University of Applied Sciences Europe

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата специалност

University of Applied Sciences Europe (UE) обучава в областта на бизнеса, спорта и медиите

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgНашите образователни програми

В УЕ ние предлагаме бакалавърски и магистърски програми, които можете да изучавате на непълно работно време, на пълно или непълно работно време. Два основни принципа се прилагат за всички програми: практическо обучение и международно мислене. Научете на практика В допълнение към известните учени в UE учат много известни личности от различни сектори. Контактът с икономиката е близък и обменът е жив. Една от целите е да се интегрират колкото се може по-рано, колкото се може повече аспекти на изискванията за работа. Живият обмен ви дава възможност да погледнете през раменете на успешните практикуващи и личности. За да се обучите отблизо с изискванията на икономиката, всички учебни програми в BiTS са практически ориентирани. Различните задължителни стажове ви дават повече от просто теория. Многобройните инициативи на студентите също дават възможност да се развиваме допълнително във вашата област на интереси в допълнение към ученето. Така вие получавате още по време на проучването първите релевантни преживявания за вашия по-късен професионален живот.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgНашите местоположения

Берлин, Хамбург и Изерлон - характерът на трите места не може да бъде по-различен. Учениците могат да избират между столичния стил, северногерманския пристанищен метрополис и университетския университет близо до природата, следвайки американския модел - според предпочитанията и типа. Защото решението за обучение и университет винаги е решение за местоположение. За мнозина съображението "Какво искам да стана?" Е тясно свързано с въпроса "Къде искам да бъда?". Местоположението на ЕС отговаря на голямо разнообразие от желания: кампусът в Берлин се намира в сърцето на метрополиса в непосредствена близост до Потсдамер Плац. Кампусът Iserlohn е заобиколен от зеленина и различни възможности за отдих точно на Seilersee. Campus Hamburg се намира в квартал Altona, в непосредствена близост до пристанището и Елба.

7708_bits-berlin.jpgНашите цели

Нашата най-важна цел е вашият успех. Ние ви помагаме да бъдете добре подготвени за професионалния си живот и да следвате пътя си. На този фон ние обучаваме нашите ученици да станат предприемачески мислещи и действащи младши служители. Трансферът на знания и компетенции Днес това е комбинация от умения, които ви позволяват да направите успешна кариера: съдържанието и социалните умения, управленските знания и сигурното присъствие на международната сцена са основите на кариера като лидер в частния сектор. Във всички сфери на икономиката днес се търсят предприемачески мислещи млади ръководители, които са теоретично добре образовани и вече по време на обучението си придобиват практически опит в Германия и в чужбина. Ние ви правим подходящи за тези изисквания. Резултатите са нещо, с което трябва да се гордеем: Нашите възпитаници намират своя път в професионалния живот за много кратко време.

7709_career-center__gallery.jpg

Места

Берлин

Address
Dessauer Str 3-5
D-10963 DE Берлин, Берлин, Германия

Iserlohn

Address
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, Северен Рейн-Вестфалия, Германия

Хамбург

Address
Museumstraße 39
22765 Хамбург, Хамбург, Германия