Read the Official Description

Ние сме една от водещите бизнес училища в Обединеното кралство. Ние сме на първо място за маркетинг, второ за бизнес и мениджмънт (пълен университетски пътеводител 2018) и трето за бизнес проучвания (The Times и Sunday Times Guide Guide 2017).

Ние сме водещ център за управление на научните изследвания, поставен на осмо място в Обединеното кралство в последната изследователска оценка упражнява външен сайт.

EQUIS - инспектората за качество на Европейската фондация за развитие на мениджмънта - ни даде петгодишна акредитация. Само около 1% от бизнес училищата в целия свят успешно са постигнали това признание.

Нашето изследване

Ние имаме отлична репутация за качеството на нашите изследвания, която обхваща всички области на управление. Организираме нашите изследвания в кръстосано функциониращи изследователски центрове, които фокусират нашите инициативи и финансиране.

Тези центрове се припокриват с интересите на нашите отдели и изследователски теми.

Нашата общност

Ние имаме преподавателски състав от над 100 преподаватели и изследователски екип и професионален екип от около 70 мениджърски и административен персонал.

Имаме около 2 500 студенти: 150 студенти, 600 студенти, 250 студенти и над 1500 студенти.

Нашите курсове

  • Бакалавърски курсове
  • Магистърски курсове
  • MBA програми
  • Изследователски програми
  • Изпълнителни програми за развитие

Нашата идентичност и цел

  • Ние ангажираме бизнеса и обществото да влияем върху настоящето и да оформим бъдещето чрез нашата стипендия.
  • Привличаме най-умните умове, за да произвеждаме най-добрите бизнес завършили и да образоваме следващото поколение лидери.
  • Предлагаме перспективно, практическо подходящо образование, за да осигурим най-доброто възможно студентско изживяване.
  • Ние постигаме това чрез колективно, социално отговорно Управление на училището, което провежда международни, водещи изследвания.

За да екипираме студентите с възможно най-добрите възможности, нашите учени извършват изследвания от световна класа на постоянна основа. Ние се стремим да създаваме идеи, които имат влияние на работното място и да вярваме, че учениците се учат най-добре чрез интерактивен дебат, така че възможността да се оспори настоящото мислене е положително насърчавана. Това партньорство между студент и академик е причината, поради която сме високо класирани както за удовлетвореността на студентите, така и за възможностите за наемане на завършилите.

Градът

Банята е един от най-интересните, космополитни и оживени градове във Великобритания. Той също така е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство и е популярна туристическа дестинация заради историята на Рим и Грузия. Градът е известен със своята красива грузинска архитектура и естествени горещи извори.

Банята е и оживен и космополитен град, предлагащ чудесни възможности за пазаруване и богат избор от кафенета, барове, ресторанти и клубове. Освен това има две кина и три театъра. Като малък град лесно можете да намерите пътя си. Посетете Бат има повече информация за това, което градът може да предложи и The Pig Guide предлага приятелски излизащ / ресторантьорски пътеводител за Бат. Списъкът с препятствия за банята също така популяризира прояви, благоприятни за студентите в и около града.

Има много начини, по които можете да се включите в общността на училището, включително да се присъедините към нашите комисии по събития и да организирате събития - Клубът за разговори, който се среща всяка седмица, което позволява на студентите да подобрят своя английски език в неформална среда, отбори.

Студентски съюз

Студентският съюз предлага широк спектър от услуги и дейности. Тя е дом на близо 100 различни общества, 55 различни спортни клубове и предлага възможности за доброволческа дейност, както и организиране на редовни събития като Седмицата на Freshers, Лятната топка и дневни екскурзии.

Кампусът

Малкият кампус е разположен в обширни площи с открита гледка и е на една миля от центъра на града. В него се намират редица помещения за настаняване, 24-часова библиотека, магазини, две банки, учебен център Chaplaincy, The Edge, световни спортни съоръжения и няколко ресторанта, кафенета и барове, създаващи силно чувство за общност.

