Прочетете официалното описание

Университет от световна класа

Университетът "Суонзи" е университет, ръководен от научните изследвания, който се е променил от 1920 г. насам. Университетската общност процъфтява в проучването и откриването и предлага точния баланс на отличното преподаване и изследване, съчетано със завидно качество на живот.

Университетът се радва на период на огромен растеж, а ние постигнахме амбицията си да бъдем тридесет и най-висок университетски изследователски университет.

Освен това е в ход амбициозна програма за развитие на кампуса - един от най-големите проекти за икономика на знанието в Обединеното кралство и сред първите пет в Европа.

Това включва създаването на Bay Campus, съвсем ново развитие на 450 млн. Паунда по източния подход към града, заедно с преобразуването на съществуващия ни университетски парк Campus.

Многокултурната двойна общност на Swansea предоставя глобална перспектива и възможности за придобиване на умения, които траят цял ​​живот.

Вярна на визията на своите основатели в индустрията през 1920 г. Суонзийският университет ще:

 • Осигуряване на среда на висококачествени научни изследвания, с изследвания, че е водеща в световен мащаб, в световен мащаб сътрудничество и международно признати;
 • Избави изключителен опит студент, с научните изследвания, ръководени и практика задвижване преподаване на най-високо качество, който произвежда глобални завършилите образовани и оборудвани за разграничени лични и професионални постижения;
 • Използвайте своите изследвания сила, сътрудничество с промишлеността и глобален обхват, за да стимулира икономическия растеж, приемна просперитет, обогати обществото и културния живот на Уелс и допринасят за здравето, свободното време и благосъстоянието на своите граждани.

Бил за пионерско сътрудничество

В рамката за научни постижения от 2014 г. университетът в Суонзи постига амбицията си да стане водеща изследователска институция в Обединеното кралство.

Нашата рейтингова класация на 26-и е била "най-големият скок сред институциите с висока интензивност на научните изследвания", според Times Higher Education. Сега, когато университетът се доближи до стогодишнината си през 2020 г., имаме нови цели. Те трябва да:

 • Станете британски водещ 30-университетски университет до 2018 г.
 • Продължете с нашите амбициозни планове за разширяване
 • Разширяване на нашия глобален обхват; и
 • Преместете се по-близо, за да станете един от 200-те най-големи университета в света.

В REF 2014 качеството на изследванията на Swansea бе поставено на равна нога или изнесено от шест университета на Russell Group. Също така бяхме класирани на 22-ро място за въздействието на това изследване.

Вярваме в ...

Равенство на възможностите

Университетът Суонзи има за цел да осигури приобщаваща и подкрепяща среда за работа и учене, която е свободна от несправедлива дискриминация и позволява на персонала и студентите да изпълнят личния си потенциал.

Екипът на университета "Равни възможности" активно подпомага служителите и студентите да идентифицират и премахват всякакви потенциални бариери и гарантира, че университетът предлага равни възможности на целия персонал и студенти независимо от расата, пола, възрастта, уврежданията, сексуалната ориентация, религията и вярванията, пол преместване, бременност и майчинство или статут на брак и гражданско партньорство.

Текущите проекти за университетска равнопоставеност включват Athena SWAN, Индексът за равнопоставеност на работното място, Маркировката за раси на хартия и Ръководството на университета "Стоунауу" (AKA Gay By Degree). Допълнителна информация е на разположение на уеб страниците за равните възможности.

Достойнство на работа и обучение

Политиката за достойнство и работа насърчава достойнството на всички студенти и служители в университета чрез премахване на всички форми на обидно поведение и създаване на среда за работа и учене, която е свободна от тормоз и агресия. Членовете на университета трябва да бъдат третирани достойнство и уважение и да бъдат защитени от тормоз и заплахи по време на работа и обучение.

Подкрепа на уелския език

Ние се ангажираме активно да подкрепяме, популяризираме и обогатяваме уелската култура и уелския език.

Като част от нашата визия, ние се стремим да подобрим нашето студентско изживяване чрез увеличени възможности за учене чрез уелски език и по-добро усвояване на провизията.

Също така ще увеличим възможностите на всички членове на университета, които могат, да използват уелския език и така да укрепят имиджа на Университета в Уелс като двуезична институция.

Обогатяване на живота на другите

Discovery е доброволна, благотворителна организация, която има за цел да обогати живота на хората в Суонси. Организацията предвижда общност, в която хората се третират като равни и не са дискриминирани или не са в неравностойно положение в обществото.

Дискавъри има за цел:

 • Обогатете живота на хората в Суонси, за да могат те да изпълнят своя потенциал като овластени индивиди и като членове на групи и общности.
 • Предлагайте нови преживявания и възможности чрез широк спектър от ученически ръководени дейности в общността, които водят до по-добро взаимно разбирателство и равнопоставеност.
 • Активно подпомагане на учениците да осъзнават личното си развитие и въздействието върху себе си и върху живота на другите чрез участието им в общностни дейности.

Здрав университет

Суонси е определена за една от здравните градове на Световната здравна организация и се присъединява към елитна група от градове, които работят заедно за подобряване на здравето на местните общности. По подобен начин университетът в Суонзи е определен за здравен университет и е установил здрава мрежа в университета с компетентност да подобри здравето и благосъстоянието на университетската общност.

Международни Студенти

Университетът Суонзи е признат за световен топ 200 университет за международни студенти и приветстваме кандидатури на международни студенти от цял ​​свят.

Насърчаваме нашите международни студенти да правят приложения чрез нашата онлайн система за кандидатстване. За повече информация относно извършването на бакалавърска или следдипломна заявка за обучение в Университета Суонзи, моля посетете нашите страници за кандидатстване.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Swansea University

Ако в момента работите в управленска роля, свързана със здравето, и искате да надграждате опита си или искате да развиете кариерата си в тази област, нашата магистърска с ... [+]

Преглед на курса

Ако в момента работите в управленска роля, свързана със здравето, и искате да надградите опита си или искате да развиете кариерата си в тази област, нашата магистърска степен по управление на здравеопазването ще ви даде перфектното основание.

Ще научите как да планирате и предоставяте подобрения на услугите, да управлявате промените, да работите с други хора за постигане на организационни цели, да общувате ефективно и да използвате най-добре ресурсите.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Нашият магистър по анормална и клинична психология ще ви осигури високо ниво на разбиране на теорията и практиката на клиничната психология в рамките на здравните заведен ... [+]

Преглед на курса

Нашият магистър по анормална и клинична психология ще ви осигури високо ниво на разбиране на теорията и практиката на клиничната психология в рамките на здравните заведения, подготвяйки ви за професионално клинично обучение на докторско ниво.

Ще изучавате основни теми, включително хранителни разстройства, психопатия и сексуални нарушения, невропсихология и психотерапия, заедно с ключови статистически и изследователски методи.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърът по географска информация и изменение на климата дава междудисциплинарно обучение в научната основа на ГИС, сателитно дистанционно наблюдение и моделиране на зе ... [+]

Преглед на курса

Магистърът по географска информация и изменение на климата дава междудисциплинарно обучение в научната основа на ГИС, сателитно дистанционно наблюдение и моделиране на земната система, наред с аспекти на изменението на климата.

Ще се съсредоточите върху техническите аспекти на ГИС и наблюдението на земята, както и върху миналото, настоящето и бъдещите глобални и регионални промени в околната среда и климата.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Ще бъдете обучени в приключенски и вълнуващи изчислителни науки, работещи върху предизвикателства в реалния свят, които ще трансформират обществото и икономиката. ... [+]

Преглед на курса

Ще бъдете обучени в приключенски и вълнуващи изчислителни науки, работещи върху предизвикателства в реалния свят, които ще трансформират обществото и икономиката. Въпреки че има основателни опасения относно това какво влияние могат да имат големите данни и изкуственият интелект върху индивидите, общностите, работните места и обществото, тази програма се фокусира върху човешкия потенциал, нужди, желания и грижи и как тези мотивации могат да бъдат използвани за стимулиране на иновациите.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Нашият магистърски курс по електронно и електротехника с промишленост е отворен само за международни студенти. ... [+]

Преглед на курса

Нашият магистърски курс по електронно и електротехника с промишленост е отворен само за международни студенти.

