Прочетете официалното описание

Вдъхновена от нашето минало, за да ви помогне да оформите бъдещето си

С 50 години академично отличие зад нас като университет, ние продължихме да развиваме международната си репутация и курсове. Винаги сме били пионери в разработването на нови дисциплини, отразяващи и предвиждащи потребностите на работодателите, нашите студенти и на обществото като цяло.

Брадфорд е първият университет извън Лондон, който предлага курсове за средно образование, а курсовете ни са проектирани в отговор на променящия се бизнес, социален, научен и екологичен пейзаж.

От първото модерно бизнес училище, което има международна репутация, до първата образователна степен "Мир", ние продължаваме да предлагаме подходящо, практично и полезно обучение за всички наши ученици.

Днес нашите асоциации с работодатели са се разширили по целия свят. Нашите колективи варират от асоциации с местни работодатели чрез нашите инициативи за ангажиране на работодатели, до международни партньорства, включително тези в Сингапур, Бруней, Малайзия, Пакистан и Индия.

"Можете да се уверите, че вашият университет се развива в бъдеще със същата динамика, каквато е била показана в миналото - да обучавате мъже и жени, които получават образование и обучение, съответстващо на нуждите на нашето променящо се общество".

Харолд Уилсънбившият министър-председател и първия ни канцлер

Стратегии, политики, мисия и ценности

Всичко, което университетът прави, независимо колко малък, е част от нашата мисия като институция и нашата корпоративна стратегия.

Нашите ценности и политики съществуват, за да сме сигурни, че в постигането на нашите цели правим това справедливо и колкото е възможно.

Нашата визия за устойчив университет

В University of Bradford ние сме ангажирани с устойчивостта и сме спечелили признание за нашия устойчив кампус и ние сме една от водещите световни евчери.

Нашата визия включва изпълнението на четири основни цели:

Работа за устойчиво образование

Оформяне на по-устойчиво бъдеще чрез ангажиране на студентите, персонала, местната общност и работодателите върху уменията и знанията, необходими за постигането на устойчиво развитие.

Работейки за здравословна околна среда

Защита на околната среда чрез минимизиране на използването на ресурсите и емисиите, като същевременно се подобрява околната среда.

Работа за социално благополучие

Създаване на по-екологична, по-безопасна среда, в която нашите студенти, персонал и местната общност могат да живеят, да взаимодействат, да учат и да бъдат активни.

Работейки за процъфтяваща икономика

Разработване на научни изследвания, иновации и трансфер на знания, за да се постигне по-голямо благоденствие на нашите студенти, университета, града и региона.

изследване

University of Bradford е технологичен университет с над 50 години научноизследователски опит.

Нашите изследвания са класирани в топ 50 във Великобритания (HEFCE, 2014) за качество на изследването, като три четвърти са класирани като водещи в световен мащаб или международно отлични.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

University of Bradford

Тази програма ще задълбочи вашето разбиране за напреднали разработки на софтуер, системи за големи анализи на данни, анализ на статистически данни, извличане на данни, не ... [+]

Преглед

Развийте уменията, от които се нуждаете, за кариера в тази бързо развиваща се област на науката на данните.

Тази програма ще задълбочи вашето разбиране за напреднали разработки на софтуер, системи за големи анализи на данни, анализ на статистически данни, извличане на данни, неприкосновеност на личните данни и сигурност, визуализация и проучване на данни.

Това е интердисциплинарна програма, предназначена за студенти с първа степен по специалности като:... [-]

Великобритания Bradford
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Нашата програма за международен бизнес и мениджмънт ви дава уменията, от които се нуждаете, за да отключите широк спектър от възможности за глобално управление. Ще развие ... [+]

Преглед

Нашата програма за международен бизнес и мениджмънт Ви дава уменията, от които се нуждаете, за да отключите широк спектър от възможности за глобално управление.

Ще разработите солидна основа на знанията за управлението и съществено и подробно разбиране на проблемите, пред които са изправени предприятията, работещи в международен мащаб, като например:

основания за международно разширяванережими за вписване на чужди пазаритеории за международната бизнес стратегияролята и влиянието на културата в международния бизнесмеждукултурно управление... [-]
Великобритания Bradford Обединени Арабски Емиерства Dubai
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Този курс изгражда знания и умения в планирането и управлението на проекти и програми за развитие. Тя има за цел да задълбочи критичното разбиране на стратегиите, процеси ... [+]

Този курс изгражда знания и умения в планирането и управлението на проекти и програми за развитие. Тя има за цел да задълбочи критичното разбиране на стратегиите, процесите, техниките и проблемите, свързани с вземането на идеи за развитие и превръщането им в практически реалности с идентифицируеми резултати и ползи.

Степента предоставя отлична основа за кариерно развитие или конверсия за тези с интерес и опит в проекти за развитие. Акцентът на курса е върху проектите за развитие в обществения или в третия (доброволен или общностен) сектор, но основните принципи са приложими за всички видове проекти, включително за търговски цели.... [-]

Великобритания Bradford
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Магистърската степен по аналитични науки и диплома за следдипломна квалификация е насочена към научни изследвания степен. ... [+]

Преглед

Магистърската степен по аналитични науки и диплома за следдипломна квалификация е насочена към научни изследвания степен.

Ще развиете опита и техниките, необходими, за да бъдете независим практикуващ съвременна аналитична наука, с уменията, необходими за научните изследвания и индустрията.

Тя предоставя основно обучение в напреднали аспекти на аналитичната химия и ви дава възможност да изследвате областите на специализирани знания чрез допълнителни модули.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Тази магистърска или следдипломна диплома по археологически науки дава дипломирани специалисти по археология и сродни дисциплини систематично обучение по прилагане на съв ... [+]

Преглед

Тази магистърска или следдипломна диплома по археологически науки дава дипломирани специалисти по археология и сродни дисциплини систематично обучение по прилагане на съвременни научни методи.

Тя ви дава практически, аналитични и интерпретативни умения, които са ви необходими, за да приложите широк спектър от специализирани подходи, подготвяйки ви не само за научни изследвания в археологическата наука, но също и за преследване на възможностите за кариера във всички области на археологията.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Нашата програма ще ви предостави основни умения както в молекулярната, така и в изчислителната техника. Ще се научите как да проектирате и изпълнявате експерименти и да а ... [+]

Преглед

Биоинформатиката е клон на науките за живота, които се фокусират върху анализирането и интегрирането на големи данни, получени в биомедицинските експерименти.

През последните няколко години технологиите на "-omics" са превърнали практиката в здравеопазването, биомедицинските изследвания и промишлеността и има недостиг на биомедицински специалисти с обучение по биоинформатика в напредналия сектор на здравеопазването.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Този курс ще ви осигури систематично разбиране за икономическите подходи към развитието и по-специално за ролята на финансовите и финансовите институции. Студентите ще мо ... [+]

Преглед

Този курс ще ви осигури систематично разбиране за икономическите подходи към развитието и по-специално за ролята на финансовите и финансовите институции. Студентите ще могат да оценят предимствата на различните механизми за финансиране на развитието и да разберат основите на фискалната политика.

По време на курса ще развиете уменията, необходими за анализа на проблемите, свързани с развитието, и ще разберете взаимовръзките между статистиката и иконометрията и ще развиете експертен опит в областта на международната търговия и политиката на обменните курсове и свързаните с тях икономически въпроси. Освен това, студентите имат възможност да изучават редица възможности, които обхващат управлението на проекти и програми, обществената политика и политиката за развитие.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Предвижда се до 2020 г. повече от 50 милиарда устройства или неща по целия свят да бъдат свързани с интернет - превръщайки интернет на нещата в основна технология. Тази у ... [+]

Предвижда се до 2020 г. повече от 50 милиарда устройства или неща по целия свят да бъдат свързани с интернет - превръщайки интернет на нещата в основна технология.

Интелигентните градове, индустриалният интернет на нещата (IIoT), автомобилите със самостоятелно управление, интелигентните мрежи, интелигентните жилища и сградите, интелигентната инфраструктура, интелигентното земеделие, интелигентното здраве, интелигентната мобилност са някои от приложните области, които стимулират феноменалния растеж на интернет на нещата.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Основната цел на MSc Cyber Security е да подготви професионално обучени дипломанти за индустрията. Той е създаден, за да предложи на завършилите възможността да развият п ... [+]

Основната цел на MSc Cyber Security е да подготви професионално обучени дипломанти за индустрията. Той е създаден, за да предложи на завършилите възможността да развият по-дълбоко разбиране за киберсигурността като дисциплина. Фокусът в рамките на тази програма върху принципите, технологиите и практиките на киберсигурността ви помага да придобиете подходящите умения за бъдещи докторанти и изследователски кариери, както и да станете компетентни практикуващи. Програмата включва специфични разработки в областта на сигурността с твърда основа в академичните изследвания и също така предлага възможност за изучаване на избрани теми в напредналите компютърни науки.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

3D методите за цифрово документиране на обекти, обекти и пейзажи предлагат значителен потенциал за археологията и управлението на наследството. Цифровите данни могат да б ... [+]

Преглед

3D методите за цифрово документиране на обекти, обекти и пейзажи предлагат значителен потенциал за археологията и управлението на наследството. Цифровите данни могат да бъдат начин за архивиране на наследството (необходимостта от това е графично илюстрирана от загубата на обекти на световното наследство, които трябва да бъдат в конфликт) и се превръща в златен стандарт за търговския запис на обекти и пейзажи.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Магистърската степен по международен стратегически маркетинг развива специализираните знания и умения, от които се нуждаете, за да продължите маркетингова кариера. Ще раз ... [+]

Преглед

Магистърската степен по международен стратегически маркетинг развива специализираните знания и умения, от които се нуждаете, за да продължите маркетингова кариера.

Ще развиете работните си познания по маркетингови инструменти и техники и ще научите как да ги интегрирате, за да планирате и реализирате успешни маркетингови програми и инициативи. Има силен акцент върху практическото приложение, с възможности за развитие на вашите аналитични способности и способности за решаване на проблеми чрез използване на казуси и маркетингови симулации.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Нашата магистърска програма по мениджмънт ви дава широки познания по ключови управленски теории, принципи и практики, прилагани в бизнеса. Той е предназначен за онези, ко ... [+]

Преглед

Нашата магистърска програма по мениджмънт ви дава широки познания по ключови управленски теории, принципи и практики, прилагани в бизнеса.

Той е предназначен за онези, които търсят излагане на възможно най-широк кръг от бизнес дисциплини, вместо да се ангажират с конкретен специализъм. Не е необходимо да сте учили бизнес / мениджмънт на ниво бакалавър.

Ще развиете разбирането си по теми, включително:... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Магистърската и ПГ диплома по психология предлагат бърз маршрут за придобиване на право на магистърска степен за членство в Британското психологическо общество, при услов ... [+]

Преглед

Магистърската и ПГ диплома по психология предлагат бърз маршрут за придобиване на право на магистърска степен за членство в Британското психологическо общество, при условие че е постигнат минимален стандарт от 50%.

Това означава, че кандидатите обикновено вече са изучавали някаква психология на бакалавърска степен по предишна програма и сега желаят да продължат обучението си, за да позволят възможността за специализация по психология в бъдеще.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Съдебна археология е специализираното приложение на археологическите техники за търсене и възстановяване на доказателствени материали от местопрестъпления, често, но не в ... [+]

Преглед

Съдебна археология е специализираното приложение на археологическите техники за търсене и възстановяване на доказателствени материали от местопрестъпления, често, но не винаги, свързани с погребани човешки останки.

Този курс се преподава от служители с богат опит в областта на престъпността, които редовно работят по редица операции и са начело на професионалното развитие на дисциплината.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Тази двойна награда е напълно акредитирана от Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), предоставяща пълно освобождаване от дипломата за напреднали в облас ... [+]

Преглед

Тази двойна награда е напълно акредитирана от Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), предоставяща пълно освобождаване от дипломата за напреднали в областта на УЧР от ниво 7.

