Manchester Metropolitan University

Представление

Прочетете официалното описание

Manchester Metropolitan University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/139598_McrMetProfileImage.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="139598_McrMetProfileImage.jpg" />

Изображение: MMU

Manchester Metropolitan University е дом на разнообразно международно студентско население от повече от 130 страни.

Университетът е класиран сред най-добрите 200 университета в света под 50 години , което е мярка за неговия ангажимент да предоставя и подкрепя качествени изследвания и преподаване.

Манчестър Метрополитън осигурява на своите студенти редовни мероприятия за пригодност за работа, включително консултантски семинари, мрежови отрасли, гост лектори и панаири за кариери. Университетът има и индустриални връзки с много световни компании, включително IBM, Bentley Motors, Bosch, Microsoft, Nike, Adidas, Футболен клуб Манчестър Сити и Уолт Дисни.

Предлага се и набор от стипендии, изключителни за международни студенти, до стойността на £ 5000 ^ .

† Време за висше образование Младите университетски класи 2019
^ Цитираните суми се отнасят за учебната 2020-21 година и могат да се променят за 2021-22 учебна година.

съоръжения

Манчестър Метрополитън разполага с отлични удобства, включително библиотека в кампуса, която е отворена 24 часа на ден по време на срока, PrintCity, иновационен център за 3D печат и други. Университетът има и инвестиционна програма в размер на 400 милиона паунда, за да подобри учебните и изследователски съоръжения, сгради и обществени пространства.

изследване

85% проучванията на Манчестър Метрополитън имат „световно водещо“ или „международно отлично“ въздействие *. Техните изследвания в областта на социологията, английския език и историята също се нареждат в топ 20 във Великобритания по въздействие * и те са топ „новият“ университет във Великобритания по силата на здравните изследвания *.

* REF 2014

Студентска подкрепа

Те имат опитен персонал, който предлага кариерни съвети и безплатни уроци по английски език. Те също имат специален международен офис, за да гарантират, че международните студенти получават цялата подкрепа, която им е необходима за успех.

Научете повече за Манчестър Мет, като гледате това кратко видео.

Места

Манчестър

Address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

M15 6BH Манчестър, Англия, Великобритания

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

MSc