Прочетете официалното описание

The Училище за социални науки насърчава високи постижения в областта на висшето образование, научните изследвания и консултации. Предлагаме разнообразна гама от курсове в бакалавърска, следдипломно и професионално ниво.

Студентите могат да избират курсове, които са били проектирани в партньорство с професионалните организации и външни организации в публичния и частния сектор.

Тук, в Училище за социални науки, Ние се стремим да направи разликата за обществото и живота на тези, вътре в него.

Нашата мисия е:

За да бъде училище за социални науки, чиито служители, студенти и завършили обогати и влияние върху живота на хората, общностите и обществата

Нашето виждане е:

  • За да се насърчи култура, която цени многообразието на всички наши общности, и publicizes и празнува съвършенство във всичко, което правим.
  • За създаване на жизнена и приобщаващ учене и преподаване среда основава на стипендия, научните изследвания и професионална практика.
  • За да бъдат признати на национално и международно за нашето теоретично информиран и приложни изследвания.
  • Да се ​​разработят местни, национални и международни партньорства, които оформят знания, политика и практика.
  • За увеличаване на пригодността за заетост на нашите ученици през нашата учебна програма и ангажираност с нашите външни партньори.

Академични отдели

Политика и международни отношения

Департаментът за политика и международни отношения е получил отлични оценки и има активна и жизнена изследователска култура, осигуряване на високо качество на изследователските-информирани модули и курсове.

психология

Психология е бил признат за неговото учение високи постижения, като същевременно има силно национално и нарастващата международна изследователска профил.

Нашите бакалавърски курсове, програми за следдипломна квалификация на преобразуване психология и нашето MSc Съдебна психология са всички акредитирани от British Дружеството на психолозите в.

Социална работа и здраве

Министерството на социалната работа и здраве обединява екип от служители от различни академични и професионални среди в областта на социалната работа, общественото здравеопазване и социални грижи.

Екипът се стреми към съвършенство и в двете преподавателска и изследователска дейност, като поддържа тесни работни отношения с организации.

социологията

Катедрата по социология предлага курсове в областта на социологията, криминологията, младежта и професионално ориентиране.

Тези области са загрижени мисли критично за социалния свят, в който живеем и подкрепа и защита на хората и околната среда във и между сложни и разнообразни контексти.

етика

В Училище за социални науки ние сме ангажирани с етичното управление на научноизследователската дейност. Всички изследователски проекти, които включват служители трябва да имат просвет от Комисия College Research етика (CREC) преди да се събират и / или анализирани всички данни. В допълнение, всички изследователски студенти са длъжни да подадат заявление до CREC да осигури етично разрешение за научни изследвания, участващи в обучението си.

За преподавани курсове се изисква етично разрешение за тези елементи на програмите, които са свързани с планирането и изпълнението на научните изследвания от студенти. Ръководството на етиката може да дойде под формата на ясни протоколи, че студентите се изисква да следват, докато са ангажирани в събирането на данни, или може да изиска пълен подаване от студента да Комисия Research етика на училището. В последния случай е обичайно за последната година изследователски проекти. Когато учениците се занимават с обучение за изследователски методи, те се подкрепят и в обучение как да се справят с етичните въпроси, които могат да възникнат. Този акцент върху научните изследвания етика отразява нашия ангажимент за насърчаване на социалната отговорност в рамките на социалните науки.

Стипендии

Училището по социални науки удоволствието да ви предложим няколко щедри стипендии и схеми за лоялност. посещение http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships за повече информация.

Отворени събития

Елате заедно с един от нашите отворени събития, за да открият нашата широка гама от следдипломни и професионални курсове, отговаря на нашите академичния състав и да разберете повече за такси и възможности за финансиране. посещение http://www.ntu.ac.uk/s3openevent за да разберете повече и да резервирате вашето място.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences

Нашите British Психологически общество (BPS) курсовете за преобразуване са предназначени за възпитаниците на други дисциплини, които желаят да преследва кариера ... [+]

Нашите British Психологически Society (BPS) курсовете за преобразуване са предназначени за възпитаниците на други дисциплини, които желаят да упражняват професионална дейност в областта на психологията, но чиито първа степен не се признава от БПС. Влизане към Психология MSc не изисква от вас да са учили всяко психология преди това.

Психология MSc и PGDip психология са British Психологически Society (BPS) одобри курсовете за преобразуване. Те са предназначени за възпитаниците на всяка дисциплина, чийто първи (т.е. Бакалавърския) степен не се признава от БПС. Успешното завършване на всяка квалификация предоставя Graduate Основа за Chartered Членство (GBC) с БПС. MSc психология е 180-кредитна квалификация, която не изисква предишен опит или проучване на психологията. PGDip е 120-кредитна квалификация, която изисква от вас вече са завършили 60 кредита на обучение в областта на психологията.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Този курс е предназначен да ви осигури критическо разбиране на теорията и практиката на клиничната психология и организационната и социален контекст на клинична психологи ... [+]

Този курс е предназначен да ви осигури критическо разбиране на теорията и практиката на клиничната психология и организационната и социален контекст на клинична психология услуги.

Психология Магистърска степен по клинична практика се състои от 180 кредита, завършени в рамките на една учебна година и всеки модул в курса е задължително. Вие ще предприеме клинични изследвания и поставяне на практика заедно с редица преподавани модули.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 - 1 година
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Нашите MSc / MREs психологически изследвания Методи осигурява всеобхватно обучение за тези, които търсят да развиват широк спектър ... [+]

Нашата MSc / MREs психологически изследвания Методи осигурява всеобхватно обучение за тези, които търсят да се развива широка гама от преносими умения, свързани с независими изследвания и след това.

Защо да изберете този курс?

В MSC и MREs Психологически методи на изследване е проектиран специално, за да се подготвят завършилите психология или сродни дисциплини за; - Докторска степен; - Изследванията, свързани кариери в академичните или прилагат психологически дисциплини; и - кариери, в които обработката на данни и аналитични умения са от значение.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Нашата магистърска степен по киберпсихология ще ви даде възможност да развиете съответните академични и професионални умения, за да започнете успешна кариера в областта н ... [+]

Нашата магистърска степен по киберпсихология ще ви даде възможност да развиете съответните академични и професионални умения, за да започнете успешна кариера в киберпсихологията, психологическото проучване на Интернет и цифровите технологии. Експерти в областта на киберпсихологията, интернет и технологиите ще донесат курса.

Курсът е предназначен както за завършили психология, така и за завършили други сродни дисциплини, например медии или ИТ. Може да ви интересува, ако се стремите да преследвате кариера в киберпсихологията или в която и да е организация, която използва всякаква форма на киберпсихология (т.е. има уеб присъствие) или в научни изследвания или академични среди.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

The Магистър по психология Приложна Child поглежда към разширено проучване на психологическото развитие по отношение на децата и юношите. Той се фокусира върху последицит ... [+]

The Магистърска степен по приложна детската психология поглежда към разширено изучаване на психологическо развитие по отношение на децата и юношите. Той се фокусира върху последиците от психологическата теория и изследвания в областта на политиката и практиката в редица прилагат настройки, например, образование, клинични и социални контексти.

За хода на Психология MSc Applied Child ... [-]
Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Това British Psychological Society акредитирана Съдебна психология Masters е предназначена да подготви завършилите психология с академичната знания и практически умения ... [+]

Това British Психологически общество Акредитиран Криминалистика Masters Психология има за цел да подготви завършили психология с академичната знания и практически умения, необходими за провеждане на практическата работа и научни изследвания в рамките на съдебно контекст.

Защо да изберете този курс?

