Deggendorf Institute of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Изборите

Ние сме решени да произвеждаме глобални висшисти с международни степени: 190 университета-партньори по света предоставят на студентите много възможности да придобият опит и да спечелят кредити за тяхната степен чрез валутни семестри, стажове и двустранно обучение в чужбина. Всъщност всички бакалавърски степени включват задължителен семестър за стаж, който може да се проведе на местно ниво или в чужбина.

Нашата студентска популация от 7 200, включително 20% международни студенти, изучават редица курсове за обучение, преподавани на английски или немски език. Всички наши курсове са официално акредитирани от FIBAA и ASIIN в съответствие с международните стандарти.

Ние си сътрудничим с повече от 500 регионални и многонационални компании, включително глобални играчи като BMW, MAN, Continental, ZF и Siemens, където студентите могат да получат безценен трудов опит. В допълнение към това кариерната служба на университета е домакин на менторска програма, в която студентите си сътрудничат с професионален бизнес ментор, за да им помогнат да постигнат професионалните си цели. Тази активна промоция успокоява прехода от академична към професионална кариера, което означава, че нашите висшисти са особено успешни на пазара на труда.

Преподаване на кампуси

Студентите са разпределени в осем факултета в два кампуса. Основният кампус в Дегендорф има голям набор от програми за обучение, обучавани на английски или немски език. В European Campus Rottal-Inn всички студенти се преподават изключително на английски език (с международни студенти, които посещават уроци по немски език). Тези два кампуса са на един час път с кола и двата са в Бавария, Южна Германия.

Смятаме, че страхотният начин на живот е важен фактор за благополучието на нашите ученици. Студентите са подкрепени с много съоръжения, като редица студентски клубове, обширна спортна програма (в момента сме шампионите по немски университет по футбол), голям международен офис, езиков център и кариерно обслужване. Всяко лято организираме събитие с отворен ден в кампуса и музикален фестивал.

Всички факултети, работилници и сервизни центрове за нашите студенти са базирани в, в и около нашия кампус, създавайки отворена, приятелска и комуникативна среда сред персонала, студентите и преподавателския персонал.

  • Вижте нашите учебни кампуси:
    https://www.th-deg.de/en/university/campus-locations

Снимки на кампуса Deggendorf:

121525_Degcampus.jpg 121526_Degaudiolab.jpg 121527_Degcampushallway.jpg 121528_Degcampus2.jpg 121529_Degcampussnow.jpg 121530_Degcampussummer.jpg

Снимки на Европейския кампус:

121531_ECcafe.jpg 121532_ECcampus2.jpg 121533_ECcampus1.jpg 121534_ECcarpark.jpg 121535_EClibrary.jpg

Места

Пфаркирхен

Address
European Campus Rottal-Inn
Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen
Germany

84347 Пфаркирхен, Бавария, Германия

Дегендорф

Address
Deggendorf Institute of Technology
Dieter-Görlitz-Platz 1
94469 Deggendorf
Germany

94469 Дегендорф, Бавария, Германия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия