Unicaf University (ZM)

Представление

Прочетете официалното описание

Уникафският университет е общоафрикански независим, признат университет, съчетаващ най-добрите елементи на международното образование, предлагащ висококачествена академична квалификация .

Университетът е създал съвременни кампуси в Замбия, Малави и Зимбабве и е в процес на отваряне на допълнителни кампуси в няколко други африкански страни съвсем скоро. В допълнение към университетските университети в Уникаф, студентите разполагат и с модерните съоръжения на учебните центрове на Уникаф в цяла Африка.

Уникафският университет е лицензиран университет в Малави , Замбия и Зимбабве и също е одобрен за набиране на студенти в Кения. Уникафският университет е член на Академичното въздействие на ООН (UNAI) и член на Асоциацията на регионалните университети в Южна Африка (SARUA). Университетските университети в Замбия и Малави също са акредитирани от Британския съвет за акредитация за независимо и допълнително висше образование като независим доставчик на висше образование.

Уникаф Университет има високи постижения в преподаването , постиженията и удовлетвореността на учениците в благоприятна академична среда. Университетът има за цел да се превърне във водещата висша институция в Африка на юг от Сахара, призната за изключителния си принос в преподаването, обучението и научните изследвания .

Университетът на Уникаф предлага на студентите възможност да спечелят висококачествени квалификации на ниска цена чрез изключително онлайн доставка или чрез проучване в университета, съчетавайки традиционното преподаване лице в лице и активното участие в студентските социални клубове и дейности с дигитални инструменти за обучение, които подобряват опита на съвременният ученик.

Университетът на Уникаф има за цел да обучава отговорни граждани, които разбират и подкрепят устойчивото развитие. Университетът има за цел да върне на общността, която обслужва, чрез новите знания, получени от докторските изследвания, чрез своите „зелени инициативи“ (рециклиране на хартия, пластмаса и алуминий, редовно засаждане на дървета), чрез лекции на изтъкнати лектори, отворени за обществени, чрез безплатни компютърни уроци за завършилите гимназията и работещи възрастни, чрез безплатни семинари по основни професионални умения, чрез дарения за болници и училища и чрез подкрепа на важни социални каузи.

Университетът на Уникаф предлага изцяло онлайн и в университета студенти, бакалавърски, магистърски и докторски степени в широк спектър от предмети, включително управление, икономика и бизнес, психология, преподаване, право, счетоводство и финанси, английска литература, компютърни науки, уеб дизайн и развитие и специализирани програми за MBA за различни индустрии и сектори.

партньорства

В момента Unicaf е в партньорство с университета в Съфолк (Обединеното кралство) , University of Liverpool John Moores (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension в САЩ и много университетския университет Unicaf в Африка . След успешно завършване, студентите получават от съответния орган за възлагане, като степента им е идентична на степента, предлагана на студентите в университета. Завършилите също могат да присъстват на церемонията по дипломирането в домашния кампус (при условие че се прилагат всички визови ограничения).

Места

Лусака

Address
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Лусака, Провинция Лусака, Замбия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия