University of Bath School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

EFMD Equis Accredited

Ние сме една от водещите бизнес училища в Обединеното кралство. Ние сме на първо място за маркетинг, второ за бизнес и мениджмънт (пълен университетски пътеводител 2018) и трето за бизнес проучвания (The Times и Sunday Times Guide Guide 2017).

Ние сме водещ център за управление на научните изследвания, поставен на осмо място в Обединеното кралство в последната изследователска оценка упражнява външен сайт.

EQUIS - инспектората за качество на Европейската фондация за развитие на мениджмънта - ни даде петгодишна акредитация. Само около 1% от бизнес училищата в целия свят успешно са постигнали това признание.

Нашето изследване

Ние имаме отлична репутация за качеството на нашите изследвания, която обхваща всички области на управление. Организираме нашите изследвания в кръстосано функциониращи изследователски центрове, които фокусират нашите инициативи и финансиране.

Тези центрове се припокриват с интересите на нашите отдели и изследователски теми.

Нашата общност

Ние имаме преподавателски състав от над 100 преподаватели и изследователски екип и професионален екип от около 70 мениджърски и административен персонал.

Имаме около 2 500 студенти: 150 студенти, 600 студенти, 250 студенти и над 1500 студенти.

Нашите курсове

  • Бакалавърски курсове
  • Магистърски курсове
  • MBA програми
  • Изследователски програми
  • Изпълнителни програми за развитие

Нашата идентичност и цел

  • Ние ангажираме бизнеса и обществото да влияем върху настоящето и да оформим бъдещето чрез нашата стипендия.
  • Привличаме най-умните умове, за да произвеждаме най-добрите бизнес завършили и да образоваме следващото поколение лидери.
  • Предлагаме перспективно, практическо подходящо образование, за да осигурим най-доброто възможно студентско изживяване.
  • Ние постигаме това чрез колективно, социално отговорно Управление на училището, което провежда международни, водещи изследвания.

За да екипираме студентите с възможно най-добрите възможности, нашите учени извършват изследвания от световна класа на постоянна основа. Ние се стремим да създаваме идеи, които имат влияние на работното място и да вярваме, че учениците се учат най-добре чрез интерактивен дебат, така че възможността да се оспори настоящото мислене е положително насърчавана. Това партньорство между студент и академик е причината, поради която сме високо класирани както за удовлетвореността на студентите, така и за възможностите за наемане на завършилите.

Градът

Банята е един от най-интересните, космополитни и оживени градове във Великобритания. Той също така е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство и е популярна туристическа дестинация заради историята на Рим и Грузия. Градът е известен със своята красива грузинска архитектура и естествени горещи извори.

Банята е и оживен и космополитен град, предлагащ чудесни възможности за пазаруване и богат избор от кафенета, барове, ресторанти и клубове. Освен това има две кина и три театъра. Като малък град лесно можете да намерите пътя си. Посетете Бат има повече информация за това, което градът може да предложи и The Pig Guide предлага приятелски излизащ / ресторантьорски пътеводител за Бат. Списъкът с препятствия за банята също така популяризира прояви, благоприятни за студентите в и около града.

Има много начини, по които можете да се включите в общността на училището, включително да се присъедините към нашите комисии по събития и да организирате събития - Клубът за разговори, който се среща всяка седмица, което позволява на студентите да подобрят своя английски език в неформална среда, отбори.

Студентски съюз

Студентският съюз предлага широк спектър от услуги и дейности. Тя е дом на близо 100 различни общества, 55 различни спортни клубове и предлага възможности за доброволческа дейност, както и организиране на редовни събития като Седмицата на Freshers, Лятната топка и дневни екскурзии.

Кампусът

Малкият кампус е разположен в обширни площи с открита гледка и е на една миля от центъра на града. В него се намират редица помещения за настаняване, 24-часова библиотека, магазини, две банки, учебен център Chaplaincy, The Edge, световни спортни съоръжения и няколко ресторанта, кафенета и барове, създаващи силно чувство за общност.

Спорт в Бат

Университетското спортно тренировъчно селище предлага някои от най-добрите спортни съоръжения в Обединеното кралство. Съоръженията включват фитнес зала, осветена 8-лентова лека атлетика, плувен басейн на 50 метра, 18 тенис корта, 12 бадминтонни игрища, джудо доджо, 8 фехтовка, въздушен пистолет, бобслей писта и обширни ръгби и футболни игрища.

Международни студенти

Баня има студенти от над 130 различни страни, които съставляват малко над 30% от студентското население. Предлагаме на нашата общност от чуждестранни студенти подкрепяща и космополитна среда, в която да се учим. Уебсайтът на Международния офис предоставя допълнителна информация и подкрепа.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Магистратури MSc »

Програми

Това училище също предлага:


Магистър по мениджмънт

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Този курс е предназначен за завършилите, които искат да допълнят своя немедицински опит с управленски знания, инструменти и умения. [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да допълнят своя немедицински опит с управленски знания, инструменти и умения.

Преглед

Получете силно въведение в основните дисциплини с възможност за специализиране в:

маркетингуправление на операциитефинансиуправление на човешките ресурсиКорпоративна социална отговорност

През лятото ще приложите учебните концепции на практика. Ще избирате между дисертационни или управленски проекти с печатни и нестопански организации.... [-]


MSc в операции, логистика и управление на веригата за доставки

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Научете концептуални, аналитични и практически прозрения за ефективно управление на операциите в глобалните организации. [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да работят в управленските или консултантските области на операциите, логистиката или управлението на веригата за доставки.

Преглед

Научете концептуални, аналитични и практически прозрения за ефективно управление на операциите в глобалните организации.

Ще придобиете усъвършенствани знания и умения, за да ви даде увереност да започнете кариера в управлението на веригата за доставки. Станете добре свързан професионалист с умения, които са желателни в много отрасли.... [-]


MSc в управлението на човешките ресурси и консултиране

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Завършилите, които искат да развият ключови управленски умения и се интересуват от кариера в управлението на човешките ресурси или консултантски услуги. [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да развият ключови управленски умения и се интересуват от кариера в управлението на човешките ресурси или консултантски услуги.

Преглед

Получете най-новите знания в управлението на хора и развийте уменията си в консултирането. Ще развиете и ключовите си управленски умения по този гъвкав курс.

Комбинирайте теорията с практическото приложение чрез организационни предизвикателства. Ще завършите подготовката си за роля в управлението на човешките ресурси или консултирането.... [-]


Магистър по иновации и управление на технологиите

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Технически, научни или мениджъри, които искат да развият своите иновационни и технологични / инженерни умения. [+]

Този курс е за

Технически, научни или мениджъри, които искат да развият своите иновационни и технологични / инженерни умения.

Преглед

Научете се да станете лидер, който може да управлява и да внедрява в сложни бизнес среди. Ще се сдобиете с умения, за да играете водеща роля в управлението на иновациите и технологиите.

Две от факултетите на Университета, Управление и инженеринг... [-]


MSc по устойчивост и управление

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Получете солидно разбиране за проблемите на устойчивостта, свързани с корпоративната социална отговорност. Ще развиете уменията си в основните бизнес области с този иновативен MSc. [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да развият ключови управленски умения с акцент върху проблемите на устойчивостта.

Преглед

Получете солидно разбиране за проблемите на устойчивостта, свързани с корпоративната социална отговорност. Ще развиете уменията си в основните бизнес области с този иновативен MSc.

Ще разгледате предизвикателствата, свързани с осигуряването на устойчивост в управлението на фирмите. Ще се научите да управлявате взаимоотношенията с общностите, обществото и природната среда.... [-]


Магистър по инженерно управление на бизнес

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Развийте техническите умения и разбиране на бизнеса, операциите и стратегията, за да ви подготвим за кариера в инженерния мениджмънт. [+]

Развийте техническите умения и разбиране на бизнеса, операциите и стратегията, за да ви подготвим за кариера в инженерния мениджмънт.

Този курс е нов за 2018 година

Нашият курс изгражда вашите ръководни и управленски умения и ви учи как да ги прилагате в инженерния контекст. Ще проучите въздействието на новите технологии и как те се отнасят до управлението в инженерния сектор. Вашите проучвания ще обхващат бизнес анализ, разработване на продукти и управление на веригата за доставки.... [-]


Магистър по маркетинг

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Задълбочете разбирането си за основната теория на маркетинга. Ще разработите желания набор от умения, оценени от маркетинговата индустрия. [+]

Този курс е за

Завършилите търсят специализиран маршрут за кариера в маркетинга.

Преглед

Задълбочете разбирането си за основната теория на маркетинга. Ще разработите желания набор от умения, оценени от маркетинговата индустрия.

Ще постигнете добър баланс между изучаването на най-новата теория на маркетинга и практиката, която я прилага. Нашият курс обхваща трите основни елемента на съвременния маркетинг:... [-]


Магистър по предприемачество и мениджмънт

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Научете основните бизнес умения и управленски умения, заедно с природата, контекста и процеса на предприемачество. Ще развиете предприемаческите си умения, докато научите как да управлявате динамичните организации. [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да развият предприемачески дух и да създадат предприемачески кариери.

Преглед

Научете основните бизнес умения и управленски умения, заедно с природата, контекста и процеса на предприемачество. Ще развиете предприемаческите си умения, докато научите как да управлявате динамичните организации.

Изследвайте предприемачеството в контекста на независими, корпоративни, семейни и социални предприятия. Ще се научите да създавате, развивате и развивате бизнес идеи.... [-]


Магистър по международно управление

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Получете напреднало разбиране за международната бизнес среда. Разработване на задълбочено разбиране на националния и културния контекст, в който фирмите работят. Ще завършите подготовката си за предизвикателствата на глобалното управление. [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да работят в мултинационални компании или да управляват в международен контекст.

Преглед

Получете напреднало разбиране за международната бизнес среда. Разработване на задълбочено разбиране на националния и културния контекст, в който фирмите работят. Ще завършите подготовката си за предизвикателствата на глобалното управление.

... [-]

Магистър по бизнес анализи

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Станете бизнес лидер на бъдещето. Развийте уменията си в областта на информационните технологии, количествените методи за анализ на данните и вземате оптимизирани решения. [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да започнат кариерата си в приложенията на бизнес анализи.

Преглед

Станете бизнес лидер на бъдещето. Развийте уменията си в областта на информационните технологии, количествените методи за анализ на данните и вземате оптимизирани решения.

Ще научите как да получите, почистите, обработвате и визуализирате данните. Станете експерт в обработката и анализа на големи данни. Разработване на разбиране, прозрение и инструменти и умения, които могат да се прехвърлят.... [-]


Магистър по счетоводство и финанси

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Получете солидна теоретична основа в счетоводството и финансите. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера. [+]

Този курс е за

Завършилите, които имат малък или никакъв бизнес опит и искат кариера в областта на финансите или счетоводството.

Преглед

Получете солидна теоретична основа в счетоводството и финансите. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера.

Разработване на задълбочени познания за финансовата система. Ще се научите да анализирате финансовите решения и мотивациите на хората, които ги правят. Ще приложите тези знания в редица реални сценарии.... [-]


Магистър по финанси

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Получете солидна теоретична основа във финансирането. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера. [+]

Този курс е за

Завършилите, които имат малък или никакъв бизнес опит и искат кариера в областта на финансите.

Преглед

Получете солидна теоретична основа във финансирането. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера.

Разработване на задълбочени познания за финансовата система. Ще се научите да анализирате финансовите решения и мотивациите на хората, които ги правят. Ще приложите тези знания в редица реални сценарии.... [-]


Магистър по финанси в банкиране

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Получете солидна теоретична основа в областта на финансите и банковото дело. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършите подготовката си за финансова или банкова кариера. [+]

Този курс е за

Завършилите, които имат малък или никакъв бизнес опит и искат кариера в областта на финансите или банковото дело.

Преглед

Получете солидна теоретична основа в областта на финансите и банковото дело. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършите подготовката си за финансова или банкова кариера.

Разработване на задълбочени познания за финансовата система. Ще се научите да анализирате финансовите решения и мотивациите на хората, които ги правят. Ще приложите тези знания в редица реални сценарии.... [-]


Магистър по финанси с управление на риска

Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Bath

Получете солидна теоретична основа във финансирането и управлението на риска. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера. [+]

Този курс е за

Завършилите, които имат малък или никакъв бизнес опит и искат кариера в областта на финансите или управлението на риска.

Преглед

Получете солидна теоретична основа във финансирането и управлението на риска. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера.

Разработване на задълбочени познания за финансовата система. Ще се научите да анализирате финансовите решения и мотивациите на хората, които ги правят. Ще приложите тези знания в редица реални сценарии.... [-]


Видео

Welcome to the University of Bath School of Management

За контакти

Адрес University Of Bath, School of Management
Bath, England, Великобритания
Уебсайт http://management-masters.bath.ac.uk/
Телефон +44 1225 383757