Вдъхновяващата едногодишна програма ви подготвя за висша лидерска позиция в HR. Програмата ви дава необходимите инструменти, за да се отличите от конкуренцията; ще развиете експертния опит, необходим за оформянето на програмата за човешки ресурси във всеки сектор.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Тази строга MSC програма за финансов мениджмънт ви дава силна основа в основните финансови дисциплини, включително финанси, банково дело, регулиране, управление на риска, ... [+]

Преглед

Тази строга програма за магистърска степен по финансов мениджмънт ви дава силна основа в основните финансови дисциплини, включително:

финансибанково делорегулиранеуправление на рискафинансова теория

Има силен акцент върху прилагането на специализирани знания и умения в реални бизнес сценарии. Вие ще станете умели да анализирате финансовата информация и нейното прилагане в рамките на една организация.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Тази технически фокусирана магистърска програма ви предоставя задълбочени познания, необходими за проектиране на иновативни структури; управлява строителството в застроен ... [+]

Тази технически фокусирана магистърска програма ви предоставя задълбочени познания, които трябва да:

проектиране на иновативни структуриуправление на строителството в застроена средапреодоляване на последиците от земетресенията и предизвикателствата на земята

Той е подходящ за кандидати с висше образование, които искат да укрепят техническите си познания и да подобрят кариерния си потенциал в сектора.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Магистър по европейско и международно бизнес управление е уникален в Обединеното кралство. Ще живеете и изучавате в три различни европейски страни, което ви дава наистина ... [+]

Преглед

Магистър по европейско и международно бизнес управление е уникален в Обединеното кралство. Ще живеете и изучавате в три различни европейски страни, което ви дава наистина международна перспектива за управление.

Той се осъществява в партньорство с два други центъра за върхови постижения:

Deusto Business School в Университета на Деусто, Билбао, ИспанияБизнес училище Audencia, Нант, Франция... [-]
Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
13 - 16 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Енергийните компании и бизнесът вече проучват как да възприемат ВЕИ в мрежата, но им липсват умения и умения за управление на Smart Grids сред служителите. Следователно, ... [+]

Този курс подлежи на валидиране. Все още можете да кандидатствате за този курс, докато той е одобрен.

Интелигентната мрежа е съвременна форма на традиционната електрическа мрежа, която въвежда компютърните технологии в стандартна електрическа мрежа; позволяване на по-лесна комуникация между търговците на енергия, дистрибуторите и клиентите.

Интелигентните мрежи могат да помогнат за интегрирането на нарастващо количество възобновяеми енергийни източници (ВЕИ) в мрежата. ВЕИ представляват предизвикателство към традиционните електрически мрежи, защото те често са едновременно периодични и трудно предвидими. Интелигентните мрежи помагат на мрежовите компании да предвиждат и реагират на проблемите, така че ремонтните екипи от местния дистрибутор да могат по-бързо да коригират прекъсванията на захранването.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Нашата нова магистърска програма по логистика, анализ на данни и управление на доставките е предназначена за тези, които обмислят разширяване на знанията си извън съществ ... [+]

Преглед

Нашата нова магистърска програма по логистика, анализ на данни и управление на доставките е предназначена за тези, които обмислят разширяване на знанията си извън съществуващата им дисциплина и осигуряване на кариера в областта на логистиката, веригата за доставки и транспорта.

Програмата е разработена с помощта на специалисти в областта на логистиката и доставчиците и се фокусира върху интегрирането на техники за анализ на данни, свързани с тази сфера на дейност.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Нашата магистърска програма по маркетинг и мениджмънт обхваща основни бизнес практики и маркетингови принципи, като ви дава набор от компетенции, от които се нуждаете, за ... [+]

Преглед

Нашата магистърска програма по маркетинг и мениджмънт обхваща основни бизнес практики и маркетингови принципи, като ви дава набор от компетенции, от които се нуждаете, за да станете професионалист по маркетинг или да продължите кариера в управлението със специализация в маркетинга.

