University of Lincoln

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберем Линкълн?

Откакто беше открит от кралица Елизабет II през 1996 г. , University of Lincoln е инвестирал повече от 300 милиона паунда в своите сгради и съоръжения. Съвременната среда, ориентирана към студентите, се основава на живописното пристанище на Брейфорд басейн и всичко, от което се нуждаят студентите, е или в кампус или на кратка разходка. University of Lincoln е класиран на 17-о място във Великобритания в The Guardian University Guide 2020 , също беше награден със злато в Рамката за високи постижения на преподаването и също беше поставен на 10 място във Великобритания за университетските съоръжения в проучването за проучване на студентския опит на Times Higher Education 2018.

Един от най-големите исторически градове в света, Линкълн е известен със своето сливане на старо и ново . Линкълншир е родното място на известния физик и математик сър Айзък Нютон и първата жена на премиера в Обединеното кралство, Маргарет Тачър. Съвсем наскоро град Линкълн участва в абатството на Даунтон и кода на Да Винчи.

Световната общност на завършилите University of Lincoln включва повече от 90 000 бивши студенти в 135 страни . Възпитаниците на Линкълн продължават да си осигуряват работни места в големи компании и организации по света, включително BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank и Rockstar Games.

Уникално изживяване

Известният градски Стръм Хил - красива калдъръмена улица, облицована с бутикови магазини и санитарни стаи - осигурява порта към историческия квартал на Катедралата и Бейлгейт в града, където независими магазини и кафенета се сгушват между стените на средновековния замък Линкълн и величието на катедралата Линкълн.

Церемониите за завършване на University of Lincoln се провеждат в историческата обстановка на катедралата в Линкълн, помагайки ви да създадете спомени, които ще продължат цял живот.

Вземането на проби от изкушаващата местна храна на окръга е задължително - от прочутата колбаса от Линкълншир до вкусните сирена и домашния хляб от сливи. Линкълн е дом на различни ресторанти и кафенета, които са специализирани в кухнята от цял свят. Примерите включват китайски, корейски, испански, гръцки и мексикански. Има и разнообразни магазини за ориенталска и европейска храна и халален месар. Не пропускайте известния коледен пазар в града през декември.

Акцент върху работоспособността

Всяка година университетът посреща редица гост-лектори, които изнасят вдъхновяващи беседи в съответните области като част от нашата серия от лекции Great Lives. Предишните примери включват водещия на BBC Крис Пакъм и инженерът на космически кораби ExoMars Abbie Hutty.

Подходът на University of Lincoln към работата с работодателите бе признат чрез поредица от национални награди и признания, включително награда „Лорд Стафорд“ (2011 г.) за признаване на партньорства с бизнеса и награда за висше образование на Times за изключителен ангажимент на работодателите (2012 г.) ).

Места

Линкълн

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Линкълн, Англия, Великобритания

Програми

MSc