Тя е акредитирана от British Psychological общество. Това означава, че чрез получаване на магистърска степен по съдебна психология можете също така да бъдат завършени първия етап във вашата професионална подготовка се изисква от БПС да се превърне в квалифициран практикуващ в областта на съдебна психология (Chartered Forensic Психолог).... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Nottingham Trent University School of Social Sciences

Тази магистърска степен се опира на опита на персонала, с установена репутация в областта. Преподавателите имат широк спектър от научни интереси и те са активно ангажиран ... [+]

Тази магистърска степен се опира на опита на персонала, с установена репутация в областта. Преподавателите имат широк спектър от научни интереси и те са активно ангажирани със Звеното за Nottingham Crime изследвания и Центъра за изследване и намаляване на престъпленията от омраза. Тези специализирани звена са разположени в рамките на разделението и провеждат високо качество прилага криминологични изследвания и наказателното правосъдие. ... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Този курс ви предлага възможността да учат Политика в напреднал и специализирано ниво, като се набляга на взаимодействието между националните, регионалните и глобалните а ... [+]

Този курс ви предлага възможността да учат Политика в напреднал и специализирано ниво, като се набляга на взаимодействието между националните, регионалните и глобалните арени. Темата на опора на MA Политика е участие - проблем, който има, и изглежда вероятно да продължи да бъде ключов дебат в рамките на политическия дискурс.

По време на курса ще имате уникалната възможност да се проучи тази тема чрез комбиниране на академични изследователски умения с период на учене чрез работа - или чрез съществуващите връзки може да се наложи с организация / институция, или чрез линкове доказал по целия курс.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Най-MA социалната работа е двугодишен курс на пълно работно време, който ще започне през януари 2018. Той е предназначен за тези, които имат диплома и опит в областта на ... [+]

The MA социална работа е двугодишен курс на пълно работно време, който ще започне през януари 2018. Той е предназначен за тези, които имат диплома и опит в областта на здравеопазването и социалните грижи Work областта и искате да се превърне в квалифициран социален работник и осигурява възможност да учат и работят в деца и семейства социална работа и Adult Social Work.

The MA социална работа е двугодишен курс на пълен работен ден, предназначен за тези, които имат диплома и опит в областта на работното място Здраве и социални грижи и искате да станете квалифицирано социален работник. Тя предоставя възможност да учат и работят в деца и семейства социална работа и Adult Social Work който ви дава свободата да ръководи кариерата си начина, по който искам.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Този курс е предназначен да ви снабди с уменията, качествата и знанията, необходими на професионален лекар, работещи в сектора на професионалното развитие и заетост. ... [+]

Курсът на MA / PG Cert кариерно развитие е предназначен да ви снабди с уменията, качествата и знанията, необходими на професионален лекар, работещи в сектора за развитие на кариерата, като ви дава възможност да се отговори на нуждите на клиентите в различни настройки.

Курсът е подходящ за нуждите на студенти, които желаят да започнат работа в рамките на сектора, както и тези, които вече са заети в кариерното развитие или свързани роли.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 - 18 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

УО по международни отношения е предназначен да развие глобалната осведоменост, разбиране на сложността на съвременните международни арени, и чувство за това как политикит ... [+]

The Магистър по международни отношения има за цел да развие глобалната осведоменост, разбиране на сложността на съвременните международни арени, и чувство за това как политиките могат да се обръщат бързо, изтънчен промяна.

Преподаване на курса е от един наистина международен екип и привлича кохорта от целия свят. Това ви позволява да се разгледа много различни международни гледни точки и предлага цялостно цялостен учебен опит. Вие ще получите напреднал и критическо разбиране на международните отношения теории, политики и практики.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Социологията The MA в NTU има отличителен и специалист фокус върху Public социология. Това е, разбира се, че ви позволява да създадете връзка теория, изследвания и практи ... [+]

Курсът ви предлага вълнуваща възможност да учи социология в напреднал и специализирано ниво с отличителен акцент върху традицията и съвременните форми на публична социология. The MA социология в NTU има отличителен и специалист фокус върху Public социология. Това е, разбира се, че ви позволява да създадете връзка теория, изследвания и практика, разработване на по-задълбочени познания и прозрения, както получат практически опит, необходим за изграждане на уменията си като Public Социологът.... [-]

Великобритания Nottingham
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски