Diponegoro University

Представление

Прочетете официалното описание

Diponegoro университет (UNDIP) е престижен университет, разположен в северния на Централна Ява Индонезия. Той е известен за това, че в челните редици на инженерни и технологични знания и опит, с мисията да бъде отличен изследователски университет. UNDIP също създаде репутация за иновативно образование и водещи научни изследвания, с ясна визия за образоването на технолози и специалисти към развитието на творческия на човешките ресурси и съвременни технологични иновации. Това е в съответствие със стремежа на страната да бъдат напълно развити и богати познания-нация. UNDIP има 11 факултета и броя на изследователските центрове, в допълнение към академични отдели, които се обслужват технологични, образователни и изследователски нужди на университета.

Важен резултат от внимателно управлявана модернизация UNDIP е постоянно подобряване на образователната система, която се излива милиони в научноизследователска и развойна дейност, както и за насърчаване на чуждестранните студенти в страната. В Солунци-QS World University Rankings Top 2008, Университета Diponegoro (UNDIP) черта добре в класацията на 501 + позиция, която намалява от Top 500 (401-500-на позиция) през 2007 година. През 2009 г. UNDIP класирана на 171th Top 200 Азия от QS Top University Азия класиране. През 2009 г., на качеството на преподаване в UNDIP се е подобрило значително през последните години, в резултат на правителствено постановление, което всички учители и преподаватели трябва да притежават магистърска степен / доктор по този въпрос, които те преподават, което не беше така преди началото на века.

University Diponegoro (UNDIP) е бил дълго време в управление на безкрайните си опити да бъдат акредитирани като национален университет, който да се гордеем и акредитирани в международен план като изключителен университет. Тази програма е в съответствие с глобалните предизвикателства ера. The Global ера изисква високо качество на образователните институции, които провеждат някои постижения, за да участват в състезават отвъд бърза конкуренция в света. Въз основа на настоящите условия, качеството на образование в университет винаги трябва да бъде увеличена, за да се развива квалифицирани, знаещи, и високите технологии на човешките ресурси. Стратегическите действия са били предприети в съответствие с към новата парадигма на програма за развитие на висшето образование, който е бил предложен от индонезийската Генерална дирекция на висшето образование (IDGHE).

През 2020 година, UNDIP възнамерява да бъде отличен Research университет. Усилията за постигане на визията, UNDIP определя своята мисия, както следва:

да се осигури най-добрата програма за образование в областта на науката, технологиите и изкуството, за провеждане на професионални научни изследвания и публикации като принос за развитието на науката и технологиите, да осигури квалифицирани обществени услуги в съответствие с нуждите на обществото и развитието на науките за знания и провеждане на оценка редовно, за да се подобри качеството, самостоятелност, отговорност и акредитация на университета.

Визия, мисия и главният научен интерес на UNDIP са били фокусирани върху Eco-Coastal-Region развитие. Ние имаме значителен дял от най-конкурентните следдипломна и бакалавърски програми по инженеринг, животински селското стопанство, ИКТ, наука, математика, икономика, мениджмънт, медицина, социални и политически науки, писма, общественото здравеопазване, в областта на рибарството и морската наука и психология.

Студентско общежитие ще бъде осигурена от UNDIP вътре района на колежа, както и отдаване под наем на частна из университета, предоставена от Общността. Около частния наемането има студентския стол, който предлага голямо разнообразие от ястия на разумни цени. Цената на стаята за лично ползване под наем варира от 150 000 до Rp Rp 250 000 на месец, зависи от наличните съоръжения. Цената за нощувка не са с включено спално бельо и почистване. Докторанти могат да бъдат настанени в частни жилища за семейство. Следва да се посочи, че таксите могат да варират значително в зависимост от вида на настаняване, близост до университета и на други съответни фактори. Като цяло, информация за частни жилища под наем са на разположение на местните вестници.

Места

Семаранг

Diponegoro University

Address
Diponegoro University
Jalan Professor Haji Soedharto

50275 Семаранг, Централна Ява, Индонезия
Телефон
+62 24 76916968

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия