Munich Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Учебните програми, предлагани в Мюнхен Business School

Вариращи от бакалавър, магистър и магистър на учебни курсове Бизнес администрация чрез програмата на DBA за изпълнителен образование - Мюнхен Business School убеждава чрез своята широка оферта на държавна акредитирана пълно работно време или програми на непълно работно време.

Защо MBS?

Запознаване с MBS

През 2015 г., MBS бе класирана на първо място за предмет на бизнес администрация в класирането на всички частни университети за приложни науки на немски език "WirtschaftsWoche" - успех, който се зачита за богат опит, събрани в продължение на повече от 20 години и до уникален направляваща принципи.

Причини за изучаване в Мюнхен Business School

Интернационалност

Munich Business School е един повечето международни университети в Германия. Нейната интернационалност се характеризира с множество специални функции на концепцията на изследването.

Практическа приложимост

Основният принцип на учебната програма е съзнателното ориентация в международни операции и работа съдържание в рамките на предприятията, която е създадена през тясна интеграция на практически изследвания и вътрешни и международни фази практическо участие, национални и международни.

Личност

Успешното управление на бъдещите предизвикателства изисква утрешните лидери не само да притежават висока професионална квалификация, но също така и някои личностни черти.

индивидуална подкрепа

Личната и индивидуална атмосфера дава възможност за проучвания за разлика от много масовите университети

ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО

Като един от Германия, водещи бизнес училища, сама Мюнхен Бизнес учебни предмети за прегледите на вътрешни и външни панели.

Език на обучение

В някои програми в Мюнхен Business School, ние ви предлагаме да завърши следването си напълно на английски език (английски Track) или със смес от немски и английски курсове (немски Track).

Мисия на Мюнхен Business School

Успешните мениджъри притежават здрава основа на основни познания и богат международен опит. Те са силни и отговорни личности и действат съответно към своя ближен. Те мислят и да преговаря по предприемачески начин и вземат решенията си със съвестта познаване на своето място в обществото. Тези вярвания са в основата на нашата практика. Следното изявление мисия е обвързваща рамка за нашите общи идеали и цели.

Учебните програми на MBS

Пълен работен ден изследвания и изследвания на непълно работно време за работещи професионалисти

В шест семестъра, бакалавърската програма International Business в MBS осигурява солидна основа от знания и умения в международна бизнес администрация.

магистърските програми на Мюнхен Business School имат за цел да се задълбочи, специализирани, или разширяване на знанията и уменията в международния бизнес администрация.

The следдипломна програма MBS се характеризира с магистърска степен по бизнес администрация (MBA), както е програма за пълен работен ден или като програма на непълно работно време, за работещи професионалисти.

Портфейлът на MBS се допълва от доктора по бизнес администрация (DBA) докторантурата, акредитиран от Баварската държавна министерство на образованието, науката и изкуствата.

Услуги за MBS Студенти

Обучение в чужбина и Планиране на кариерата

Нашите ученици винаги описват техния престой в чужбина като връхната точка на своето обучение. Международният център помага на студентите с тези проекти. MBS им помага да организирате престоя си в чужбина и още много други.

За началото на професионалната си кариера, окончателно-годишни ученици се дава възможност да се адаптират стратегиите за кандидатстване за тяхното собствено положение и да разработи перспективи за планиране на кариерата им.

Кариерен Център на MBS, наред с други неща, да ги поддържа в едно-към-едно интервюта, които им помагат да се оптимизира тяхната курс на обучение, за да уточни своите цели в кариерата и да се разработят стратегии за постигане на тази цел.

Места

Мюнхен

Munich Business School

Address
Elsenheimerstraße 61
80687 Мюнхен, Бавария, Германия
Телефон
+49 89 5476780