За този курс има процес на подбор - вижте секцията „как да кандидатствам“ на тази страница.

Натрупайте опит от две години в Обединеното кралство и възможността да работите в сътрудничество с индустрията върху предизвикателство в реалния живот.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърът в областта на енергетиката и устойчивата енергия ви оборудва с добри познания за полупроводникови устройства и технологии, усъвършенствана електроника и усъвър ... [+]

Преглед на курса

Магистърът в областта на енергетиката и устойчивата енергия ви оборудва с добри познания за полупроводникови устройства и технологии, усъвършенствана електроника и усъвършенствани енергийни системи.

Ще научите и за технологиите за генериране на енергия от възобновяеми източници, широката лентова електроника, събирането на енергия, слънчевите клетки и биогоривата.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Проектиран за завършили висши учебни заведения, които търсят усъвършенствана програма за повишаване на кариерното развитие и / или допълнителни възможности за научни изсл ... [+]

Проектиран за завършили висши учебни заведения, които търсят усъвършенствана програма за повишаване на кариерното развитие и / или допълнителни възможности за научни изследвания. Развийте уменията и опита, които се изискват от професионалния икономист, като същевременно развивате способността си да разбирате и провеждате иновативни изследвания както в теоретична, така и в приложна ситуация.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Тази програма MSc, чрез консултации с бизнеса и индустрията (както големи и малки), е настроен да се установи ключови умения и придобити умения, необходими за успех в рък ... [+]

Добре известен е фактът, че инженерите и техническите възпитаници имат потенциал да достигнат до върха на управлението и лидерството в бизнеса и индустрията.

Тази програма MSc, чрез консултации с бизнеса и индустрията (както големи и малки), е настроен да се установи ключови умения и придобити умения, необходими за успех в ръководната и / или ръководна роля в инженерния сектор.

Основни функции... [-]
Великобритания Swansea
Август 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Инженерите и техническите специалисти имат потенциала да достигнат върха на управлението и лидерството. ... [+]

Преглед на курса

Инженерите и техническите специалисти имат потенциала да достигнат върха на управлението и лидерството.

Чрез външни консултации с бизнеса и индустрията, този магистър по инженерно лидерство и управление е създаден да ви осигури жизненоважните умения за завършване, необходими за успех в инженерно управление или ръководна роля.

Тази програма е разработена съвместно от Училището по мениджмънт и Инженерния колеж. Студентите по програмата ще се възползват от преподаването и от мениджъри и инженери и ще могат да се възползват от съоръженията в двата факултета.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

MSc in Data Science ви дава солидна основа в концепциите и технологиите за наука за данни за извличане на информация и изграждане на знания от данни. ... [+]

Преглед на курса

MSc in Data Science ви дава солидна основа в концепциите и технологиите за наука за данни за извличане на информация и изграждане на знания от данни.

Този курс се фокусира върху три основни технически теми за извличане на данни, машинно обучение и визуализация.

Вие изучавате изчислителни принципи, методи и системи за различни приложения в реалния свят, които изискват математически основи, умения за програмиране, критично мислене и изобретателност.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

MSc in Cyber Security обхваща критични проблеми на съвременните технологии от сигурността и поверителността на личните данни до кибертероризма, киберпрестъпността и мобил ... [+]

Преглед на курса

MSc in Cyber Security обхваща критични проблеми на съвременните технологии от сигурността и поверителността на личните данни до кибертероризма, киберпрестъпността и мобилната сигурност.