Спорт в Бат

Университетското спортно тренировъчно селище предлага някои от най-добрите спортни съоръжения в Обединеното кралство. Съоръженията включват фитнес зала, осветена 8-лентова лека атлетика, плувен басейн на 50 метра, 18 тенис корта, 12 бадминтонни игрища, джудо доджо, 8 фехтовка, въздушен пистолет, бобслей писта и обширни ръгби и футболни игрища.

Международни студенти

Баня има студенти от над 130 различни страни, които съставляват малко над 30% от студентското население. Предлагаме на нашата общност от чуждестранни студенти подкрепяща и космополитна среда, в която да се учим. Уебсайтът на Международния офис предоставя допълнителна информация и подкрепа.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:


University of Bath School of Management

Този курс е предназначен за завършилите, които искат да допълнят своя немедицински опит с управленски знания, инструменти и умения. ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да допълнят своя немедицински опит с управленски знания, инструменти и умения.

Преглед

Получете силно въведение в основните дисциплини с възможност за специализиране в:

маркетингуправление на операциитефинансиуправление на човешките ресурсиКорпоративна социална отговорност

През лятото ще приложите учебните концепции на практика. Ще избирате между дисертационни или управленски проекти с печатни и нестопански организации.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Научете концептуални, аналитични и практически прозрения за ефективно управление на операциите в глобалните организации. ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да работят в управленските или консултантските области на операциите, логистиката или управлението на веригата за доставки.

Преглед

Научете концептуални, аналитични и практически прозрения за ефективно управление на операциите в глобалните организации.

Ще придобиете усъвършенствани знания и умения, за да ви даде увереност да започнете кариера в управлението на веригата за доставки. Станете добре свързан професионалист с умения, които са желателни в много отрасли.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Завършилите, които искат да развият ключови управленски умения и се интересуват от кариера в управлението на човешките ресурси или консултантски услуги. ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да развият ключови управленски умения и се интересуват от кариера в управлението на човешките ресурси или консултантски услуги.

Преглед

Получете най-новите знания в управлението на хора и развийте уменията си в консултирането. Ще развиете и ключовите си управленски умения по този гъвкав курс.

Комбинирайте теорията с практическото приложение чрез организационни предизвикателства. Ще завършите подготовката си за роля в управлението на човешките ресурси или консултирането.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Технически, научни или мениджъри, които искат да развият своите иновационни и технологични / инженерни умения. ... [+]

Този курс е за

Технически, научни или мениджъри, които искат да развият своите иновационни и технологични / инженерни умения.

Преглед

Научете се да станете лидер, който може да управлява и да внедрява в сложни бизнес среди. Ще се сдобиете с умения, за да играете водеща роля в управлението на иновациите и технологиите.

Две от факултетите на Университета, Управление и инженеринг... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Получете солидно разбиране за проблемите на устойчивостта, свързани с корпоративната социална отговорност. Ще развиете уменията си в основните бизнес области с този инова ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да развият ключови управленски умения с акцент върху проблемите на устойчивостта.

Преглед

Получете солидно разбиране за проблемите на устойчивостта, свързани с корпоративната социална отговорност. Ще развиете уменията си в основните бизнес области с този иновативен MSc.

Ще разгледате предизвикателствата, свързани с осигуряването на устойчивост в управлението на фирмите. Ще се научите да управлявате взаимоотношенията с общностите, обществото и природната среда.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Развийте техническите умения и разбиране на бизнеса, операциите и стратегията, за да ви подготвим за кариера в инженерния мениджмънт. ... [+]

Развийте техническите умения и разбиране на бизнеса, операциите и стратегията, за да ви подготвим за кариера в инженерния мениджмънт.

Този курс е нов за 2018 година

Нашият курс изгражда вашите ръководни и управленски умения и ви учи как да ги прилагате в инженерния контекст. Ще проучите въздействието на новите технологии и как те се отнасят до управлението в инженерния сектор. Вашите проучвания ще обхващат бизнес анализ, разработване на продукти и управление на веригата за доставки.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Задълбочете разбирането си за основната теория на маркетинга. Ще разработите желания набор от умения, оценени от маркетинговата индустрия. ... [+]

Този курс е за

Завършилите търсят специализиран маршрут за кариера в маркетинга.

