Прочетете официалното описание

За нас

e-courses4you сте комбинирали над 45 години опит в продажбите и 18 години опит в областта на електронното обучение.

Благодарение на нашите ексклузивни партньори, които предлагат най-съвременното обучение. Нашата визия е да станем един от водещите световни доставчици на качествено и достъпно обучение за електронно обучение за всички.

"Спомням си, че съм само една шепа от доставчици на обучение и изграждам бизнеса с изключителна поддръжка и обслужване на клиентите, 18 години по-късно и все още сме силни. Трябва да правим нещо правилно! "

106245_pexels-photo-1266007.jpeg

Нашата мисия

Нашата мисия е да ви предоставим съзнателно обучение за това, дали искате да напреднете в кариерата, да започнете нова работа, да мислите за домашен бизнес или да подобрите общото си здраве и фитнес, курсове 4 вие, ще ви осигури обучение за подобряване на всеки аспект от вашия живот.

Нашите курсове се предлагат от водещи експерти в тяхната област, например, не само източник на съдържание от курса, например, нашата програма за електронна наука е разработена от бивш професор в Станфорд, който работи с НАСА !! , нашите известни партньори включват Брайън Трейси, Тони Робинс и Стивън Коуи, а нашите бизнес пакети са партньор на Microsoft, за да ви донесе съдържание, което не е само средно, но и изключително!

Нашата общност

ВСИЧКИ курсове, предоставени от e-courses4you се подкрепят от основателите на нашите инструктори и специализирания екип за поддръжка

Въпреки че това е много e-обучение, все още можете да получите необходимата ви подкрепа:

  • Изпратете имейл до нашия екип за обслужване на клиенти по всяко време и получете отговор в рамките на 72 часа
  • Нашият специализиран помощен персонал е на разположение от 9:30 до 17:30 ч. От понеделник до петък, за да се справят с всякакви въпроси или въпроси във възможно най-кратък срок
  • Имайте доверие в това, което правите с подходящите хора зад вас по целия път

Нашият персонал

Всички сме внимателно подбрани и обучени от нас, за да слушаме много внимателно, да бъдем ефективни, весели и ярки и винаги насочени към клиентите.

Нашият екип за телефонна поддръжка е на разположение за вас 5 дни в седмицата и се предлага по имейл с време за реакция от 72 часа.

Програми с обучение на:
  • Английски