Royal College of Art

Представление

Прочетете официалното описание

Royal College of Art

Класиран е университет номер 1 в света за изкуство и дизайн за шест поредни години (2015-2020) *

Разположен в сърцето на Лондон, Royal College of Art е най-влиятелният, изцяло следдипломни университет за изкуство и дизайн в света. RCA е класиран в световния университет за изкуство и дизайн в шест поредни години (2015 - 2020) в QS World University Subject Rankings.

Посетете нашето онлайн абитуриентско шоу днес

За първи път в нашата история завършилото изложение на RCA е онлайн от 16-31 юли. Посетете RCA2020 сега, за да видите работата на 850 завършващи студенти, както и над 250 художествени беседи, представления, турнета и панелни дискусии.

Програми на обучение

RCA предлага 40 следдипломни програми - включително магистърски, докторски и дипломни.

Освен това колежът предлага на кандидатите и студентите курсове по английски език за академични цели (EAP), за да подпомогне студентите в общуването в контекста на академичното изкуство и дизайн. Те включват 8-седмични и 4-седмични предсесионни курсове, преди да започнат програмите, и предлагат сесионна подкрепа през учебната година.

Онлайн дни на отворени врати

 • Здравеопазване и дизайн MRes Онлайн ден на отворените врати - 21 юли 2020 г.
 • MRes Онлайн Ден на отворените врати (Архитектура, комуникация, изящни изкуства и хуманитарни науки и дизайн Pathways ) - 22 юли 2020 г.
 • Онлайн ден на отворените врати за интелигентна мобилност - 27 юли 2020 г.

Кратки курсове

Royal College of Art предлага нарастващо портфолио от кратки курсове, включващи изпълнителни майсторски класове за висше ниво, летни курсове и персонализирани програми за изпълнително образование за бизнес и организации.

Курсове за висше образование

Програма от изпълнителни майсторски класове, създадена специално да предостави на професионалистите от висше ниво най-важните бизнес умения за двадесет и първи век, като креативност, критично мислене и съпричастност.

 • Дизайнерско мислене и иновации
 • Майсторски клас за дизайн на услуги
 • Творческо лидерство
 • Успешно предприемачество
 • Интериорен дизайн - дребно фючърси

Посетете уеб страниците на курса за бъдещи дати и регистрирайте интереса си.

Лятно училище

Летните курсове варират от един ден до три седмици, което предоставя несравними възможности за участниците за достъп до експертиза, студия и съоръжения от световна класа. Тези курсове са отлични дегустатори за магистърски степени на RCA .

 • Кураторско съвременно изкуство и дизайн - теория и практика:
 • Графичен дизайн - Редакторски дизайн Лятно интензивно:
 • Разрушителни пазарни иновации чрез дизайн
 • Лятно училище по архитектура
 • Лятно училище за съвременно изкуство
 • Графичен дизайн - типография Summer Интензивно
 • Илюстрация - Графичният роман Лятно интензивно

Подхранване на креативните индустрии

RCA има отличителна роля в подготовката на своите специализанти за кариери в областта на изкуството, дизайна и творческия сектор - наистина Колежът е широко разглеждан като тигел на креативните индустрии. Курсовете се преподават от международно известни художници, дизайнери, архитекти, писатели, изследователи и теоретици, а студентите имат уникална възможност да изучават изкуство в дизайнерска среда и да проектират в арт среда. Концентрираните й, персонализирани форми на преподаване и учене - и специализирани технически средства и изследователски центрове - допринасят за изключително креативна и интелектуална среда.

Освен че посреща студенти от над 80 страни, глобалното измерение на Колежа се засилва чрез партньорства с водещи изкуства и дизайн, културни и образователни институции и чрез широки връзки с бизнеса, както в национален, така и в международен план.

Според последните данни 93% от завършилите колеж получават трудова заетост на подходящо професионално ниво в избраната от тях специалност, в рамките на кратко време след напускането на колежа. Тези дестинации са значителен показател за успеха на RCA .

Признат за изключителното качество на своите възпитаници, Колежът се гордее с такива забележителни възпитаници като сър Джеймс Дайсън, Томас Хедървик, Дейвид Хокни, Трейси Емин, Кристофър Бейли, Лен Дейтън, Жулиен Макдоналд, Орла Кийли, Алисън Джексън, Идрис Хан, Дейвид Аджайе, АОС, Сюзи Темпълтън, сър Ридли Скот - списъкът продължава “.

Места

Лондон

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU Лондон, Англия, Великобритания

Програми

Магистър
Магистър по изкуствата (MA)