Nottingham Trent University School of Social Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

The Училище за социални науки насърчава високи постижения в областта на висшето образование, научните изследвания и консултации. Предлагаме разнообразна гама от курсове в бакалавърска, следдипломно и професионално ниво.

Студентите могат да избират курсове, които са били проектирани в партньорство с професионалните организации и външни организации в публичния и частния сектор.

Тук, в Училище за социални науки, Ние се стремим да направи разликата за обществото и живота на тези, вътре в него.

Нашата мисия е:

За да бъде училище за социални науки, чиито служители, студенти и завършили обогати и влияние върху живота на хората, общностите и обществата

Нашето виждане е:

  • За да се насърчи култура, която цени многообразието на всички наши общности, и publicizes и празнува съвършенство във всичко, което правим.
  • За създаване на жизнена и приобщаващ учене и преподаване среда основава на стипендия, научните изследвания и професионална практика.
  • За да бъдат признати на национално и международно за нашето теоретично информиран и приложни изследвания.
  • Да се ​​разработят местни, национални и международни партньорства, които оформят знания, политика и практика.
  • За увеличаване на пригодността за заетост на нашите ученици през нашата учебна програма и ангажираност с нашите външни партньори.

Академични отдели

Политика и международни отношения

Департаментът за политика и международни отношения е получил отлични оценки и има активна и жизнена изследователска култура, осигуряване на високо качество на изследователските-информирани модули и курсове.

психология

Психология е бил признат за неговото учение високи постижения, като същевременно има силно национално и нарастващата международна изследователска профил.

Нашите бакалавърски курсове, програми за следдипломна квалификация на преобразуване психология и нашето MSc Съдебна психология са всички акредитирани от British Дружеството на психолозите в.

Социална работа и здраве

Министерството на социалната работа и здраве обединява екип от служители от различни академични и професионални среди в областта на социалната работа, общественото здравеопазване и социални грижи.

Екипът се стреми към съвършенство и в двете преподавателска и изследователска дейност, като поддържа тесни работни отношения с организации.

социологията

Катедрата по социология предлага курсове в областта на социологията, криминологията, младежта и професионално ориентиране.

Тези области са загрижени мисли критично за социалния свят, в който живеем и подкрепа и защита на хората и околната среда във и между сложни и разнообразни контексти.

етика

В Училище за социални науки ние сме ангажирани с етичното управление на научноизследователската дейност. Всички изследователски проекти, които включват служители трябва да имат просвет от Комисия College Research етика (CREC) преди да се събират и / или анализирани всички данни. В допълнение, всички изследователски студенти са длъжни да подадат заявление до CREC да осигури етично разрешение за научни изследвания, участващи в обучението си.

За преподавани курсове се изисква етично разрешение за тези елементи на програмите, които са свързани с планирането и изпълнението на научните изследвания от студенти. Ръководството на етиката може да дойде под формата на ясни протоколи, че студентите се изисква да следват, докато са ангажирани в събирането на данни, или може да изиска пълен подаване от студента да Комисия Research етика на училището. В последния случай е обичайно за последната година изследователски проекти. Когато учениците се занимават с обучение за изследователски методи, те се подкрепят и в обучение как да се справят с етичните въпроси, които могат да възникнат. Този акцент върху научните изследвания етика отразява нашия ангажимент за насърчаване на социалната отговорност в рамките на социалните науки.

Стипендии

Училището по социални науки удоволствието да ви предложим няколко щедри стипендии и схеми за лоялност. посещение http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships за повече информация.

Отворени събития

Елате заедно с един от нашите отворени събития, за да открият нашата широка гама от следдипломни и професионални курсове, отговаря на нашите академичния състав и да разберете повече за такси и възможности за финансиране. посещение http://www.ntu.ac.uk/s3openevent за да разберете повече и да резервирате вашето място.

Места

Нотингам

Address
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Нотингам, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия