Прочетете официалното описание

Jacobs University

Jacobs University е частна английска университет, разположен в Бремен и един от най-международни академични институции в Германия. Той привлича много талантливи и свободомислещи студенти от цял ​​свят. Повече от 1300 ученици от над 100 нации, в момента живеят и учат в нашия жилищен кампус. В водещи германски класации на университетите, Jacobs University последователно е постигната най-добрите оценки.

Основана през 2001 г., Jacobs University предлага широк спектър от бакалавърски и магистърски програми, вариращи от естествените и инженерните науки към социалните науки и икономиката. Полученото портфолио на университета "Джейкъбс" включва магистърска степен по компютърни науки, магистърска степен по информационни технологии и магистърска степен по инженерна техника и управление на веригата за доставки.

В Jacobs University, класовете са малки, и за всеки ученик професор действа като личен наставник и академичен съветник. В научните изследвания и обучението, нашите преподаватели следват интердициплинарен подход решаване на въпроси от различни гледни точки. На територията на колежа, където целият свят е у дома, ние предлагаме обучение, който да надхвърля дисциплини и културните граници. Jacobs студенти се дипломират като граждани на света, който ще направи разликата в утрешния свят.

Животът на кампуса

Зелени и сенчести дървета кампус Jacobs University предоставя много повече от сгради за обучение и изследователска дейност. Той е дом на междукултурен общност, която е без прецедент в Европа. Студент Дейности Center, различни спортни съоръжения, а музикално студио, студент управляван кафене / бар, концертни зали и нашата Interfaith House гарантират, че винаги ще има нещо интересно да се направи.

Настаняване

За специализанти, които биха искали да живеят на територията на колежа, Jacobs University предлага настаняване в четири жилищни колежи. Всеки колеж разполага със собствена столова, салон за отдих, научни области, както и общи и групови стаи за срещи.

Стипендии и възможности за финансиране

Всички кандидати за MSc Computational Life Science, на MSc Data Машиностроене и MSc Supply Chain Management & Engineering, автоматично се считат за заслуги базирани стипендии. В допълнение, всеки допуснат кандидат може да поиска индивидуална оферта финансов пакет с атрактивни възможности за финансиране.

Приложение и приемане

Магистърски програми в Jacobs University започнат през първата седмица на септември всяка година. Моля, използвайте формата за контакт, за да поиска информация за това как да се прилагат. Ще се радваме да получим вашите запитвания.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Jacobs University

Програмата има за цел да обучава и обучава лидерите на утрешния ден, за да се справят със сложни проблеми, използвайки инженерни и управленски умения. ... [+]

MSc в управлението на веригата за доставки

Програмата цели да обучи и обучи лидерите на утрешния ден, за да се справят със сложни проблеми, използвайки управленски и инженерни умения. Тя е отворена за всички студенти със силен интерес към темата, които желаят да учат и работят усилено. Знанията в свързани области са полезни, но не и предпоставка. Често ученици от други дисциплини, освен инженерни или бизнес администрации, се приемат и получават много добър GPA.... [-]

Германия Bremen
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Jacobs University

Data инженеринг е занимава с голямо количество от данни нововъзникващите професия подходи за събиране на данни, управление на данни и анализ на данни. Магистърска програм ... [+]

Big Data и Data Engineering

Big данни оказа, че има гигантски потенциал, но поставя големи предизвикателства в същото време. От една страна, големите данни е шофиране в следващия етап на технологичните иновации и научно откритие. Съответно, голяма данни е наречен "златото" на дигиталната революция и информационната епоха. От друга страна, общият обем на данни расте с темпове, които изглежда да е трудно да се контролира. В тази светлина, че е установено, че ние сме "удавяне в морето от информация". Изправени пред тези перспективи и рискове, светът се нуждае от ново поколение специалисти данни. Data инженеринг е занимава с голямо количество от данни нововъзникващите професия подходи за събиране на данни, управление на данни и анализ на данни. Можете Осигуряване с до актуална знания и авангардни изчислителни инструменти, инженерни данни има всичко, което е необходимо за овладяване на ерата на големите данни.... [-]

Германия Bremen
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Imagine a Special Place in Germany ...

Jacobs University - a speical place! Alumna Georgiana talks about her experiences

At a Glance: Supply Chain Engineering & Management at Jacobs University

Jacobs University Bremen
Address
Bremen, Bremen, Германия
Уебсайт
Телефон
+49 421 20040