Прочетете официалното описание

Вашето пътуване започва тук

Университетът Нотингам Трент (NTU) е един от най-големите университети в Обединеното кралство с отлична световна репутация, силни възпитаници и впечатляващи акредитиви за следдипломна работа.

Направихме учебни занятия в NTU още по-привлекателни, с набор от онлайн онлайн курсове за следдипломна квалификация, проектирани така, че да отговарят на вашите ангажименти за живот и кариера. Като онлайн студент, ще имате достъп до едно и също висококачествено преподаване, отличен с награди научен опит и отлични възможности за кариера като някой, който учи в университета. Ще бъдете посрещнати в приятелската международна студентска общност на NTU и след завършването си ще се присъедините към редиците на успешните ни възпитаници.

Защо учениците избират NTU

Университетът в Нотингам Трент е един от най-големите университети в Обединеното кралство, признат в световен мащаб за превъзходството в преподаването, научни изследвания, следдипломна работа и отдаденост на успешните резултати на студентите.

 • NTU е обявен за Университет на годината от наградите за висше образование на Таймс 2017.
 • NTU е признат за първокласен университет и е класиран на трето място в Обединеното кралство от People and Planet University League 2017.
 • NTU получи златен рейтинг в правителствената рамка за върхови постижения (TEF) за изключителното му преподаване и учене. Прочетете още.
 • Ние сме обявени за модерен университет на годината в "Таймс" и "Пътеводител за добър университет в неделя" 2018.
 • 96% от завършилите следдипломна квалификация са били на работа или продължават образованието едва шест месеца след дипломирането си (DLHE 2015/16)
 • 93% от студентите от НТУ биха препоръчали да учат в НТУ (последното Национално проучване на студентите от 2017 г.)
 • Наградата на университета "Гардиън" 2015 за превъзходство в преподаването
 • NTU е постигнала наградата за красота за висше и висше образование за научни изследвания през 2016 г.
 • Ще се възползвате от нашите връзки с повече от 200 партньорски институции, разположени в 35 различни държави.

Открийте повече

Нашите курсове

Нашите онлайн курсове предлагат същото ниво на учебно потапяне като базираните в кампуса еквиваленти, използвайки същите утвърдени преподавателски екипи, но с допълнителните предимства на най-новите техники за дистанционно обучение. Онлайн доставката ще ви помогне да усвоите съдържанието чрез използване на видео лекции, интерактивни задачи, цифрови инструменти и други иновативни елементи, за да ви предостави необходимата практическа работа.

Понастоящем предлагаме следните курсове за дистанционно обучение:

MBA
По-нататъшно разбиране на съвременната бизнес стратегия и лидерство чрез реалния живот, опитните техники и наставничеството.

 • MBA с анализ на данни
  Използвайте силата на големи данни, за да влияете на стратегията във вашата организация.

Управление на проекти в строителството
Сложете принципите за управление на проектите на практика и се възползвайте от предимствата на тесните връзки на NTU със строителната индустрия.

MA Международни отношения
Получете практически опит в теориите и политиките, развивате уменията си чрез излагане на опит в областта на преподаването и научните изследвания от цял ​​свят.

Открийте повече

Поглъщащо онлайн обучение

Университетът Нотингам Трент (NTU) се ангажира с ученето през 21-ви век, непрекъснато разработвайки иновативни начини да оживее курсовете и да ви помогне да научите всичко, което е необходимо, за да успеете. Нашите интерактивни онлайн курсове включват:

 • изчерпателни видео лекции - потопете се изцяло в съдържанието на програмата
 • реални практически казуси - оценявайте практическите последици от вашето обучение
 • интерактивни задачи - опитайте по-ангажиращо обучение
 • социално взаимодействие - да бъдете част от студентската общност чрез взаимодействие с учители и студенти от цял ​​свят
 • научен надзор - научете необходимите техники и умения, за да приложите на практика това, което сте научили.

Чрез нашите ангажирани онлайн казуси, можете да достигнете пълния си потенциал.

Започнете пътуването си с NTU днес

Програми с обучение на:
 • Английски