University of Edinburgh University of Edinburgh, School of Divinity

Представление

Прочетете официалното описание

За училището

Теологията е преподавана в Единбург от основаването на университета през 1583 г.

Местоположение и общност

В Училището за божественост вие сте член на две общности: Нов колеж, исторически дом на международно признати религиозни учени - и Единбург, университет от световна класа в един от най-живописните и оживени градове в Европа.

New College е емблематична част от хоризонта на Единбург, разположена в горната част на The Mound, в близост до замъка Единбург, Националната галерия, Princes Street и гара Waverley и на няколко минути пеша от други университетски сгради и основната университетска библиотека. Нашият адрес: New College, Mound Place, Единбург EH1 2LX.

Нашата общност

Училището се състои от около 40 академични кадри, 300 студенти и около 160 студенти от цял ​​свят и с религиозна принадлежност.

Ние поемаме личен интерес към нашите ученици и предлагаме приветлива и приятелска обстановка, в която да преследваме вълнуващото и задълбочено изучаване на теологията и религиозните изследвания.

Бакалавърските и следдипломните ученици са назначени на членове на персонала, които действат като лични преподаватели, като помагат на студентите да планират успешно своите успехи.

От първата година нататък курсовете включват уроци по малка група и обучение по семинари, както и лекции. Наличието на собствена библиотека и трапезария в Ню Колидж помага на всички да се опознаят и помежду си.

Град Единбург

Със своята красива архитектура, богата история и литературно наследство, прекрасни паркове и известни забележителности, музика, театър и спортни съоръжения, събития изобилни - не по-малко от най-големия фестивал на изкуствата в света - има нещо за всеки в Единбург. Плажовете, планините и езерата са лесно достъпни. Шотландия (и светът) е лесно достъпна по шосе, железопътен и въздушен транспорт, така че можете да се опознаете по-далеч.

обучение

Имаме дълъг и отличителен рекорд в областта на научните изследвания, преподаването и следдипломния надзор.

Нашият настоящ екип включва учени с международна репутация в различни теологични и религиозни теми.

Училището по божество е удоволствие да съобщи, че е класирано на първо място в Шотландия и на четвърто място в Обединеното кралство * за теология и религиозни изследвания в рамката за научни постижения за научни изследвания (REF) за 2014 г. въз основа на качеството и обема на нашите изследвания.

И в последната оценка на качеството на преподаване, училището беше оценено като много задоволително.

На входящите студенти следдипломна квалификация се предлага курс на обучение в изследователски методи и им се дава съвестен надзор от първите си седмици до представяне на тезата. Има и специални ориентирани събития за чуждестранни студенти.

Студентски програми

Бакалавърските програми включват бакалавърска степен по религиозни науки, BD / BD Honors и BA / MA Theology.

Ние предлагаме преподавани магистърски програми по няколко предмета, както и научни степени по двата магистърски степени (MSc by Research, MPhil) и докторска степен.

Училището предлага курсове по четири специалности:

  • Библейски изследвания
  • История на християнството
  • Религиозни изследвания
  • Теология и етика

Е-обучение

Електронното обучение е част от иновативния подход към преподаването в New College.

Изследователски съоръжения

Библиотечните фондове, с които разполагат изследователите, са значителни.

Новата библиотека е известна като най-голямата отделна теологична колекция във Великобритания.

Общото участие в университетските библиотеки надхвърля 2.25 милиона тома.

В допълнение, Националната библиотека на Шотландия (национална библиотека за депозити) притежава повече от пет милиона тома.

Места

Единбург

Address
New College
Mound Place

EH1 2LX Единбург, Шотландия, Великобритания