University of Bradford

Представление

Прочетете официалното описание

Осигуряване на работа на знанието

В University of Bradford ще се възползвате - и ще бъдете част от - преподаването и изследванията, които използват технологиите за доброто на обществото.

Ще научите от академични и отраслови експерти, които оформят бъдещето на своите сектори в съоръжения от световна класа. Инвестирахме милиони паунда във високотехнологични учебни среди, като нашето студио за заснемане на движение и нови съоръжения на School of Management.

По време на престоя си с нас, можете да станете най-добрата версия на себе си. Университетът е място, където можете да разширите мнението си и да направите приятели през целия живот; където можеш да растеш, учиш, преживяваш. Къде можете да принадлежите и където ви подкрепяме във всяка стъпка от пътя.

курсове

Ние предлагаме над 100 бакалавърски програми и над 200 курсове за следдипломна подготовка, изследвания и CPD. Те се предлагат в нашите четири факултета:

  • Науки за живота
  • Здравни проучвания
  • Управление, право и социални науки
  • Инженеринг и информатика

Много от нашите курсове са проектирани с принос от експерти и партньори в бранша, а някои имат професионална, законова или регулаторна акредитация или одобрение, което означава, че ще развиете умения, които са високо ценени от работодателите.129527_engineering-student.jpg

Ще научите от експерти по академични и отраслови сфери, които оформят бъдещето на своите сектори. Ще учиш в съоръжения от световна класа - инвестирахме милиони паунда във високотехнологични учебни среди, като например нашето студио за заснемане на движение и Digital Health Enterprise Zone.

Нашият кампус

В City Campus ще намерите всичко необходимо, независимо дали учите, релаксирате или общувате. Има атмосферата на общността, която няма да намерите никъде другаде. Това е приятелско, приветливо място, където се случват страхотни неща.

City Campus е център на студентската дейност. Той е дом на Student Central - базата на University of Bradford студентски съюз и денонощната библиотека. Уникалната фитнес зала предлага наскоро модернизирани спортни съоръжения, а нашето студентско селище The Green се намира точно в сърцето на кампуса.

Необичайно за кампус в центъра на града, ние също имаме достатъчно зелена площ. Няма да се мъчите да намерите някъде тихо навън, за да изучавате, релаксирате или да спортувате през топлите месеци.129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Университет на годината за социално включване

University of Bradford е един от най-разнообразните университети във Великобритания. Ръководството на Times Good University 2020 ни определи Университета на годината за социално включване “като признание за нашата отдаденост към успеха на хората, независимо от техния произход, идентичност, убеждения и предизвикателства.129529_bradford-university-of-the-year-for-social-inclusion-2020.jpg

Виждаме хора и техния потенциал, работим усилено, за да премахнем бариерите пред своя успех и гарантираме, че нашите ученици разбират, че са в състояние да продължат напред и да направят положителни промени за всички наши бъдещи чрез своя опит и образование.

изследване

University of Bradford има над 50-годишен опит в научните изследвания и е класиран в топ 50 във Великобритания (REF 2014) по качество на изследванията. Три четвърти от нашите изследвания са класифицирани като водещи в световен мащаб или отлични в международен план.

Ние предлагаме разнообразни възможности за следдипломно изследване в четирите ни факултета.

Места

Брадфорд

Address
Richmond Rd
BD7 1DP Брадфорд, Англия, Великобритания

Програми

MSc