University of Hull

Представление

Прочетете официалното описание

University of Hull е създаден през 1927 г., което ни прави 14-ият най-стар университет в Англия. С горда история на академичните постижения и създаването и вдъхновяването на променящите живота изследвания, ние предлагаме перфектната комбинация от наследство и високи технологии, всички в приятелски и достъпен студентски град.

Преподавателски и изследователски постижения

Хъл спечели сребърна награда в Правителствената рамка за преподаване на отлични постижения (TEF 2018), която признава високи постижения в преподаването и обучението в британските университети и колежи и специализира в широк спектър от висококачествени курсове за следдипломна квалификация и следдипломни изследвания.

Ние сме в топ 50 университета по изследователска сила (REF 2014) и сме изключително амбициозни по отношение на нашата програма за научни изследвания. Поемаме големите глобални предизвикателства - от здравето до местообитанията, от храната до наводненията и от веригите за доставка до робството. Нашите седем научноизследователски института събират опит от всички краища на университета, а нашите изследователи работят с ключови партньори и заинтересовани страни, за да предоставят изследвания, които са от полза за всички, и оформят и информират бъдещата политика.

Международни студенти

Със студенти от повече от 100 страни по света, избрали да учат в Хъл, ние сме наистина глобална институция. Внушителни 97,9% от нашите международни студенти започват работа или допълнително обучение в рамките на шест месеца след завършването им (HESA 2018).

Често има възможности да срещнете служители от нашия университет във вашата страна. За да разберете кога ще посетим следващата вижте страницата на вашата страна на нашия уебсайт.

Кампус и студентски живот

Инвестирали сме 300 милиона британски лири в нови съоръжения, включително библиотека от световна класа, модерна концертна зала, студентско настаняване в кампуса и нови спортни съоръжения. Тук ще намерите всичко необходимо, за да изучавате, да живеете и да се социализирате - от многостранни работни пространства до спечелената награда кариерна услуга - всичко това в един сайт. Нашият награден студентски съюз - с повече от 150 общества и спортни клубове - и нашият екип за поддръжка на студенти - предоставящ съвети по въпроси като здраве и благополучие, пари, подкрепа за обучение - гарантирайки, че можете да използвате максимално от всичко, което университетът може да предложи.

Разгледайте виртуалната обиколка, за да видите нашия красив, зелен кампус за себе си!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Ние сме и единственият университет, който е официален партньор на Team GB. Това изключително шестгодишно партньорство ще бъде от полза за нашите студенти, представящи възможности за съвместни изследователски и корпоративни проекти и възможности за стимулиране на кариерата.

Такси и финансиране

Таксите за обучение варират за различни курсове и програми, проверете нашия уебсайт за повече информация, както и нашите страници за стипендии и погребения и международни стипендии.

Изисквания за вход

Приемаме редица международни квалификации, за да разберете за изискванията за влизане, посетете страниците ни за студенти и следдипломни курсове.

Ако английският не е първият ви език и се нуждаете от повече подкрепа, преди да учите при нас, ние предлагаме предсесионни курсове по английски език на най-различни нива.

Ако искате повече информация за тази програма от University of Hull моля попълнете формата и прочетете нашата политика за поверителност .

Места

корпус

Address
Cottingham Road
HU6 7RX корпус, Англия, Великобритания