Не е необходимо да притежавате първа степен по бизнес, маркетинг или мениджмънт; Програмата е предназначена за тези, които искат да изградят широка база от знания, за да започнат кариерата си, да променят кариерното си направление или да предприемат следващата стъпка в съществуващата кариера.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Вашето обучение на магистърска степен в Брадфорд ще бъде основа за живота, насочена към развиване на дълбоко разбиране на съвременните технически принципи, аналитични инс ... [+]

Съвременното общество разчита на работата на инженерите по химикали, които разработват и проектират процесите, които правят полезните продукти за обществото чрез ефективно използване и управление на ресурсите, включително вода и енергия, като същевременно се контролират процедурите за здраве и безопасност и опазването на околната среда.

Химическото инженерство осигурява основни инструменти, основани на концепцията за устойчивост и нисък въглероден отпечатък, за смяна на суровините в полезни продукти по безопасен и икономически ефективен начин. Химичните инженери разбират как да променят химичното, биохимичното или физическото състояние на дадено вещество, да създадат всичко - от продукти за здравеопазване (кремове за лице, шампоан, парфюми, лекарства) до храни (млечни продукти, зърнени храни, агрохимикали) и вода (обезсоляване) за прясна вода) за енергия (петрол за ядрени горива).... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Тази магистърска програма за пълно работно време ще задълбочи вашите технически умения, ще разшири вашето разбиране за други отрасли на инженерството и ще повиши вашите и ... [+]

Тази магистърска програма за пълно работно време ще задълбочи вашите технически умения, ще разшири вашето разбиране за други отрасли на инженерството и ще повиши вашите изследователски умения.

Той е акредитиран от Института на инженерите по механика и развива лидерски и управленски сили, които могат да доведат до статут на Chartered Engineer (CEng).

Ще развиете разширено разбиране за:... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Тази нова програма има за цел да развие лидери с дълбоко разбиране на идеите, институциите, политиките и мрежите за устойчиво развитие, както и необходимите умения за кри ... [+]

Преглед

Тази нова програма има за цел да развие лидери с дълбоко разбиране на идеите, институциите, политиките и мрежите за устойчиво развитие, както и необходимите умения за критично мислене за информиране на политиката и създаване на дългосрочно въздействие.

Той е проектиран и доставен от екип с най-съвременни научни изследвания и политически препоръки, които са страстни за устойчивото развитие.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Едногодишна магистърска степен, предназначена да създаде напълно закръглени мениджъри с акцент върху финансите. Ще се фокусирате върху това как бизнесът създава и измерва ... [+]

Преглед

Едногодишна магистърска степен, предназначена да създаде напълно закръглени мениджъри с акцент върху финансите. Ще се фокусирате върху това как бизнесът създава и измерва стойността, и как да подходите към счетоводството и финансите от стратегическа перспектива.

Програмата съчетава финанси и счетоводство с подробен преглед на други дисциплини, необходими за управлението на организациите. Това също ви позволява да разглеждате вземането на финансови решения от много гледни точки.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Магистърска степен по Финанси и Инвестиции ви дава задълбочени познания по корпоративна дейност, вземане на инвестиционни решения, пенсионни фондове, международни финанси ... [+]

Преглед

Магистърът по Финанси и Инвестиции ви дава задълбочени познания за:

Корпоративна дейностВземане на инвестиционни решенияПенсионни фондовеМеждународни финанси

Това е добре призната квалификация, която ще повиши Вашия потенциал за заетост и кариера във финансовия, банковия и застрахователния сектор.

Нашата програма се фокусира върху отговорното вземане на решения в областта на финансите, като използва най-съвременните методи и изчислителни инструменти, като например Търговската зала на Брадфорд, за да ви даде опит с живи икономически данни и контекста на вземане на решения в реалния живот.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

University of Bradford

Master by Research (MRes) е едногодишна следдипломна програма, фокусирана върху научните изследвания, която се провежда в Института по терапия на рака и Факултет по науки ... [+]

Преглед

Master by Research (MRes) е едногодишна следдипломна програма, фокусирана върху научните изследвания, която се провежда в Института по терапия на рака и Факултет по науките за живота. Той осигурява обучение за работа като професионален учен или при подготовка за докторска степен.