Преглед

Задълбочете разбирането си за основната теория на маркетинга. Ще разработите желания набор от умения, оценени от маркетинговата индустрия.

Ще постигнете добър баланс между изучаването на най-новата теория на маркетинга и практиката, която я прилага. Нашият курс обхваща трите основни елемента на съвременния маркетинг:... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Научете основните бизнес умения и управленски умения, заедно с природата, контекста и процеса на предприемачество. Ще развиете предприемаческите си умения, докато научите ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да развият предприемачески дух и да създадат предприемачески кариери.

Преглед

Научете основните бизнес умения и управленски умения, заедно с природата, контекста и процеса на предприемачество. Ще развиете предприемаческите си умения, докато научите как да управлявате динамичните организации.

Изследвайте предприемачеството в контекста на независими, корпоративни, семейни и социални предприятия. Ще се научите да създавате, развивате и развивате бизнес идеи.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Получете напреднало разбиране за международната бизнес среда. Разработване на задълбочено разбиране на националния и културния контекст, в който фирмите работят. Ще завър ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да работят в мултинационални компании или да управляват в международен контекст.

Преглед

Получете напреднало разбиране за международната бизнес среда. Разработване на задълбочено разбиране на националния и културния контекст, в който фирмите работят. Ще завършите подготовката си за предизвикателствата на глобалното управление.

... [-]
Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Станете бизнес лидер на бъдещето. Развийте уменията си в областта на информационните технологии, количествените методи за анализ на данните и вземате оптимизирани решения ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които искат да започнат кариерата си в приложенията на бизнес анализи.

Преглед

Станете бизнес лидер на бъдещето. Развийте уменията си в областта на информационните технологии, количествените методи за анализ на данните и вземате оптимизирани решения.

Ще научите как да получите, почистите, обработвате и визуализирате данните. Станете експерт в обработката и анализа на големи данни. Разработване на разбиране, прозрение и инструменти и умения, които могат да се прехвърлят.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Получете солидна теоретична основа в счетоводството и финансите. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш п ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които имат малък или никакъв бизнес опит и искат кариера в областта на финансите или счетоводството.

Преглед

Получете солидна теоретична основа в счетоводството и финансите. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера.

Разработване на задълбочени познания за финансовата система. Ще се научите да анализирате финансовите решения и мотивациите на хората, които ги правят. Ще приложите тези знания в редица реални сценарии.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Получете солидна теоретична основа във финансирането. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които имат малък или никакъв бизнес опит и искат кариера в областта на финансите.

Преглед

Получете солидна теоретична основа във финансирането. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера.

Разработване на задълбочени познания за финансовата система. Ще се научите да анализирате финансовите решения и мотивациите на хората, които ги правят. Ще приложите тези знания в редица реални сценарии.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Получете солидна теоретична основа в областта на финансите и банковото дело. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Щ ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които имат малък или никакъв бизнес опит и искат кариера в областта на финансите или банковото дело.

Преглед

Получете солидна теоретична основа в областта на финансите и банковото дело. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършите подготовката си за финансова или банкова кариера.

Разработване на задълбочени познания за финансовата система. Ще се научите да анализирате финансовите решения и мотивациите на хората, които ги правят. Ще приложите тези знания в редица реални сценарии.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
University of Bath School of Management

Получете солидна теоретична основа във финансирането и управлението на риска. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. ... [+]

Този курс е за

Завършилите, които имат малък или никакъв бизнес опит и искат кариера в областта на финансите или управлението на риска.

Преглед

Получете солидна теоретична основа във финансирането и управлението на риска. Използвайте количествените си умения и подобрявайте възможностите си за намиране на работа. Ще завършиш подготвен за финансова кариера.

Разработване на задълбочени познания за финансовата система. Ще се научите да анализирате финансовите решения и мотивациите на хората, които ги правят. Ще приложите тези знания в редица реални сценарии.... [-]

Великобритания Bath
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Welcome to the University of Bath School of Management