В този клон на Компютърните науки в Суонзи, холистичен и интердисциплинарен подход обединява модули за проникване на тестове, официално моделиране, управление на информационната сигурност, криптография и изкуствен интелект.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

На курса по магистърска степен по кибернетична сигурност в Swansea University , вашите проучвания ще включват теми, включително криптография, блокче, криптопериоди, сигур ... [+]

На курса по магистърска степен по кибернетична сигурност в Swansea University , вашите проучвания ще включват теми, включително криптография, блокче, криптопериоди, сигурността и личния живот на личните данни, кибертероризма, киберпрестъпността и мобилната сигурност. В този курс, Swansea Computer Science поема холистичен и интердисциплинарен подход, обединяващ модули по различни теми като тестване на проникване, формално моделиране, управление на информационната сигурност, криптография и AI, за да подготвим нашите студенти с подходящ начин на мислене за кариера в киберсигурността ,... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Тази магистърска степен е проектирана да преодолее разликата между бакалавърското и докторското изследване в когнитивната невронаука, експерименталната психология и метод ... [+]

Преглед на курса

Тази магистърска степен е проектирана да преодолее разликата между бакалавърското и докторското изследване в когнитивната невронаука, експерименталната психология и методите за изобразяване.

Ще научите как да проектирате, анализирате и оценявате невровизуалните експерименти, които допринасят за нашето разбиране на мозъчните механизми, които са в основата на аспекти на познанието и поведението, като памет, внимание, разпознаване на обекти, невродегенерация и мозъчна травма.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърът по математика и изчисление за финанси е проектиран да отговори на търсенето на специално обучени математици на световните финансови и застрахователни пазари. ... [+]

Преглед на курса

Магистърът по математика и изчисление за финанси е проектиран да отговори на търсенето на специално обучени математици на световните финансови и застрахователни пазари.

Банките имат спешна нужда от служители с усъвършенствани математически умения и способност да развият разбиране на компанията за бурните финансови пазари.

Ще изучавате различни елементи от математиката и изчисленията и ще развиете вашите умения за проучване, управление на проекти и писмени комуникационни умения.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Нашият курс за магистратура по инженерни материали с промишленост е отворен само за международни студенти. ... [+]

Преглед на курса

Нашият курс за магистратура по инженерни материали с промишленост е отворен само за международни студенти.

За този курс има процес на подбор - вижте секцията „как да кандидатствам“ на тази страница.

Натрупайте опит от две години в Обединеното кралство и възможността да работите в сътрудничество с индустрията върху предизвикателство в реалния живот.

Този нов MSc е разширение на нашето MSc Машиностроене и включва втора година, която ви позволява да предприемете или позициониране на индустрията, или проект, насочен към индустрията с индустриален партньор.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Нашият магистърски курс по Машиностроене с промишленост е отворен само за студенти от чужбина. ... [+]

Преглед на курса

Нашият магистърски курс по Машиностроене с промишленост е отворен само за студенти от чужбина.

За този курс има процес на подбор - вижте секцията „как да кандидатствам“ на тази страница.

Натрупайте опит от две години в Обединеното кралство и възможността да работите в сътрудничество с индустрията върху предизвикателство в реалния живот.

Този нов MSc е разширение на нашия MSc Машиностроене и включва втора година, която ви позволява да предприемете или позициониране на индустрията, или проект, насочен към индустрията с индустриален партньор.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърска степен по международно банкиране и финанси е насочена към кандидати, които желаят да придобият солидна основа в международното банкиране и финанси, които ще г ... [+]

Магистърска степен по международно банкиране и финанси е насочена към кандидати, които желаят да придобият солидна основа в международното банкиране и финанси, които ще ги подготвят за кариера в банковия, търговски или финансов анализ.

Основни функцииПодобрена специализирана програма, която може да бъде завършена за една годинаВсички модули се преподават от нашия световен факултет, който има широк спектър от промишлени и академични знанияSwansea е първото в Уелс за международно класирани изследвания (REF 2014)Широка гама от професионални акредитации, за да ускорите кариерата си в зависимост от модулите, които правите93% от студентите в Суонзи, които работят шест месеца след дипломирането сиВисокото време за контакт - нашите модули идват с лекция (в клас с размери, ограничени при приблизително 150 ученика), и семинар / урок (с размери от клас до 30) всяка седмица. Интересувате ли се от съоръженията? Погледнете ги тук.Стипендии за отлични студенти - кликнете тук за повече подробностиSwansea е първият в Уелс за водещ световен ефект - 60% на 4-звездно ниво (REF 2014)описание... [-]
Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Нашият MSc Advanced Computer Science with Industry е отворен само за международни студенти. За този курс има процес на подбор - вижте секцията „как да кандидатствам“ на т ... [+]

Преглед на курса

Нашият MSc Advanced Computer Science with Industry е отворен само за международни студенти. За този курс има процес на подбор - вижте секцията „как да кандидатствам“ на тази страница.

Натрупайте опит от две години в Обединеното кралство и възможността да работите в сътрудничество с индустрията върху предизвикателство в реалния живот. Този нов MSc е разширение на нашата MSc Advanced Computer Science и включва втора година, която ви позволява да предприемете или индустриално разположение, или проект, насочен към индустрията с индустриален партньор.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Станете успешен маркетингов лидер на бъдещето. Развийте своите маркетингови и стратегически умения на високо ниво, като критично разбират текущите проблеми и предизвикате ... [+]

Станете успешен маркетингов лидер на бъдещето. Развийте своите маркетингови и стратегически умения на високо ниво, като критично разбират текущите проблеми и предизвикателства в една постоянно развиваща се индустрия. Този курс е акредитиран от Chartered Institute of Marketing (CIM), включително модулни изключения от CIM професионална квалификация (CIM Graduate Gateway scheme).

Основни функцииВсички модули се преподават от нашия световен факултет, който има широк спектър от промишлени и академични знанияИзбор на дисертационен или 3-месечен проект за пласмент на индустриятаSwansea е първото в Уелс за международно класирани изследвания (REF 2014)93% от студентите в Суонзи, които работят или продължават обучението си в рамките на шест месеца след дипломирането сиВисокото време за контакт - всеки модул включва 2-часова лекция (класове с размери приблизително 150 ученика), последвана от 1-часов семинар / учебник (клас с размери, ограничен до 30) всяка седмица.Стипендии за отлични студентиописание... [-]
Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Студентите по магистърска степен по Структурно инженерство ще получат задълбочени познания и излагане на конвенционални и иновативни идеи и техники, които ще им позволят ... [+]

Преглед на курса

Студентите по магистърска степен по Структурно инженерство ще получат задълбочени познания и излагане на конвенционални и иновативни идеи и техники, които ще им позволят да разработят стабилни решения за структурни инженерни проблеми.

Тя ще обхване разнообразния характер на структурното инженерство чрез интегриране на знания от механиката, материалите, структурния анализ и структурното проектиране. Програмата ще обхване и най-новите технически тенденции в гражданското и структурното инженерство, включително напреднали изчислителни умения за моделиране и ще обхване широко техническите предизвикателства и решенията, с които се сблъскват широкомащабните инфраструктурни дейности.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Студентите от курса MSc Construction Engineering ще получат задълбочени познания и излагане на установени и иновативни идеи и техники, които да им позволят да разработят ... [+]

Преглед на курса

Ролята на структурния инженер има все по-голямо значение за обществото, докато населението расте и светът става по-взаимосвързан. Небостъргачите стават все по-високи, а мостовете стават по-дълги. Революцията в Зелената енергия изисква инфраструктурата за генериране на енергия да бъде структурно проектирана за устойчивост в тежки условия, например силен вятър или дълбоки морски места. Като основен принос за производството на CO2 (10% от глобалните емисии), строителната индустрия зависи от инженерите на конструкцията, които да проектират енергийно ефективни сгради, като използват подходящи материали, за да сведат до минимум въздействието върху околната среда върху сектора.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Спечелете експертно обучение по научноизследователски методи за напреднала психология и изпълнете основни и приложни изследователски проекти в широк спектър от области с ... [+]

Преглед на курса

Спечелете експертно обучение по научноизследователски методи за напреднала психология и изпълнете основни и приложни изследователски проекти в широк спектър от области с този магистърски курс.