Налични са шест специалности:

MRes Cancer Drug DiscoveryMRes Cancer PharmacologyMRes лекарство токсикология и безопасност фармакологияMRes Молекулярна и клетъчна биологияMRes Chemical BiologyMRes Pharmaceutical Technology... [-]
Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

University of Bradford

Новата магистърска степен по международни отношения и изследвания на сигурността изследва темите за мир и изследвания на конфликти. ... [+]

Преглед

Новата магистърска степен по международни отношения и проучвания на сигурността изследва темите за мир и изследвания на конфликти, включително:

война, насилие и изграждане на сигурност между и в рамките на държави и регионисправяне с оръжията за масово унищожение, разпространението на конвенционални оръжия, политическото насилие и тероризмаразвитие и функциониране на международни и регионални институцииминали и настоящи транснационални предизвикателства в международната и регионалната дипломациясъвременни глобални предизвикателства като деградация на околната среда, трафик / престъпност и миграция... [-]
Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Тази степен е на върха на теорията, политиката и управлението на развитието. Тя предоставя на студентите критичните и аналитични умения, които им позволяват да работят еф ... [+]

Преглед

Тази степен е на върха на теорията, политиката и управлението на развитието. Тя предоставя на студентите критичните и аналитични умения, които им позволяват да работят ефективно в международни среди за развитие. Разглеждайки перспективите на макро и микро ниво, курсът предлага богат поглед върху предизвикателствата на съвременната теория, политика и управление на развитието. Курсът е структуриран около задължителните основни модули на Международната теория на развитието и международната политика за развитие, с гъвкавост, изградена чрез избираемите учебни единици, избрани от студентите за постигане на техните собствени цели и интереси.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Програмата MA Filmmaking ще ви ангажира в производството на съвременни цифрови филмови продукти. Ще изучавате модули в производството и технологията на видеографията (сни ... [+]

Програмата MA Filmmaking ще ви ангажира в производството на съвременни цифрови филмови продукти.

Ще изучавате модули в производството и технологията на видеографията (снимане, редактиране, постпродукция), заедно със специализирани модули в практиките на филмовата индустрия, пускането на музикален видеоклип и историята на филма и контекста.

Студентите ще бъдат обучавани също за теоретичен и исторически / контекстуален анализ и творчески процеси като визуализация и разказване на истории.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Новата ни магистърска програма по мир, устойчивост и социална справедливост е предназначена за онези, които търсят разбиране за основните съвременни тенденции, които офор ... [+]

Преглед

Новата ни магистърска програма по мир, устойчивост и социална справедливост е предназначена за онези, които търсят разбиране за основните съвременни тенденции, които оформят нашия свят, като екологична криза, разширяване на неравенството и социалното разделение, недостиг на ресурси и насилствени конфликти.

Програмата критично изследва как обществото реагира на тези предизвикателства, от спорни колективни действия и политическа съпротива до усилията за проектиране и създаване на по-устойчиви и устойчиви общности.... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Усъвършенстваната практика по усъвършенстване на мира и разрешаване на конфликти се предлага от международно признатия Департамент за изследвания в областта на мира и меж ... [+]

Преглед

Интересувате ли се от усъвършенстване на знанията си за съвременни конфликтни изследвания и развиване на уменията и качествата, необходими за професионалните конфликти и мирната практика?

Искате ли да прекарате една година обучение в стимулираща академична среда, работа с персонал, който е начело в своята област и със студенти от цял свят?

Търсите ли предизвикателен учебен опит, решаване на реални проблеми, решаване на сложни етични дилеми, предприемане на независими изследователски проекти и практикуване на напреднали умения за участие в конфликти?... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Магистърската програма по изследвания на мира, конфликтите и развитието предоставя задълбочено разбиране на взаимовръзките между конфликти, развитие, сигурност и управлен ... [+]

Преглед

Магистърската програма по изследвания на мира, конфликтите и развитието предоставя задълбочено разбиране на взаимовръзките между конфликти, развитие, сигурност и управление в развиващите се, уязвими, преходни и / или засегнати от конфликти региони и държави. Вие ще получите разбирането и уменията, от които се нуждаете, за да преследвате или развивате кариера в сегашната основна област за международни, национални и местни общности на политиците и практикуващите. Ще можете да работите в много сектори, включително:... [-]

Великобритания Bradford
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 15 месеца
Кампус
Научете повече на английски