University of London International Programmes

Представление

Прочетете официалното описание

Проучване на следдипломни програми, разработени от експерти в Лондонското училище по хигиена и тропическа медицина (LSHTM) чрез онлайн и дистанционно обучение.

Тези курсове са идеални за здравните специалисти, включително тези, които работят в областта на общественото здраве и политика.

Основана през 1899 г., Лондонското училище по хигиена и тропическа медицина осигурява несравнимо ниво на академичен, практически и международен опит. Той е коронован "Университет на годината" на наградите за висше образование за таймс 2016.

Международни програми на Лондонския университет

Университетът в Лондон Международни програми предлага широка гама от магистърски програми, разработени от Лондонското училище по хигиена и тропическа медицина:

  • Клинични изпитвания (MSc, PGDip и PGCert)
  • Демография и здраве (MSc, PGDip и PGCert)
  • Епидемиология (MSc, PGDip и PGCert)
  • Глобална здравна политика (MSc, PGDip и PGCert)
  • Инфекциозни болести (MSc, PGDip и PGCert)
  • Обществено здравеопазване (MSc, PGDip и PGCert)

Можете също така да професионален курс развитие в Фармакоепидемиология и лекарствена безопасност.

С до пет години, за да завършите квалификацията си, можете да подредите вашето проучване около останалите ви ангажименти. Ако трябва да пътувате или да преместите, можете да продължите обучението си навсякъде по света.

Можете също така да изучавате единични модули без по-нататъшен ангажимент. Това е идеално, ако искате да актуализирате професионалните си познания или да вземете проба от програмата.

След успешното завършване на вашето обучение, вие ще бъдете добре оборудвани, за да се справите с проблемите на общественото и световното здравеопазване в по-широк контекст и да се възползвате от изключителните възможности за кариера.

Завършилите обикновено продължават да работят за неправителствени организации, министерства на здравеопазването, както и други здравни услуги, както и в академичните среди, образованието, благотворителни организации и частния сектор.

Кандидатствайте днес тук

Места

Великобритания онлайн

Address
Student Advice Centre
University of London
Senate House
Malet Street
London
WC1E 7HU

Великобритания онлайн, Великобритания

Програми

Това училище също предлага: