Sheffield Hallam University

Представление

Прочетете официалното описание

Sheffield Hallam University е приветлива общност от студенти и служители от над 120 държави. Ние предлагаме изключителни преподаватели в 700 програми на основополагащо, бакалавърско, следдипломно и изследователско ниво. С повече от 31 000 студенти, ние сме сред най-големите университети в Обединеното кралство.

Нашите курсове развиват уменията, които трябва да превъзхождате във вашата кариера. Вграждаме практически опит и практически казуси от реалния свят в нашето преподаване, така че имате много възможности да приложите обучението си на практика. Имаме силен опит в практическите стажове, като нашите студенти попълват почти 19 000 разположения всяка година. Нашата специализирана кариерна услуга предлага индивидуална подкрепа за заявки за работа и интервюта. Също така хостваме редовни лекции от експерти от индустрията и редица специализирани панаири за кариера. Много от нашите курсове са акредитирани от организации като CIMA, RIBA и CIM. Гордеем се, че 93% от завършилите ни работят или продължават да учат в рамките на шест месеца (DLHE, 2013-14).

Sheffield Hallam University предлага изключителен учебен и преподавателски опит и изследователска програма, класирана в първите пет от всички модерни университети в Обединеното кралство (Framework for Excellence Framework, 2014).


Центърът TESOL на Sheffield Hallam предлага курсове по английски език, акредитирани от Британски съвет, за да подобрите уменията си за четене, писане, слушане и говорене, преди да започнете бакалавърския или следдипломен курс. Безплатни курсове по английски език също са на разположение, за да ви подкрепят по време на вашето обучение.

Университетът се намира в Шефилд, приветлив, мултикултурен град с богата и горда история. Това е безопасно, приятелско и евтино място за живеене, което е причината, поради която е избран за избор на повече от 60 000 студенти. Шефилд предлага най-доброто от двата свята, с всички удобства, култура и забавления на големия град и спокойните зелени пространства в провинцията.

Места

Шефилд

Address
Howard St, Sheffield S1 1WB, UK
S1 1WB Шефилд, Англия, Великобритания