University of Bradford

Представление

Прочетете официалното описание

Вдъхновена от нашето минало, за да ви помогне да оформите бъдещето си

С 50 години академично отличие зад нас като университет, ние продължихме да развиваме международната си репутация и курсове. Винаги сме били пионери в разработването на нови дисциплини, отразяващи и предвиждащи потребностите на работодателите, нашите студенти и на обществото като цяло.

Брадфорд е първият университет извън Лондон, който предлага курсове за средно образование, а курсовете ни са проектирани в отговор на променящия се бизнес, социален, научен и екологичен пейзаж.

От първото модерно бизнес училище, което има международна репутация, до първата образователна степен "Мир", ние продължаваме да предлагаме подходящо, практично и полезно обучение за всички наши ученици.

Днес нашите асоциации с работодатели са се разширили по целия свят. Нашите колективи варират от асоциации с местни работодатели чрез нашите инициативи за ангажиране на работодатели, до международни партньорства, включително тези в Сингапур, Бруней, Малайзия, Пакистан и Индия.

"Можете да се уверите, че вашият университет се развива в бъдеще със същата динамика, каквато е била показана в миналото - да обучавате мъже и жени, които получават образование и обучение, съответстващо на нуждите на нашето променящо се общество".

Харолд Уилсънбившият министър-председател и първия ни канцлер

Стратегии, политики, мисия и ценности

Всичко, което университетът прави, независимо колко малък, е част от нашата мисия като институция и нашата корпоративна стратегия.

Нашите ценности и политики съществуват, за да сме сигурни, че в постигането на нашите цели правим това справедливо и колкото е възможно.

Нашата визия за устойчив университет

В University of Bradford ние сме ангажирани с устойчивостта и сме спечелили признание за нашия устойчив кампус и ние сме една от водещите световни евчери.

Нашата визия включва изпълнението на четири основни цели:

Работа за устойчиво образование

Оформяне на по-устойчиво бъдеще чрез ангажиране на студентите, персонала, местната общност и работодателите върху уменията и знанията, необходими за постигането на устойчиво развитие.

Работейки за здравословна околна среда

Защита на околната среда чрез минимизиране на използването на ресурсите и емисиите, като същевременно се подобрява околната среда.

Работа за социално благополучие

Създаване на по-екологична, по-безопасна среда, в която нашите студенти, персонал и местната общност могат да живеят, да взаимодействат, да учат и да бъдат активни.

Работейки за процъфтяваща икономика

Разработване на научни изследвания, иновации и трансфер на знания, за да се постигне по-голямо благоденствие на нашите студенти, университета, града и региона.

изследване

University of Bradford е технологичен университет с над 50 години научноизследователски опит.

Нашите изследвания са класирани в топ 50 във Великобритания (HEFCE, 2014) за качество на изследването, като три четвърти са класирани като водещи в световен мащаб или международно отлични.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MA » Преглед Магистратури MSc » Преглед Health BScs » Преглед Health Магистратура » Преглед Програми BSc » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

MSc

MSc в големи данни науката и технологиите

Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Bradford

Тази програма ще задълбочи вашето разбиране за напреднали разработки на софтуер, системи за големи анализи на данни, анализ на статистически данни, извличане на данни, неприкосновеност на личните данни и сигурност, визуализация и проучване на данни. [+]

Развийте уменията, от които се нуждаете, за кариера в тази бързо развиваща се област на науката на данните.

Тази програма ще задълбочи вашето разбиране за напреднали разработки на софтуер, системи за големи анализи на данни, анализ на статистически данни, извличане на данни, неприкосновеност на личните данни и сигурност, визуализация и проучване на данни.

Това е интердисциплинарна програма, предназначена за студенти с първа степен по специалности като:... [-]


MSc в международния бизнес

Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Bradford

Нашата програма за международен бизнес и мениджмънт Ви дава уменията, от които се нуждаете, за да отключите широк спектър от възможности за глобално управление. [+]

Нашата програма за международен бизнес и мениджмънт Ви дава уменията, от които се нуждаете, за да отключите широк спектър от възможности за глобално управление.

Ще разработите солидна основа на знанията за управлението и съществено и подробно разбиране на проблемите, пред които са изправени предприятията, работещи в международен мащаб, като например:

основания за международно разширяванережими за вписване на чужди пазаритеории за международната бизнес стратегияролята и влиянието на културата в международния бизнесмеждукултурно управление... [-]

MSc в планирането и управлението на проекти

Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Bradford

Този курс изгражда знания и умения в планирането и управлението на проекти и програми за развитие. Тя има за цел да задълбочи критичното разбиране на стратегиите, процесите, техниките и проблемите, свързани с вземането на идеи за развитие и превръщането им в практически реалности с идентифицируеми резултати и ползи. [+]

Този курс изгражда знания и умения в планирането и управлението на проекти и програми за развитие. Тя има за цел да задълбочи критичното разбиране на стратегиите, процесите, техниките и проблемите, свързани с вземането на идеи за развитие и превръщането им в практически реалности с идентифицируеми резултати и ползи.

Степента предоставя отлична основа за кариерно развитие или конверсия за тези с интерес и опит в проекти за развитие. Акцентът на курса е върху проектите за развитие в обществения или в третия (доброволен или общностен) сектор, но основните принципи са приложими за всички видове проекти, включително за търговски цели.... [-]


Магистър по икономика и финанси за развитие

Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Bradford

Този курс ще ви осигури систематично разбиране за икономическите подходи към развитието и по-специално за ролята на финансовите и финансовите институции. Студентите ще могат да оценят предимствата на различните механизми за финансиране на развитието и да разберат основите на фискалната политика. [+]

Този курс ще ви осигури систематично разбиране за икономическите подходи към развитието и по-специално за ролята на финансовите и финансовите институции. Студентите ще могат да оценят предимствата на различните механизми за финансиране на развитието и да разберат основите на фискалната политика.

По време на курса ще развиете необходимите умения за анализ на проблемите на развитието и ще разберете взаимовръзките между статистиката и иконометрията и ще развиете експертиза по международната търговия и валутните курсове и свързаните с тях икономически въпроси. Освен това, студентите имат възможност да изучават набор от опции, обхващащи управлението на проекти и програми, обществената политика и политиката за развитие.... [-]


Магистър по изкуствата (MA)

УО в мир, конфликт и развитие

Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Bradford

УО в областта на мирното, конфликтното и изследователското развитие предоставя задълбочено разбиране на взаимовръзките между конфликта, развитието, сигурността и управлението в развиващите се, крехки, преходни и / или засегнати от конфликти региони и страни. [+]

УО в областта на мирното, конфликтното и изследователското развитие предоставя задълбочено разбиране на взаимовръзките между конфликта, развитието, сигурността и управлението в развиващите се, крехки, преходни и / или засегнати от конфликти региони и страни.

Ще придобиете разбиране и умения, от които се нуждаете, за да преследвате или развивате кариера в това, което сега е основна област за общностите на международната, националната и местната политика и практикуващите. Ще имате възможност да работите в много отрасли, включително:... [-]