Прочетете официалното описание

За нас

University of Suffolk е трансформационен университет, който усвоява най-добрите университетски традиции в Обединеното кралство и ги привежда в съответствие с публиката от 20 век и модерен свят на заетостта и предприемачеството. Ние сме отличителна, процъфтяваща академична общност, която има ясно и непосредствено въздействие. Нашата цел е да променим живота - на хората и общностите - към по-добро.

В свят, в който никога нищо не остава същото, всички ние трябва да променим, да се развием, да успеем и да променим отново. Това е, което правим. Бъдете смели и направете същото. Заедно ще постигнем повече.

Нашият университет

Ние сме силно вградени в нашия регион, университет на и за хората. Нашето национално и международно въздействие чрез научни изследвания и иновации носи признание и възможности за региона и подкрепя регионалния растеж и развитие.

Студентският опит е в основата на това, което правим; силното партньорство между студенти и служители в университета е от основно значение за нашите амбиции. Нашите ученици изпитват най-високото качество в преподаването, ученето и социалната среда. Стипендиите и изследванията с голямо въздействие са широко разпространени в институцията и ние предлагаме на нашите студенти трансформационен опит, който им дава възможност и подготвя за бъдещето им.

Нашата история

University of Suffolk първоначално е учреден като Университетски университетски клуб Suffolk (UCS) през 2007 г. и преобразува предоставянето на висше образование в Suffolk и извън него. Впоследствие на 1 август 2016 г. официално стартира първият независим University of Suffolk .

Историята всъщност се връща към времето на Тудор, когато кардинал Улси създаде Кардинал Колидж (сега Христос църковен колеж), за който планира няколко фийдър колежки; основният от които щеше да бъде в Ипсуич. Около 500 години по-късно Съфолк има свой собствен университет, а наследството на кардинал Улси е твърдо вкоренено в историята на образованието в Ипсуич.

Ние осъзнаваме важната роля, която студентското тяло е играло в тази трансформация и сме сигурни, че нашите студенти и завършили имат много спомени за това как са се развили и променят нашия университет Ipswich Campus и всеки от нашите колеги. Галерията по-долу дава малка представа за това колко е променен нашият университет в Ипсуич.

Бихме ви обичали да споделяте спомените и снимките на сградите на University of Suffolk , стария колеж в Суфолк или някоя от нашите колеги от партньорите и да видите колко е променено. Моля, изпратете ни имейл на всички снимки на alumni@uos.ac.uk

Ние се стремим да изградим галерия от изображения, спомени, документи, карти или други важни елементи, за да покажем как висшето образование се развива в Съфолк. Моля, свържете се с офиса на Alumni, за да споделите спомените си на alumni@uos.ac.uk или обадете се на 01473 338000.

Нашата визия

University of Suffolk е сплотена, самокритична и студентска академична общност. Нашата визия през следващите пет години е да разработим по-широка база, да бъдем с по-високо академично присъствие, с по-голямо студентско население да извлича от региона, национално и международно. Университетът ще бъде подкрепен от вдъхновена научна база, с национално и международно признато изследване в целевите области. Нашата роля като общностен университет ще има ясно, измеримо и положително въздействие върху икономическия, културен и образователен живот на общностите, на които работим.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Address
University of Suffolk, Waterfront Building, 19 Neptune Quay
IP4 1QJ Ipswich, England, Великобритания
Уебсайт