Ще се научите да използвате редица изследователски инструменти, като например бази данни, статистически софтуер и компютърни програми и ще развиете обширни практически изследователски умения, които да приложите във всеки контекст, където човешкото поведение е важно.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

На курса по магистърска степен по компютърни науки Вие ще бъдете добре подготвени за кариера в ИТ или свързаните с тях индустрии. Курсът е за вас, ако сте завършил компют ... [+]

На курса по магистърска степен по компютърни науки Вие ще бъдете добре подготвени за кариера в ИТ или свързаните с тях индустрии. Курсът е за вас, ако сте завършил компютърни науки или сте придобили опит в областта на компютърните технологии и програмирането в различна степен. Желанието да се работи усилено и способността за решаване на проблеми са еднакво важни за този MSc.

Курсът MSc в областта на компютърните науки ще развие уменията и знанията, които сте придобили от вашата първа степен, като разширите и задълбочите познанията си по компютърни науки чрез разнообразни модули и материали.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърска степен по управление на устойчиво инженерство за международно развитие е високо прилаган курс с преподавани елементи и съществен проект. Ще се научите да мисл ... [+]

Преглед на курса

Магистърска степен по управление на устойчиво инженерство за международно развитие е високо прилаган курс с преподавани елементи и съществен проект.

Ще се научите да мислите бързо и гъвкаво, действайки решително в отсъствието на пълна информация, за да подобрите качеството на живот чрез инженерни решения.

По-голямата част от строителството в света се намира в „развиващи се страни, предимно в Южното полукълбо“ (ПРООН). Тези среди са изправени пред предизвикателства от крайната бедност и недостига на храна за промените в климата и необратимата загуба на биоразнообразие.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърска степен по управление на устойчиво инженерство за международно развитие е високо прилаган курс с преподавани елементи и съществен проект. ... [+]

Преглед на курса

Магистърска степен по управление на устойчиво инженерство за международно развитие е високо прилаган курс с преподавани елементи и съществен проект.

Ще се научите да мислите бързо и гъвкаво, действайки решително в отсъствието на пълна информация, за да подобрите качеството на живот чрез инженерни решения.

По-голямата част от строителството в света се намира в „развиващи се страни, предимно в Южното полукълбо“ (ПРООН). Тези среди са изправени пред предизвикателства от крайната бедност и недостига на храна за промените в климата и необратимата загуба на биоразнообразие.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

Swansea University

MRes in Biosciences ви предоставя обучение за експертни изследвания, вградено в нашите изследователски групи от световна класа, вградени в една или повече от нашите изсле ... [+]

Преглед на курса

MRes in Biosciences ви предоставя обучение за експертни изследвания, вградено в нашите изследователски групи от световна класа, вградени в една или повече от нашите изследователски теми в Biosciences. Ще се възползвате от нашите специализирани съоръжения по пътя към постигане на изследователска квалификация за истинско отличие.

Нашите специализирани съоръжения включват:... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Swansea University

Магистърът по дигитални медии изследва цветното минало, настояще и бъдеще на цифровите медии. ... [+]

Преглед на курса

Магистърът по дигитални медии изследва цветното минало, настояще и бъдеще на цифровите медии.

Идеален за скорошни висшисти или настоящи професионалисти, този курс предлага свеж съвременен ъгъл по най-големите обществени проблеми на днешния ден, опирайки се на нашия опит в медиите и комуникационните изследвания.

Ще изследвате бизнеса и политиката на дигиталните медии с водещи учени, комбинирайки теоретични и приложни перспективи, за да дадете здрава рамка за разбиране на съвременните дебати.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърската степен по китайско-английски превод и език е достъпна, ако сте говорител на първи език на мандарин от Китай, който се интересува от кариера на приложен език ... [+]

Преглед на курса

Магистърската степен по китайско-английски превод и език е достъпна, ако сте говорител на първи език на мандарин от Китай, който се интересува от кариера на приложен език като превод и преподаване на английски или китайски като чужд език.

