Прочетете официалното описание

Лондонското училище по бизнес

Ученето в LSBF е инвестиция във вашето бъдеще.

Защо да изберем LSBF?

· LSBF спечели "кралската" награда за 2013 г. До момента само тази институция получи тази чест.

· Международно признати учебни програми

Нашите индустриално ориентирани учебни програми, които са силно ориентирани към глобалните тенденции в света на бизнеса, се специализират в разнообразна селекция от икономики като маркетинг, финанси и мениджмънт. Всяка учебна програма осигурява отлична комбинация от теоретични и практически знания. Професионалното обучение играе важна роля и дава възможност на студентите да получат трудов стаж.

· Класиране и партньорства

Лондонското училище по бизнес

· Глобално висше училище по бизнес в Гренобъл (GGSB) е един от академичните партньори на LSBF. GGSB има три акредитации: AMBA, EQUIS и AACSB. Тази тройна акредитация държи по-малко от 1% от световните ексклузивни бизнес училища.

· Специализирана кариерна услуга

Специализирана кариерна услуга е на разположение на студентите: Мотивираните експерти по кариера не само организират семинари, обучителни курсове и мрежови мероприятия, но и в бъдеще ще ви донесат много интересни публикации в бизнеса.

Кариерно ориентираният подход на LSBF, както и важните фирмени контакти откриват пътя на студентите към различни възможности за кариера.

· Международност

Студентите от LSBF имат възможност да учат със съученици от цял ​​свят в Лондон, Бирмингам, Манчестър, Торонто и Сингапур. *

С решение за LSBF принадлежите към международно бизнес училище със студенти от цял ​​свят. Сътрудничеството и взаимодействието с чуждестранни студенти ще ви позволят да придобиете важни междукултурни умения.

· Настаняване

Ние се ангажираме да направим вашето преместване в Лондон лесно. Ние предлагаме настаняване, които отговарят на всички изисквания и отговарят на всички индивидуални нужди. Нашият трансфер от летището може да ви вземе на летището. Ние сме на ваше разположение от момента, в който пристигнете и по време на обучението си.

* Някои програми се предлагат само в сърцето на Лондон.

Програми с обучение на:
Английски

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Location address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR
Location address
UK Online, GB