалните нужди на индивидите, както и на държавните служители в днешната динамична бизнес среда. Програмата предлага съсредоточаване върху публичното счетоводство, финансовото счетоводство, управленското счетоводство, управлението на информационната система и одита. Учебният план е предназначен за студентите да могат да участват в програми за двойна степен и обмен.... [-]

Индонезия Yogyakarta
Август 2019
Английски
Редовно обучение
3 семестри
Кампус
Научете повече на английски