Този курс ви дава специфични за езика умения в преводаческите изследвания и приложната лингвистика. Той има за цел да заключи широката област на превода в специфичен контекст, превеждайки между английски и китайски.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърската степен по комуникация, медийна практика и връзки с обществеността (PR) е предназначена за студенти, които искат да съсредоточат енергията си върху динамични ... [+]

Магистърската степен по комуникация, медийна практика и връзки с обществеността (PR) е предназначена за студенти, които искат да съсредоточат енергията си върху динамичния свят на социалните медии, да развият своята творческа практика и професионални писмени умения или да работят в предприемаческа среда.

Основни функции

УО предлага учебна практика в професионални, съвременни медийни умения, преподавани от професионалисти от академичната сфера. Програмата включва модули за професионално писане / журналистика, визуални комуникации и медиен дизайн, видео и документално правене и PR, брандинг и промоция. Други модули за комуникация, теория, филм и история също са на разположение.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Независимо дали искате стратегическо разбиране на социалните медии, усъвършенствани творчески умения чрез професионално писане или чувствителността на комуникациите да на ... [+]

Преглед на курса

Независимо дали искате стратегическо разбиране на социалните медии, усъвършенствани творчески умения чрез професионално писане или чувствителността на комуникациите да направят предприемачески ефект, УО по комуникация, медийна практика и връзки с обществеността (PR) е идеален.

Ще предприемете структурирана практика в съвременните медийни умения, преподавани от мотивирани професионалисти от индустрията с впечатляващи академични умения.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърът по международна журналистика предоставя динамичен и стабилен подход в преподаването на съвременна журналистика чрез обектива на глобализацията и дигитализацият ... [+]

Преглед на курса

Магистърът по международна журналистика предоставя динамичен и стабилен подход в преподаването на съвременна журналистика чрез обектива на глобализацията и дигитализацията.

Нашите интердисциплинарни и междукултурни методи използват опит в медиите и комуникационните изследвания.

Ще усъвършенствате своите знания и разбиране на журналистиката в обществото на 21-ви век чрез практически умения и техники на журналистическа продукция, изследвайки конкретна практика от теоретична и аналитична гледна точка.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

УО по международна сигурност и развитие ви запознава с основните въпроси и критичните дебати в дълбоко сериозна област. ... [+]

Преглед на курса

УО по международна сигурност и развитие ви запознава с основните въпроси и критичните дебати в дълбоко сериозна област.

Сигурността, насилието и конфликтите сега са централни за международния дискурс за политика и политика за развитие. Разбирането на съвременния свят изисква пълна оценка на конфликта и насилието.

В този курс проучвате обхвата на „традиционните“ проблеми на сигурността като война и конфликти, в допълнение към „нетрадиционните“ въпроси като икономическа сигурност, екологична сигурност, здраве и миграция.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

УО в областта на международните отношения има за цел да отвори ума и да разшири уменията ви. ... [+]

УО в областта на международните отношения има за цел да отвори ума и да разшири уменията ви.

Основни функции

Този магистър предлага напреднали изследвания в областта на международните отношения, като предоставя на студентите подробно разбиране за международната система, ключови въпроси, ключови участници и алтернативни начини за анализ и интерпретация на темата.

С оценяването на глобалната динамика на работното място, имате възможност да се специализирате в изследването на една конкретна област на света: Азиатско-тихоокеанския регион.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Нашият магистър по приложно наказателно правосъдие и криминология ще ви помогне да научите за причините за престъпността, системата за наказателно правосъдие и най-новите ... [+]

Нашият магистър по приложно наказателно правосъдие и криминология ще ви помогне да научите за причините за престъпността, системата за наказателно правосъдие и най-новите теми в криминологичните дискусии на водещи експерти в тази област. Налице е вълнуващ набор от различни модули, които се предлагат, насочени към прилагане на криминологични знания към работата на системата на наказателното правосъдие.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Престъпността, причините за това и как трябва да се справим с нея никога не са далеч от заглавията и експертните познания в тази област се оценяват все повече от работода ... [+]

Преглед на курса

Престъпността, причините за това и как трябва да се справим с нея никога не са далеч от заглавията и експертните познания в тази област се оценяват все повече от работодателите в правителството и други сектори.

