Rose Bruford College of Theatre and Performance

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Rose Bruford College of Theatre and Performance .

Нашата цел е да ви вдъхновим, развълнуваме и обучим като креативен художник и практикуващ, който може да използва рефлексивни практики и изследвания, заедно с преподаването от световна класа, което предоставяме, като инструменти, за да станем независим мислител и изпълнен и успешен работещ професионалист.

Rose Bruford College , обучението и обучението в Rose Bruford College поставят акцент върху артистичността, сътрудничеството, общността, откритието, разнообразието, пригодността за заетост, независимостта и професионализма. Студентите и персоналът работят в обширна среда в нашия красив парк, за да произвеждат и произвеждат над 75 представления годишно.

Някои продукции са показани на други места в Лондон, някои са на турне във Великобритания и в чужбина. От тази оживена атмосфера дойде следващото поколение изпълнители, дизайнери, техници и компании, които променят облика на глобалния театър и събития на живо.

Мисия

Ние се стремим да постигнем социално и културно въздействие чрез предоставяне на най-висококачествено професионално обучение и образование в широк, иновативен спектър на обучение и преподаване, който предоставя проактивни завършили, които са креативни, овластени, работещи, приобщаващи и разнообразни, етични и междукултурни в перспектива ,

зрение

Rose Bruford College ще създаде промени в бъдещето

118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Нашите курсове

Учениците от над 40 различни страни учат с нас на нашите 15 различни професионални и професионални курсове.

Продукции и събития

Ние провеждаме продукции и събития през цялата година, както в университета, така и извън него.

Нашите възпитаници

Нашите възпитаници продължават да оформят бъдещето на индустрията.

нашето местоположение

Колежът се намира в парк Lamorbey, югоизточен Лондон, в красиви зелени площи, само на 30 минути с влак от площад Трафалгар и сърцето на Уест Енд в Лондон. Към кампуса около градината II са изброени Lamorbey House с модерни, специално изградени съоръжения, включително 330-местен театър-в-кръг, гъвкав театър с плевня, два театрални студиа от черна кутия, просторни стаи за репетиции, записване студиа, технически лаборатории, дизайнерски и производствени цехове, уникална драматична библиотека и добре оборудвани участъци. През 2015 г. Колежът откри Кристофър Корт, който е 168 стаи със самостоятелен санитарен възел на кратка разходка от колежа.

Нашата култура на иновации

Гордея се с историята си на иновации, в която Роуз Бруфорд въвежда първото висше бакалавърско ниво по актьорско майсторство и първата бакалавърска степен по дизайн на осветление през 1970-те години, Rose Bruford College продължава да прокарва границите на обучението за изпълнение и технически театър. една от водещите световни драматични консерватории и една от най-големите британски по брой на учениците и разнообразието от възможности за професионално обучение. Подготвя актьорите си за кариера на сцената и на екрана и дизайн. Управление и технически дипломирани специалисти за задкулисни сцени в широката индустрия за забавления - с шест отделни актьорски и изпълнителски варианта на бакалавърски и следдипломни нива, най-голямото портфолио от технически театър и управление бакалавърски програми и две онлайн бакалавърски степени - ние обучаваме някои от най-добрите таланти, които създават театър днес по целия свят.

Колежът и неговият преподавателски състав насърчават въображението, талантите и творчеството на нашите ученици, подготвяйки ги за възнаграждаване и удовлетворяване на кариерите си в предизвикателни и вълнуващи индустрии. Нашата работа е да обучаваме, но също така да помогнем за намирането на работа за всички наши възпитаници.

Нашите съоръжения

Rose Bruford College of Theatre and Performance е разположен в парк Ламорбей, зелени площи, датиращи отпреди 16-ти век, със зрели дървета и езерце с риба и водолюбиви птици. Външният вид на кампуса едва се е променил за повече от 60 години.

Разполагаме с редица съоръжения, които да отговарят на вашите нужди за всякакви поводи, от събирания на възпитаници до сватби, церемонии по награждаване, конференции, срещи, класове и работни срещи. Често наемаме училища и летни училища.

През август 2015 г. Колежът отвори зала „Резиденция на Кристофър Корт“, състояща се от 168 стаи със самостоятелен санитарен възел в близост до гарата Сидкъп, които се използват от учениците през учебната година (септември-края на юни) и от други през лятото (юли и август).

Нашите условия за наемане включват:

 • Къща Lamorbey от II-ра категория
 • Роуз театър с 330 места
 • Театърът за плевня със 100 места
 • Две студийни театри
 • Репетиционни стаи
 • Танцово студио
 • Класните стаи
 • Записващи студия
 • Пълна производствена / техническа поддръжка
 • На разположение има бар и кетъринг
 • Бокс-офис

Места

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance
Lamorbey Park
Burnt Oak Lane
Sidcup
, Kent

DA15 9DF

Sidcup, Англия, Великобритания