Norwich University of the Arts

Представление

Прочетете официалното описание

За NUA

Norwich University of the Arts (NUA) се утвърждава в областта на изкуството, дизайна и медийното образование в продължение на повече от 170 години. Но докато нашата история може да бъде проследена до 1845 г., нашата перспектива е напред-мислене.

От градския център на града, който може да се похвали с най-модерните възможности, до подход към преподаването, който ни видя наградата от злато по Рамката за отлично обучение и класирана на номер 1 във Великобритания за задържане на студенти от The Times и The Sunday Times Good University Guide 2020, нашата репутация за високи постижения е добре спечелена.

NUA процъфтява като утвърден университет, развивайки национална репутация като новаторска и творческа академична общност, с твърд ангажимент да предлага курсове за професионално обучение, които дават възможност на студентите да развият уменията си и да преследват своята страст.

В сърцето на всичко това нашите ученици. Изпълнители, дизайнери, производители. Привличайки различни интереси и уникални гледни точки, те споделят желанието да бъдат оспорвани и вдъхновени. Да се ​​научиш от миналото и да оформяш бъдещето.

Нашата мисия

Мисията на NUA е да бъде най-добрият специализиран университет за изкуство, дизайн, архитектура и медии в Европа, който да произвежда висшисти от висококачествени и вдъхновяващи студенти и персонал, за да постигне отлични постижения в творческата и културната сфера.

История на Norwich University of the Arts в Norwich University of the Arts

1845 Школата за дизайн в Норич е основана през 1845 г. от художниците и последователите на школата на художниците в Норич, единствената провинциална британска група, създала международна репутация на пейзажната живопис.
1965 Одобрени да предлагат степен на диплома чрез Диплома за изкуство и дизайн.
1965 г. нататък Появяват се двойни силни страни в живописта и графичния дизайн, под група изключителни практици и учители, които правят белег на националната сцена на изкуството и дизайна.
1975 Курсове за първи бакалавърски степени, предлагани валидирани от Съвета за национални академични награди (CNAA).
1989 Great Yarmouth College of Art, включен в училището.
1993 Първи магистърски курсове, въведени чрез академично споразумение с Anglia Polytechnic.
1994 Инкорпориран като институция за висше образование, преименуван като Школа за изкуство и дизайн в Норич.
1995 Студент от първа изследователска степен, регистриран за докторантура.
2008 Предоставен правомощия за присъждане на степени до магистърско ниво и преименуван на Университетския колеж по изкуствата в Норич.
2012 Присъжда университетска титла от Съвета на тайните, превръщайки се в Norwich University of the Arts . Назначава първия си канцлер - актьорът сър Джон Хърт.

Агенцията за осигуряване на качеството проверява как университетите и колежите в Обединеното кралство поддържат стандарта на своето висше образование.

Университетът е създаден като самостоятелно висше учебно заведение съгласно раздел 121 от Закона за реформата в образованието от 1988 г. и е признат орган с възложените му правомощия. Университетът е уреден от Службата за студенти (OFS). Информация за статута на университета може да бъде намерена в Регистъра на OFS и в списъка на признатите органи, публикуван на уеб сайта на правителството на Великобритания (GOV.UK). Регулаторната рамка на OFS ще влезе в пълна сила от 1 август 2019 г. От 1 април 2018 г. до 31 юли 2019 г. университетът ще бъде обект на преходни споразумения на OFS.

Места

Норич

Norwich University of the Arts

Телефон
+44 (0)1603 610561