Изучете нашия магистър по приложно наказателно правосъдие и криминология и ще получите задълбочени познания за причините за престъпността, наказателноправната система и актуалните теми в криминологичните дебати.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърът по професионален превод (MAPT) ще ви превърне от отличен говорител по чужд език в успешен професионален лингвист. ... [+]

Преглед на курса

Магистърът по професионален превод (MAPT) ще ви превърне от отличен говорител по чужд език в успешен професионален лингвист.

MAPT (по-рано превод с езикови технологии) е част от Европейската мрежа за майстори в превода, която в момента има 64 членове в цяла Европа. Swansea University е единственият член на Уелс.

Ще предприемете усъвършенствана преводаческа работа по общ, административен и технически текст и ще се обучите в стандартните за индустрията инструменти за компютърно подпомагане на превода.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Нашата Майкрософт престъпност и тероризъм ще ви изложи на непрекъснато променящия се характер на онлайн престъпления и престъпно поведение, за да разберете заплахите, тен ... [+]

Нашата Майкрософт престъпност и тероризъм ще ви изложи на непрекъснато променящия се характер на онлайн престъпления и престъпно поведение, за да разберете заплахите, тенденциите, проблемите и отговорите в тероризма и киберсигурността, както и ключовите етични въпроси.

Основни функции

Нашата Майкрософт престъпност и тероризъм предлага на студентите възможност да:

Разглеждайте въпросите, свързани с кибер-областта, от интердисциплинарна и многоизмерна гледна точка, която предлага уникален поглед върху проблемите.Ангажирайте се директно с работата по проекта и със заинтересовани страни, които могат да осигурят прозрения и актуални познания по тематиката.Изберете от голямо разнообразие от модули, налични в Училището по право на Хилари Родхам.Възможност да се специализират в определени области на киберпрестъпността и / или онлайн тероризма чрез магистърска дисертация.описание... [-]
Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

УО в преводите и тълкуването (MATI) е специализиран вариант, със специален акцент върху усвояването на умения, на нашата установена магистърска степен по професионален пр ... [+]

УО в преводите и тълкуването (MATI) е специализиран вариант, със специален акцент върху усвояването на умения, на нашата установена магистърска степен по професионален превод. Това е интегрирана програма, предназначена да превърне участниците с доказани отлични постижения в чужди езици в успешни и продаваеми професионални лингвисти.

Основни функции

В основата на магистърската програма се включват усъвършенствани преводи на общи, административни и технически текстови типове, интерпретиране (в една или две от следните среди: местно управление, здравеопазване, полиция и съд) и обучение по индустриален стандарт Computer Assisted Translation (CAT) инструменти. Част 1 от степента включва и възможности за развиване на допълнителни специализирани умения за устен превод, аудиовизуален превод, машинен превод (MT) и софтуерна локализация, управление на терминология, видео или дигитално публикуване, работа с местни преводачи и предприемане на истински комисионни по професионални стандарти и срокове.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

Магистърът по творческо писане е уникално вдъхновяваща програма, която осигурява интегрирано обучение за писане на литературен и медиен текст. ... [+]

Преглед на курса

Магистърът по творческо писане е уникално вдъхновяваща програма, която осигурява интегрирано обучение за писане на литературен и медиен текст.

Преподаван от опитни писатели с основен профил, този курс осигурява преподаване на различни жанрове, включително художествена литература, кратка история, поезия, драматургия, сценарий и творческа нехудожествена литература.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Swansea University

УО в областта на развитието и правата на човека разглежда сравнително новия интерфейс между правата на човека и международното развитие. ... [+]

УО в областта на развитието и правата на човека разглежда сравнително новия интерфейс между правата на човека и международното развитие.

Основни функции

Този УО е мултидисциплинарна програма, съчетаваща прозрения от областта на изследванията на развитието, политиката, политическата теория и международното право. Той разглежда някои от ключовите въпроси, пред които са изправени глобалните общества от двадесет и първи век чрез динамична програма, която съчетава теоретични и приложни перспективи и се преподава от екип от водещи академици в техните области.... [-]

Великобритания Swansea
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Великобритания