Прочетете официалното описание

За нас

Ние предлагаме свят от възможности в Лондон

Основана през 1803 г., Сейнт Патрик се превърна в утвърдена образователна институция, посрещайки студенти от цял свят до нашите колежи в Лондон.

Необходимите ви квалификации

Ние имаме партньорства с някои от най-утвърдените и иновативни имена в образованието във Великобритания, които ви предлагат HND и бакалавърски програми по много предмети. Чрез нашите съоръжения и висококвалифицирани преподаватели тези програми предоставят уменията и знанията, които носят успешни кариери.

Живот, променящ живота

Лондон е идеалното място за стартиране на глобална кариера и получаване на наистина уникален студентски опит. Нашите кампуси поставят международни бизнес централи, култура, изкуство, дизайн, музика и свят на възможностите на прага ви. Лондон е идеалното място за позитивно въздействие и приятели през целия живот.

Защо да изберете Св. Патрик?

От основаването си през 1803 г. Сейнт Патрик се превърна в един от водещите алтернативни доставчици на образование, посрещайки студенти от всички среди. Ние се гордеем с успеха на учениците и активно насърчаваме развитието на уменията и новите перспективи, необходими за успеха на всяка работа по света.

Качество и високи постижения

Нашата основна цел е да постигнем най-високите стандарти на обучение, така че да постигнете еднакво високи цели в кариерата. Нашият академичен екип е подбран за техния фокусиран върху учениците подход - както и нашите партньори.

Посрещане на нуждите на индустрията и студентите

Ние представяме теорията в живота, като я прилагаме към „реалния свят”. Ще завършите с задълбочени познания и способност да приложите тези знания в национален и международен контекст.

От първия ден ще започнете да се подготвяте за успех в кариерата, като подобрите автобиографията си над очакванията на работодателя и ще се откроите от другите кандидати.

Бъдете в сърцето на оживения Лондон

Опитайте живота в един от най-важните, вълнуващи и разнообразни градове в света. Лондон е идеалното място да се потопите в култура, изкуство и музика.

Вие ще бъдете в голям финансов и бизнес капитал, заобиколен от някои от най-важните имена в богата индустрия. Също така ще бъдете в центъра на глобален център за дизайн, мода и медии.

Мисия и визия

Мисия

Целта ни е да дадем възможност на нашите ученици чрез образование и да им помогнем да променят живота си към по-добро. Сейнт Патрик е ангажиран с разширяване на участието и осигуряване на достъп до образование за всички ученици. Голяма привилегия е да можем да подкрепим нашите ученици, да им помогнем да разкрият техния потенциал и да ги видим успешно да завършат курсовете си и да завършат. Ние осигуряваме възможно най-доброто образование за тези, които се нуждаят от нея на достъпна цена, давайки на хората от всички сфери на живота възможностите, от които се нуждаят, за да подобрят своите кариерни перспективи.

Нашата визия

Нашата визия е да продължим да разширяваме достъпа до образование, като помагаме на учениците да подобрят своята пригодност за заетост и да насърчат включването в сектора. Сформирахме отличен академичен екип и специализирани студентски услуги, осигуряващи висококачествено образование. Ние се стремим да бъдем признати на национално ниво като доставчик на изключително професионално образование, помагайки на учениците да постигнат амбициите си за кариера.

Заявление за достъп и разширяване на участието

Въведение

Колежът на Сейнт Патрик има горда история за насърчаване на образователния достъп. От основаването си през 1803 г. като училище за децата на ирландски работници в Лондон, колежът е приоритизирал предоставянето на пълен достъп до образование, особено за тези, които са пренебрегнати от официалната система и от необлагодетелствани райони или среди.

Нашата мисия за достъп и разширяване на участието

Силно вярваме във втория шанс и целта ни за увеличаване на образователните възможности за всички върви ръка за ръка с нашата отдаденост към иновациите и разнообразието.

Целта ни е да дадем възможност на нашите ученици чрез възможно най-доброто професионално образование на достъпна цена, което ще им позволи да променят живота си към по-добро. Ние предлагаме на хората от всички сфери на живота възможностите, от които се нуждаят, за да подобрят перспективите си за кариера.

Голяма привилегия е да подкрепим нашите ученици, да им помогнем да разгърнат потенциала им и да ги видим успешно да завършат курсовете си.

Ние се ангажираме да бъдем най-добрите в класа по отношение на пригодността за заетост и успеха на учениците. Колежът участва през 2016 г. в изследването „Дестинация на напускащите“ във ВО (DLHE) за първи път заедно с други алтернативни доставчици. Резултатът показва, че 54% от анкетираните студенти са постъпили на пълно или непълно работно време в рамките на 6 месеца от завършването на колежа. Това е истинско свидетелство за нашия ангажимент за пригодност за заетост и производство на завършили най-добрите в класа. Беше окуражаващо да научим, че 6% от общия брой на изследваните студенти в рамките на DLHE населението на 2016/17 са влезли в обучение или пълно или непълно работно време в рамките на 6 месеца от завършването на колежа.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Location address
St Patrick's
15-19 Great Chapel Street

London, England, W1F 8FN GB
Location address
Manchester, England, GB