Swansea University

Представление

Прочетете официалното описание

Университет от световна класа

Университетът "Суонзи" е университет, ръководен от научните изследвания, който се е променил от 1920 г. насам. Университетската общност процъфтява в проучването и откриването и предлага точния баланс на отличното преподаване и изследване, съчетано със завидно качество на живот.

Университетът се радва на период на огромен растеж, а ние постигнахме амбицията си да бъдем тридесет и най-висок университетски изследователски университет.

Освен това е в ход амбициозна програма за развитие на кампуса - един от най-големите проекти за икономика на знанието в Обединеното кралство и сред първите пет в Европа.

Това включва създаването на Bay Campus, съвсем ново развитие на 450 млн. Паунда по източния подход към града, заедно с преобразуването на съществуващия ни университетски парк Campus.

Многокултурната двойна общност на Swansea предоставя глобална перспектива и възможности за придобиване на умения, които траят цял ​​живот.

Вярна на визията на своите основатели в индустрията през 1920 г. Суонзийският университет ще:

  • Осигуряване на среда на висококачествени научни изследвания, с изследвания, че е водеща в световен мащаб, в световен мащаб сътрудничество и международно признати;
  • Избави изключителен опит студент, с научните изследвания, ръководени и практика задвижване преподаване на най-високо качество, който произвежда глобални завършилите образовани и оборудвани за разграничени лични и професионални постижения;
  • Използвайте своите изследвания сила, сътрудничество с промишлеността и глобален обхват, за да стимулира икономическия растеж, приемна просперитет, обогати обществото и културния живот на Уелс и допринасят за здравето, свободното време и благосъстоянието на своите граждани.

Бил за пионерско сътрудничество

В рамката за научни постижения от 2014 г. университетът в Суонзи постига амбицията си да стане водеща изследователска институция в Обединеното кралство.

Нашата рейтингова класация на 26-и е била "най-големият скок сред институциите с висока интензивност на научните изследвания", според Times Higher Education. Сега, когато университетът се доближи до стогодишнината си през 2020 г., имаме нови цели. Те трябва да:

  • Станете британски водещ 30-университетски университет до 2018 г.
  • Продължете с нашите амбициозни планове за разширяване
  • Разширяване на нашия глобален обхват; и
  • Преместете се по-близо, за да станете един от 200-те най-големи университета в света.

В REF 2014 качеството на изследванията на Swansea бе поставено на равна нога или изнесено от шест университета на Russell Group. Също така бяхме класирани на 22-ро място за въздействието на това изследване.

Вярваме в ...

Равенство на възможностите

Университетът Суонзи има за цел да осигури приобщаваща и подкрепяща среда за работа и учене, която е свободна от несправедлива дискриминация и позволява на персонала и студентите да изпълнят личния си потенциал.

Екипът на университета "Равни възможности" активно подпомага служителите и студентите да идентифицират и премахват всякакви потенциални бариери и гарантира, че университетът предлага равни възможности на целия персонал и студенти независимо от расата, пола, възрастта, уврежданията, сексуалната ориентация, религията и вярванията, пол преместване, бременност и майчинство или статут на брак и гражданско партньорство.

Текущите проекти за университетска равнопоставеност включват Athena SWAN, Индексът за равнопоставеност на работното място, Маркировката за раси на хартия и Ръководството на университета "Стоунауу" (AKA Gay By Degree). Допълнителна информация е на разположение на уеб страниците за равните възможности.

Достойнство на работа и обучение

Политиката за достойнство и работа насърчава достойнството на всички студенти и служители в университета чрез премахване на всички форми на обидно поведение и създаване на среда за работа и учене, която е свободна от тормоз и агресия. Членовете на университета трябва да бъдат третирани достойнство и уважение и да бъдат защитени от тормоз и заплахи по време на работа и обучение.

Подкрепа на уелския език

Ние се ангажираме активно да подкрепяме, популяризираме и обогатяваме уелската култура и уелския език.

Като част от нашата визия, ние се стремим да подобрим нашето студентско изживяване чрез увеличени възможности за учене чрез уелски език и по-добро усвояване на провизията.

Също така ще увеличим възможностите на всички членове на университета, които могат, да използват уелския език и така да укрепят имиджа на Университета в Уелс като двуезична институция.

Обогатяване на живота на другите

Discovery е доброволна, благотворителна организация, която има за цел да обогати живота на хората в Суонси. Организацията предвижда общност, в която хората се третират като равни и не са дискриминирани или не са в неравностойно положение в обществото.

Дискавъри има за цел:

  • Обогатете живота на хората в Суонси, за да могат те да изпълнят своя потенциал като овластени индивиди и като членове на групи и общности.
  • Предлагайте нови преживявания и възможности чрез широк спектър от ученически ръководени дейности в общността, които водят до по-добро взаимно разбирателство и равнопоставеност.
  • Активно подпомагане на учениците да осъзнават личното си развитие и въздействието върху себе си и върху живота на другите чрез участието им в общностни дейности.

Здрав университет

Суонси е определена за една от здравните градове на Световната здравна организация и се присъединява към елитна група от градове, които работят заедно за подобряване на здравето на местните общности. По подобен начин университетът в Суонзи е определен за здравен университет и е установил здрава мрежа в университета с компетентност да подобри здравето и благосъстоянието на университетската общност.

Международни Студенти

Университетът Суонзи е признат за световен топ 200 университет за международни студенти и приветстваме кандидатури на международни студенти от цял ​​свят.

Насърчаваме нашите международни студенти да правят приложения чрез нашата онлайн система за кандидатстване. За повече информация относно извършването на бакалавърска или следдипломна заявка за обучение в Университета Суонзи, моля посетете нашите страници за кандидатстване.

Места

Суонзи

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Суонзи, Уелс, Великобритания

Дубай

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai
Block 2A - F164
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 501723
Dubai, U.A.E

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства

Програми

MSc